- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyapy90
újonc
van rá lehetőség hogy ilyen cm9-re feltelepítsek valahogy programokat a gyári romból? az apk-kat és az odex-eket kivettem root explorerrel, csak mikor fel akarom rakni azt írja hogy telepítés nem sikerült
-
Aki21
aktív tag
hello. ebben segitene valaki?
Belső SD-re felmásoljuk és cwm-ből telepítjük elsőnek a romot és utána a kiegészítőit. cwm-alatt mit ért? ezt nem vágom .
-
Aki21
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok segiteni nekem? Telefonom Samsung Galaxy S és gyárilag függetlenül vettem. Kies-sel frisitettem most jelenleg a gingerbred 2.3.6 van rajta(PDA: I9000XWJW5 PHONE: I9000XXJW4 CSC: I9000OXXJVC). Szeretném rá feltenni a Cyanogen Mod 9et ha lehet de egyelőre már ott elakadtam hogy még rootolás sem nagyon megy .
Ebben kellene a segitségetek ha esetleg tudnátok.
-
MK VII
veterán
Sőt most már a 3 gombos download sem működik...
Kész röhely.. Papírnehezék lett a telefonból -
MK VII
veterán
válasz
logarithm #252 üzenetére
Köszönöm a válaszodat... Közben sikerült rootolni a telefont és ennek örömére elkezdtem az első hsz alapján feltenni a ics-t a telefonra.
Örültem is,hogy héé hisz már megy is fel az ics a kis galaxymra... Nem sokáig örültem...
Mikor felállt a rendszer minden angol.. Nincs magyar menü és imei számom le van gyalulva...Azóta imei szám visszarakásával szenvedek,de egyenlőre semmi kilátás,hogy valaha is sikerül visszaállítani...
Sajnálom nagyon ezt a szép kis telefont.. Már csak azért is mert megjárta a hadak útját...
1 hónapos korában kijelző csere a samsungnál 49ezer, rá 2 hónapra 2m-t zuhant... Kijelző csere. Viszont ekkor már nem indult a rendszer rajta. Ennek már több mint fél éve...Most,hogy végre találtam vkit aki tett bele új alaplapot ahonnan pont 1 napja érkezett vissza, gondoltam teszek rá egy szép kis 4.0.3-at... Nincs szerencsém ezzel a telefonnal nekem.. Sajnos megint használhatatlan és kb két új galaxy s árában van.. :/Remélem sikerül valami megoldást találni az imei visszaállítására,mert elég lehangoló ez már!
Azért köszönöm a választ! Rendes vagy...
-
logarithm
őstag
Igen mert az gyári kernel, a root nem a rootolást jelenti ez esetben.
Tedd fel odinból a Semaphore_2.5.0.tar
PDA-hoz tallozod, a re-partition NE legyen bepipálva.
Ha megvan rootolva van a készülék mehet minden az első hsz alapján.
Illetve majd amit sagit kolléga is írt ide, az alapján. -
MK VII
veterán
Már azt is tudom,hogy végül is nincs rootolva a készülékem,mert akármilyen olyan programot akarok elindítani rajta amihez követelmény,hogy rootolva legyen a telefon az nem indul el...
Viszont akármilyen leírást követek ami a neten fent van 2.3.3-as android rootolásával kapcsolatban nekem egyik sem sikerül...Mindig belefutok a abba a hibaüzenetbe amit az előző hsz-ben leirtam.... -
MK VII
veterán
Üdv all!
El vagyok keseredve!
Az a helyzet,hogy sehogyan nem sikerül nekem ez a művelet..
Sőt még a rootolás sem sikerül.Ez van a telefon névjegyébe:
Firmware-verzio: 2.3.3
Alapsáv verziója: I9000XXJVQ
Kernelverzió: 2.6.35.7-I9000XWJVN-CL366455 root@DELL86#2
Build száma: GINGERBREAD.XWJVNA kernelverzionál leirt root@DELL86#2-es rész arra enged engem következtetni,hogy rootolva van már a készülék?
Ha igen akkor miért kapok minden műveletemre falied hibaüzit akármit csinálok a három gombos indító menüben..Ilyen hibaüzeneteket kapok állandóan:
Install from package...
Finding update package...
Opening update package...
Verifying update package...
E: failed to verify whole-file signature
E: signature verification failedHa telepíteni akarom az 1 hsz-ben megadott oldalról a romot akkor is falied.
Ha simán csak rootolni akarom akkor is falied..
Nem értem. Már teljesen elkeseredtem,mert nem szoktak gondot okozni nekem az ilyen műveletek telefonon,de ez most kifogott rajtam...
Nagyon sok fórumot elolvastam, mindenhol az utasításokat követem,de nem sikerül sehogy semmilyen formában..Esetleg,ha van olyan jelentkező aki tisztán érthetően leírná,hogy pontosan mit kell csinálni és mit kell felmásolni a telefonra,hogy telepiteni lehessen és hogy milyen hibáknál mi a teendő azt nagyon megköszönném! Tudom nem kis munka leírni egy ilyen komplett művelet sort,de ha valaki megtenné azért hálás lennék! (Kérem ilyen angol nyelvű fórumokat ne linkeljetek be,hogy ott le van írva,mert azokon minden túl vagyok már. Valaki magyarul levezethetné teljesen az elejétől az egész műveletet mit is kell PONTOSAN csinálni? )
Ha odina-al meg lehet csinálni az is érdekel!
Köszönöm,ha választ kapok!
Üdv: MKVII -
( V )
veterán
válasz
#59070464 #247 üzenetére
Google Play név alatt nézted már? ez most az új "market"
-
törölt tag
Előfordult már valakivel, hogy eltűnt a Market? Próbáltam gapps-fixer-t, semmit. Újra telepítettem CWM-ből ugyanazt a gapps pack-t, ami eddig is fent volt (ics-hez, a legújabbat), semmi.
-
( V )
veterán
na próbálom belevezetni magam ebbe a LiveOC hangolásba de ahogy olvastam a Glitch HOWTO-ban nem csak az ARM voltokkal kell ám játszani, hanem az INT-ekkel is, még ha csak szösszenetnyit is. mindenesetre kicsivel összetettebb manővernek tűnik mint a "sima" emelt CPU-hoz belőni a voltokat nomeg mintha jóval többet is kellene adni nekik LiveOC alatt a stabilitás végett. úgyohyg lehet egyenlőre marad a default sema beállítás 1200-re amíg át nem látom pontosan a témát, de azért köszönöm a tippeket
-
törölt tag
De jó, hogy van aki itthon is foglalkozik ezzel a ROM-al.
Először is gratula a cikkhez.Másodszor pedig bocs a hülye kérdésért, de CM7#181-ről most álltam át [ROM][ICS][IML74K] teamhacksung's CM9 ALPHA for Galaxy S (BUILD 16)-re + Glitch V14B15 (XXJVU modemmel). Hol a túróba találom a hívószámkijelzést (Caller ID)? Órák óta keresem és nem találom.
Köszönöm előre is!
-
sagit
veterán
válasz
tariattila #239 üzenetére
Mi az elképesztő?
ha nem használod ez sem merül :p
-
tariattila
veterán
klafányos kis iromány....
lassan vissza lehet állnom icsre úgynézem...
bááár ez a mostani ginger üzemidő elképesztő... a zícs nem volt ennyire jó (még b9- körül...... azóta változott??)
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #237 üzenetére
ide -> [link]
-
tysonn198810
tag
tudom h nem ez a topik,de tud valaki jo kernelt mondani 2.3.5 ala? mert annyira nem bejovos a 4.0 meg
-
Altair77
tag
válasz
tysonn198810 #234 üzenetére
Ne parázz a gari miatt én egy éve nyüstölöm a saját GalaxySom volt már rajta minden ami fellelhető a neten kb. lehetetlen zseblámpát csinálni belőle a legrosszabb esetben is visszamegy a stock firmware és mehet előről a romosdi nomeg nem is nagyon hallani féltéglává vált i9000ekről!
Amúgy CM9 + Devil elég fain csak elég húzós a batterydrain pedig UV is van szal nem egészen értem remélem a 17es build jobb lesz... -
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #234 üzenetére
igazából nem baj ha nem "gyári" az efs mappa csak legyen lementve, mert ha elmászik az IMEI akkor azzal tudod vissza állítani! a garinál amúgy nem nagyon szokták nézni
-
tysonn198810
tag
hat az efs mappa menteset mar beneztem...mert gondolom a gyari efs-t kellett volna mentenem, de egy egyszer odinnal tettem mar fel romot meg uj kernelt es akkor elotte nem mentettem el...de ha azt a linket vegig zongorazom ahol az eredeti szoftvert teszem vissza ,akkor meg visszajohet ugye? bar egy honap es lejar ra a garim
-
sajtee
őstag
Sok hasznos link, hétvége óta CM9 + Devil 1.1 + JVO fut
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #231 üzenetére
np
ja és a legfontosabb: EFS mappa mentés [link]
-
tysonn198810
tag
koszi
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #228 üzenetére
" ...I can only show you the door. You're the one that has to walk through it. "
szerintem a legegyszerűbb akkor ha az elején kezded:
olvasnivalók - ph - Galaxy S 1-es hsz, pdafanclub Galaxy S FAQ, XDA - FAQ (angol)
a governorokról, schedulerekről szóló FAQ-ot már linketem
-
tysonn198810
tag
Most nyilvan ki fogtok rohogni,de kb a felet sem ertettem annak amit leirtal.nem vagyok egy nagy spiler. meg azt sem tudom h pontosan mit jelent a kernel meg a rom (bios es op rendszer gondolom. meg nem vagom mik azok governor beallitasok pontosan meg iesmik.osszegezve meg csak egy sarga csik van az ovemen.valaki fel tud fejleszteni feket oves androidossa?
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #226 üzenetére
ha stimmelnek az APN-ek és kiválasztottad a megfelelőt, akkor automatán fog csatlakozni, de nem árt ránézni a mobil adat beállításoknál hogy tényleg engedélyezve van a mobilnet.
az ilyen benchmark progikban őszintén szólva sose bíztam én most 3624-et értem el 1,2GHz-n (CM7-en) GPU tuning nélkül. a másik meg hogy minden CPU/GPU más és nem biztos hogy sagit beállításai nálad is megfelelőek lesznek - már ami az OC/UV értékeket illeti úgyhogy ezeket nem árt kisakkozni és tesztelni hogy hol stabil még a rendszer, ill a scheduler / governor beállítások is teljesen más eredményt adnak attól függően hogy performance / balance / coservative kategóriában választunk. szóval kicsit inkább türelem játék mint sem sablonos beállítós a tuning! -
tysonn198810
tag
A devil 1.0 bfs. meg nem tudom h h lehet beallitani azt h mobilnetet hasznaljon, ha minden igaz az apn-t jol allitottam be. elvileg ugye minden beallitast a leirtak alapjan csinaltam. de meg is az antutt nevu benchmark program nem 3900-as erteket ir ki hanem cs 2400-at.
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #224 üzenetére
melyik kernel van fent? Devil 1.1 ? asszem azokban nincs benne a bfq i/o ütemező. sokat nem vesztesz vele, elvileg a cfq valamivel újabb változata, de van jó pár más amiből lehet választani ízlés szerint
( bővebben: [link] 4es pontnál vannak a schedulerek )
-
tysonn198810
tag
hali!
nekem nstoolsban az active valaminel nincsen bfq cs cfq. az baj?
-
( V )
veterán
nofene, a Black Infinitum megállapodott a v3.4-en? lehet már használható lett?
-
tysonn198810
tag
koszi tippeket.abban esetleg tudnatok segiteni h mi a tuti biztos 4.0 beallitas(rom,kernel...)mert en probaltam parat es egyik sem volt igazan jo.meg nem tudom mi a kulonbseg azok kozott a kernel verziok kozt amiket irtatok.ha ezelben tudnatok segiteni nagyon halas lennek!koszi elore is
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #219 üzenetére
próbáld meg rootexlorer-el - root jogokkal kell bírnia és akkor már mindent másol!
-
havenger
tag
válasz
tysonn198810 #219 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy a nandbackup csinál efs mentést is, ha csinálsz egy rendszer backup-ot, szóval ha van CWM-ed, és csináltál már nandbackupot, akkor a belső memórián backup mappában nézz szét.
-
tysonn198810
tag
Bar ertenem miket irtok...efs mappa menteset h kell csinalni? probaltam fileexperttel meg android mate-el de nekem nem minden adatot masol be..cs parat vmi hibat ir ki. (2.3.5 darky core kernellel)
-
havenger
tag
Wireless tetheringről volt már kérdés? Miért kapcsolódik ki egyből, ahogy bekapcsolom?
-
( V )
veterán
EFS mappa mentésed van már? ha igen akkor mehet a leírás szerint! esetleg D1L1ZS kolléga foolproof módszerét is kipróbálhatod ha tutitutira akarsz menni
-
meekrab
tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem: A Galaxy S-emen gyári, telenoros 2.2.1-es rom van. Ugyan ezt a leírást kell követnem az elejétől, vagy kell még előtte elvégeznem valamit a telefonon?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
-
sagit
veterán
kezeli, nekem sem ment elsőre csak miután töröltem az app adatait az alkalmazáskezelésben
más:
vannak pici laggok de ezt nézzétek el szegény telefonnak.. a proci 40%-on pörög idle a videófelvételtől
ha csak netezik az ember akkor ez a béta böngésző ezzel a béta rommal azért elég kellemes sebességet tud produkálni
a videó normál minőség+30 fps 1400mhz-en
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Feltettem ezt a CNA 1.3.3-at, kernel-t nem cseréltem. Az valahogyan megoldható lenne, hogy a gyári zenelejátszó kezelje a memóriakártyámat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ========================================================Ice Cream...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest