Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
GeoJoe
üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, ha nem értesz. Sokan meg pont velem értettek egyet, azaz, hasonlóképpen gondolkodtak a váltásról, ahogy én írtam. Ettől szép a Világ, hogy nem vagyunk egyformák. Mondjuk azt nem tudtuk, hogy Te ezen dolgozol, így egy kicsit másképp néz már ki a képlet, de amire én használom, több(!), mint elég (mondjuk, játékon kívül már én is mindent IS csinálok róla, de alapvetően nem mobilról dolgozom, hál'stennek és a többire esküszöm, mindenre elég, ha a szívemre teszem a kezem (pedig nem mondom, hogy nem örülnék egy S22U-nak, de nagyon-nagyon sokadrangú az értékrendemben manapság).
*peace.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest