Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
gerner1 #4482 üzenetére
Megnéztem a RAM-használatot, bár soha nem szoktam figyelni. Nálam egy régebbi rom van fenn (CVD1-es végű), de jelenleg is 4,1 GB van használatban. Úgy, hogy nincs FB, Messenger, Insta, Viber, Skype appom. Van viszont egy Telegramom, illetve pár app (gmail, brave, telegram) zárolva van. Úgyhogy szerintem az új romon látott 4,1GB-os ram használat nem kiugró. De én soha nem figyelem; ram kezelési gondjaim soha nem voltak Samsunggal. Szerintem tök felesleges a ram használatot mérni, figyelni, a ram tisztító appokról pedig már nem is beszélve.
@Aryes #4483:
Pont így gondolom én is. Ami jól működik, arra nem kell update. Nagyon jó új feature vagy valami gond kell hozzá, hogy elcsábítson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest