Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Nálunk, van amiben hasonlóak a mért értékeink + a matek is. Van, amiben nem. Nekem plö, az a 3rd party Accubattery kevesebb elhasználódast firkál ezen készüléken is(!), mint amennyit a belakott állapottal egyező (jelenleg, még..) eredményt adó két méresi módszerem új & korábbi értékeinek eltérései mutatnak.
A 80% -os kimélőt ugyan úgy nem használjuk, ahogy az energiatakarékos módokat sem. Szóval, nincs összehasonlítási alapom.
Olyan csökkenést, én, a múltban (eddig), a legtöbbször akkor írtam fel, amikor az akku kezdte feltenni a kezét,
1db fw-release -t kivéve (amellyel akkor valóban volt többségi panasz-cunami...) egy korábbi/másik típussal, amelynél azt követően javították, és az utolsó release -zel is ugyanolyan volt új akkuval, mint a korábbiakkal.
Továbbá azt, amikor a napi rutinom során bejárt lokációkon megkezdték az 5G kiépítést, mert akkor azonnal jelentkezett a szignifikáns amplitúdó, a hívási anomálikkal együtt.
Így lett rosszabb az üzemidő a lakhelyünkön is, ahol a kiépítést követően azóta is rosszabb a 4G térerő, és 3CA helyett, most 4CA van (4G -n), + az idle is magasabb frekire került, ezzel együtt pedig, az az üzemidő is, ami plö ezen a specifikált helyen elérhető...A 05.30 & 06.01 -et nem értem miért kapcsoltad össze, ahogy az arra adott tartalommal kapcsolatban mást sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest