Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sztyepadzso

őstag

válasz Aryes #11796 üzenetére

A Google appot meg pár hónapja saját kezemmel töröltem, miután a találati listában megjelentek a telefon társaságában, élőszóban történt beszélgetéssel összefüggő találatok
    Ha találati lista, akkor kerestél valamire, gondolom _arra_, amiről beszéltetek, különben miért jött volna elő? Ha meg arról beszéltetek, akkor miért csodálkozol, hogy az jött elő, hiszen nem csak te vagy a földön, akinek feljön egy téma, amiről csevegve pár altéma jön elő....
    Pl rendelt ma a sógornőm valami keleti kaját. Avokádó is volt benne. Téma: avokádó. Miről lehet beszélni egy átlagos embernek az avokádóról? Hogy hogy lesz belőle kaja, hogy hámozod, melyik a jó, mennyibe kerül, el lehet-e ültetni, meg hogy a magjában is van a húsából. Nekem ez jut eszembe, meg az emberek 99%-nak is mert nem termesztjük, csak eszük. Erre fog releváns találatokat adni, mert aki eddig rákeresett, ezeket nézte meg. Ha a kártevőire keresel rá, akkor olyan dolgok jönnek elő, de nem hinném, hogy nekem, most azokat dobná fel.

Mindazonáltal valamennyire hallgatózik, de ahogy fentebb írtam lehet venni olyat, ami mögött nem a Google hallgatózik, vagy rakj rá valami romot. Vedd el a mikrofon jogosultságokat, majd megkérdezi, ha kell neki. Töröld az adataidat a Googlenél, és nézd meg más lett-e(sztem egyéni algoritmus is van RÁD, egy ideig benne lesznek a minden kereséseid is).

Új hozzászólás Aktív témák