- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gerner1 #10876 üzenetére
Szerintem, azzal, hogy újraindítás után nem tapasztalod, tulajdonképpen meg is olodottad a kérdést.
Nem igazán, mert a tüneti kezelés nem azonos a probléma megoldásával. Továbbra sem világos, hogy mi okozta a problémát.
Emellett van egy rohadt idegesítő probléma, nevezetesen, hogy az ütemezett szemkímélő mód nem kapcsol ki reggel. Este bekapcsol, de reggel nem kapcsol ki, kézzel kell kikapcsolni. Másnál működik rendesen?Szóval, aki eddig szintén DiGi -t használt plö NET -re, az ne csodálkozzon, ha kvázi azonos térerő jelzés, és a korábbiakkal azonos 'felhasználói-szokásai' mellett, azóta, kevesebb az üzemdije.
Ez valóban lehet befolyásoló tényező, ellenben az átállás június 1-én volt, én viszont már május 30-án írtam, hogy mennyire gáz lett az üzemidő, így ezt a tényezőt ki is zártam.
Viszont az ügy pozitív hozadéka, hogy letöltöttem én is az AccuBattery appot, hogy ránézzek, mi is folyik odabent, és két feltöltés után elég biztosan állítja, hogy az akku állapota 86%-os, ami 14 hónap használat után ez ~havi 1% degradációt jelent.
Kíváncsi vagyok, hogy aki használja az akkukímélő töltést és nem tölti 80% fölé, annak vajon hogy áll ez a szám?
Persze önmagában ez sem indokolja azt a csökkentést, amit tapasztalok, az eredeti átlag 10 óra SOT helyett most kb 8 és fél órának kéne lenni, ehelyett a max 7 az azért nem túl acélos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA: az AI-robbanás csak most kezdődik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Amatőr csillagászat
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest