Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

válasz Dr Bubo #5765 üzenetére

Igen, de jobbára csak azért, ha telefonálni akarok, legyen mivel. Ha dolgozok, belevágom a mentőautó kesztyűtartójába, ha valami olyat akarok az irányítással beszélni, amit nem szeretnék hogy rögzítésre kerüljön, akkor előkerül... :D Asszonnyal akkor hívogatjuk egymást, vagy írunk, ha valami fontos dolog van. Én abban az időben kezdtem az életet, amikor luxus volt a (vezetékes) telefon. Házas ember voltam, mire az első mobilom meglett, én sosem leszek telefonnyomkodó fajta
    Ha most azt mondjátok, nekem elég lenne egy buta telefon, teljesen igazatok lenne. De néha jó fotózni, néha jó ránézni az üzenetekre. Meg a navi is segített ki, mikor eltévedtem a hanyi erdőkben pecázás közben.
    Legjobb ötletem volt, hogy lefotóztam az összes kártyámat, iratomat, és feltöltöttem a felhőbe (Google drive). Beállítottam hogy a telefonon offline is meglegyen.
    Ajánlom mindenkinek. :K
    Amúgy van butatelefonom is...Ez így hirtelen a fiókból....Mindegyik monokróm, újan vettem, és üzemképes.....Bocs, mégsem, 3310-be akku kéne....Lehet kap egyet...Jut eszembe nem is 3310-es, 3330-as! 36 ezer forintért vettem kártyásan, Dominóval, amikor a fizetésem 50-60 ezer lehetett (2001 talán..?)....Erre emlékezem, azt ne kérdezzétek tegnap mit ebédeltem.... :D :D

HA valaki nem ismerné fel, és kíváncsi. Fentről lefele: Motorola W156, Nokia 3330, Nokia 1112, Nokia 1101, és Nokia 1200. És természetesen a Samsunggal fotóztam.... :)

Új hozzászólás Aktív témák