- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
logarithm #252 üzenetére
Köszönöm a válaszodat... Közben sikerült rootolni a telefont és ennek örömére elkezdtem az első hsz alapján feltenni a ics-t a telefonra.
Örültem is,hogy héé hisz már megy is fel az ics a kis galaxymra... Nem sokáig örültem...
Mikor felállt a rendszer minden angol.. Nincs magyar menü és imei számom le van gyalulva...Azóta imei szám visszarakásával szenvedek,de egyenlőre semmi kilátás,hogy valaha is sikerül visszaállítani...
Sajnálom nagyon ezt a szép kis telefont.. Már csak azért is mert megjárta a hadak útját...
1 hónapos korában kijelző csere a samsungnál 49ezer, rá 2 hónapra 2m-t zuhant... Kijelző csere. Viszont ekkor már nem indult a rendszer rajta. Ennek már több mint fél éve...Most,hogy végre találtam vkit aki tett bele új alaplapot ahonnan pont 1 napja érkezett vissza, gondoltam teszek rá egy szép kis 4.0.3-at... Nincs szerencsém ezzel a telefonnal nekem.. Sajnos megint használhatatlan és kb két új galaxy s árában van.. :/Remélem sikerül valami megoldást találni az imei visszaállítására,mert elég lehangoló ez már!
Azért köszönöm a választ! Rendes vagy...
-
( V )
veterán
válasz
logarithm #106 üzenetére
nah megvan a válasz: a Known Issues alatt volt - Regression in BUILD 15: Superuser application crashes (fix) [link]
cwm-ből flash én utána műxik rendesen!ellenben ez a legutóbbi (2.1 - onnan gondolom hogy az óra középre került) exodus kissé buggos: a redőny folyton látszik fent és kitakarja a status bart...
-
sagit
veterán
válasz
logarithm #61 üzenetére
erről nem tudok nyilatkozni, nem pesti vagyok..
TinyAppWorks a fejlesztő? mert neki van pécsi menetrendje is, azt viszont használom kifogástalanul
ha pedig nem az ő appját használod akkor csak ajánlani tudom [link]
nyáron amikor fent voltam 1,5 hetet hibátlanul tudtam használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ========================================================Ice Cream...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest