Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
GOG-on elérhetô lett [link]
-
mikrosuttii
aktív tag
-
roni19960913
csendes tag
válasz
nofreenick
üzenetére
szia roni vok király a játék szerintem,naon jó szerintem érdemes vele foglalkozni tapasztalat: naon életszerű a viharban hánykoldó hajó és a hirtelen a sötétségből előbkkanó zombi főleg amásodik részben amikor az olajfúrón vagy ott má ilyen kutyából meg mindenféle atfejlődött szörny van a főellenség az nem naon erős de attól tökn kiri ajáték
-
roni19960913
csendes tag
válasz
nofreenick
üzenetére
szevasztok eltévedtem és az az utasítás hogy deactivated the magnetic shield segítene valaki aki cold fear profi email:roni199609@gmail.com
-
superfinest
tag
Melyik gombbal lehet a zombi fejét szétaposni?
-
Fáraó
őstag
Kb. egy-egy hét szünetekkel, de tegnap kijátszottam.
Nagyon tetszett! Jó volt a sztori, a helyszínek, a hangulata és a folyamatos imbolygás is. Nem tűnt annyira egy kaptafára készült játéknak.
Papámál az első csata sztem húzósabb minat a második... Végig fogom nyomni hardon, majd extrem-en is az extra izgalom miatt.
Örülnék, ha lenne folytatása! -
Fáraó
őstag
Átmentem az olajfúró platformra, és vmi doki beadott nekem egy adag szérumot. Mentettem és most ott tartok.
Nagyon kafa a game, csak az volt szívás, amikor fel kellett menni az árbóckosárba -na ott a shotgun befigyelt
. -
Fáraó
őstag
Tegnap feltettem én is a játékot, a negyedik mentésnél vagyok. Elég jó lett, határozottan tetszik, az irányítással nekem nincs gondom. Csak ott van probléma, ha közel jönnek a zombik és akkor ugye nehéz célozni -főleg fejre.
A bálnánál megijedtem, nem számítottam semmire
.
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
állati jó játék, én már nagyon régen végigtoltam, mikor megjelent.
de asszem megint belekezdek...
-
Gondoltam felhozom má kicsit a topicot, főleg, hogy tegnap belekezdtem a játékba én is, így első nekifutásra azt kell mondjam, hogy nagyon tetszik, bár még fél órán vagyok túl kb, remélem ezután sem leszek vele másképp, bár a kategória összes játékával megbírkozom ami a kezem közé akad, szerintem ezzel sem leszek másképp

-
fidesz
csendes tag
a végjátéknál vagyok nem birok apucival a helikopter leszálonál, addig eljutok hogy anna felszál a helikopterel.a játék csak azt szajkoza hogy engedjem elkapni magam apucival és lőjek. de hiába lővőm apucit mindenféle fegyverel nem sikerűl mit tanácsoltok? -
válasz
Renegade88
üzenetére
Helyes!!! Azzal már menni fog.
-
válasz
Renegade88
üzenetére
Na ja,valszeg az alaplapi VGA-val lesz a gond.
-
Renegade88
tag
Na rehh!
Az a problémám lenne, hogy induláskor a játék hibaüzenettel kilép..
Minden elfeketedik, háttérbe szaggató hang s megjelenik ez a hibaüzenet

Én az ócska alaplapi VGA-ra gyanakszom
-
Én már 2x végigjátszottam a játékot ,nekem nagyon bejött!!
-
Renegade88
tag
Na most érkezik a gamma...
Lenne egy pár kérdés: Használ Pixel Shader-t a játék??És ha igen, akkor muszály, hogy legyen támogató kártya?
Sok sztorit hallottam a játékról, elég horror lehet
-
fidesz
csendes tag
ELJUTOTAM A JÁTÉKBA A HELIKOPTERFELSZÁLLÓ HELYHEZ AMI ELLŐTT VAN EGY AJTÓ DE NEM NYILIK KI MIT CSINÁLJAK JA ELLŐTTE AMIK VOLTAK FELADATOK MINDET KIPIPÁLTA A GÉP.

-
Zenty
őstag
Hát ez eseményenként mentés elég gáz most voltam olyan részen, hogy örültem ,hogy tul vagyok rajta és persze véletlenül be estem valahova ,és ezért újra mehet ideg káosz.....

Viszont az irányitás elég jóh ,föleg a többi konzol átirathoz képest!
(jobb egér klik azt kész ,egy idő után ugy is csak avval mész mikor mindenhonnan jönnek
[Szerkesztve] -
Cucuka12
tag
Én abba hagytam ezzel a gammel a játszást ! Nagyon konzolosra sikerült

-
Haok
tag
Egy játékról beszélünk ?
Mert amivel én játszom abban van mentés...nem értem. -
Haok
tag
Üdv!
Az Unautorizhed Person (tuti nemjól írom) pályán, eljutottam odáig, hogy aktiválok egy kis kék gombot, kiad egy képernyőt és irányíthatom a fegyvert. Ki is nyírom az összeset (már nemjön több), de utána mitkell csinálni? Mert nemtok sehová se menni. pls help -
L@co
aktív tag
Kiszedhetnék belőle ezt az idegesítős motyót és elég lenne 1 olyan h. lődd a fejét oszt kész mer nekem ez az 1 nem tetszett a játékba h. ha elkapott ilyen akármi akkor sosem tudtam jól nyomni az ACTION gombot és nem tudtam visszatámadni!!!
Én még most sem tudom h. kéne kiakasztani ill. apucit h. kell megölni, de akinek 2000edjére se megy ajánlom h. kapcsolja be a csitet: Bővebben: link tölcse le mint +4 trainerét és a 1 hit kill a legfontosabb azt kapcsold be!! Ettől akkor amikor felkap apuci akkor engedi nyomkodni az E betűket a játék (nem b@sz a falhoz 1 percig kb. én nyomkodtam is ezerrel) és nagysokára (fél perc után) felment a csík és lehetett lőni!! Ezt 3szor kell megcsinálni és kész!! -
L@co
aktív tag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Nekem is ez volt a gondom de én úgy felidegesítettem rajta magam h. le is töröltem (a mentések megvannak h. hátha rászánom magam) de azóta se raktam fel

Olvasd el a 186os hozzászólásom - azóta nem változott semmi!!!!! De senki nem mondaná meg értelmesen h. PONTOSAN melyik gombot nyomjam
[Szerkesztve] -
L@co
aktív tag
ÁDI még azóta se akasztottam ki

A munkatársnak meg üzenem h. elméletileg az Action gombot (E) kell nyomni de nekem nem b@szott semmi ugyanúgy elhajintott APUCI
-
AlyArkhon
őstag
Amikor felkap a főellen , akkor mit kell vele csinálni ? - kérdezi eggyik munkatársam , én még nem járok ott !
-
AlyArkhon
őstag
haverek , ez nagyon tuti game ...

megkaptam a sotit , és durva ...
mennyi mentés van a gaméban ??
-
AlyArkhon
őstag
megvan már egy ideje a game de csak most kezdtem el megint játszani vele , de nagyon fajin , annyira tetszik hogy huuu az anyját

-
ÁDI
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ejnye-bejnye...

Hát akkor, hajrá, nehogy Apuci kifogjon rajtad!
-
gergo84
aktív tag
Ez igen! ma telepitettem fel. nagyon remek. nekem minden tetszik benne, bár a foszer mozgását meg kellett szoknom. a végén Apussal rendgeteget szenvedtem (nem akart felkapni). de azért csak összejött!!!
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na, mi van?

-
ÁDI
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Amikor kijöttem a kabinból (legénységi háló vagy mi), akkor mentette el.
Érthetetlen.
Ne add fel!
(csak hétfőn reggel leszek legközelebb, csá) -
Motion_Blur
félisten
Hát nem igaz...bementem a hajóba, megöltem mindenkit. megtaláltam a kapunyitót, eloltottam a tüzet, kimentem a fedélzetre, megöltem 2 csávót és még mindíg nem mentette el

-
ÁDI
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Itt ez a minimum követelmény a kiscsávókkal szemben

(Ha kevés a lőszer szét is TAPOSHATOD a fejét, na abba van feeling igazán).
Majd akkor ment, ha az első feladat meg van (kód megtalálás). -
AlyArkhon
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ezt aránylag agyon lőtted !
remélem nem mindenkit kell ilyen módon kikloffolni ! 
-
Motion_Blur
félisten
Hol ment először a játék? Bementem a hajó belsejébe, 5-6 kabinban is voltam (kb. 4-5 gyereket agyon is lőttem), kilép, erre nem menti el

Egy kép csak úgy:Bővebben: linkBüntetek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nagyon tetszett! Jó volt a sztori, a helyszínek, a hangulata és a folyamatos imbolygás is. Nem tűnt annyira egy kaptafára készült játéknak.

.
.

megvót este kivégeztem, tetszett
Főellenség az eléggé könnyűre sikeredett, a papa
De úgy cuzamme nagyon jó volt, mondhatnám kellemes
ELJUTOTAM A JÁTÉKBA A HELIKOPTERFELSZÁLLÓ HELYHEZ AMI ELLŐTT VAN EGY AJTÓ DE NEM NYILIK KI MIT CSINÁLJAK JA ELLŐTTE AMIK VOLTAK FELADATOK MINDET KIPIPÁLTA A GÉP.