Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sagit
veterán
no wipe-ként felment de nem tudok bejelentkezni a google accountommal szóval kapott egy factory reset-et
frankón testre szabható és mocsok gyors.. írja is a fejlesztő hogy a sebesség volt a cél
statusbar-on rengeteg minden állítgatható, lockscreen-en is
eddig ennyi (elvileg javítva van benne az android os fogyasztásának a bugja) -
( V )
veterán
mondjuk nem értem miért nexus shotokat rakott ki ha már nevet váltott...
szerk: ja igen látom - az eredeti exodus project shotjai...mindenesetre ígéretesen fejlődik, de ahogy látom (#172) van még miért várni egy rendes stable verzióra

-
havenger
tag
Közben rájöttem én is, hogyan kell, igaz egy módosított b15-öt raktam fel, Docmaster v3.1. Egész jó, bár kicsit homályos képeket tölt be facebookról, de az legyen a legkevesebb.
Amúgy lehet a sima Facebook appal is megcsinálta volna már
Nem tudom mi a különbség a friendcaster és a facebook contact sync között...Múltkori bootloopot amúgy csak egy 3 file-os JVT újrahúzásával tudtam megoldani. a nandbackup ugyan úgy rossz volt, vagy csak én nem voltam elég türelmes

-
( V )
veterán
touchwake: miután kikapcsol a képernyő még az nstoolsban meghatározott ideig érzékeli az érintést és visszakapcsol - szerintem jó feature főleg ha sokáig bambulok vmin és kikapcsol a kép -> nem kell babrálni a bekapcs gombbal

ott van amúgy a leírás Q & A szekcióban
meg egy [link] is a konkrét modhoz.a VC-t viszont nem találom hogy hol lehetne csavargatni, mi kell hozzá?
oké most már reagál a Voodoo Control
nekem a Voodoo v1 profilon van. -
( V )
veterán

a Nova Launcher-t azért még vissza flasheltem, mert még így bétában is nagyon tetszetős

-
havenger
tag
Mindenképp ICS kernelt? Van cf-root 2.3.5 JVT-m kéznél. Abból tudnék restore-t nyomni egy régebbi 2.3.5-re vagy egy build 15-ös mentésem is van. Azt nem tudom hogy CWM-ből kernelt is állít e vissza, mondjuk így telepedett az ICS is.
Valószínűleg ott rontottam el, hogy a wipe után beindítás nélkül egyből felraktam a samsungos appokat
-
D1L1ZS
őstag
Köszi az infót...
Meglestem és nem képes a fejlesztő srác odabiggyeszteni h v2.1 vagy valami...de a fejlécben még csak 2.0 szerepel...meg van egy 27.4 megás (SGS-SGS2) meg egy 21.x megás...A topikjában láttam hvalaki kérte h számozza meg őket...nem tartana semeddig...ez annyira idegesítő számomra...A nagyobb méretűt toltam most fel...Holnap gondolom fenn lesz majd a 2.1 is...
-
( V )
veterán
lehet hogy itt is van egy swap-file mint a vinydózban?
ach so ADW Ex... de régen használtam már

LOL CM9
Black Exodus %25 battery.zip-> Error (509)
This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!
vki egy linket tud dobni? v1.5 természetesen
(bár lehet ha várok délutánig már lesz 1.6
)szerk: már van kint új link
-
-
sagit
veterán
v1.4: -added themed calendar
-added inverted contacts
-fixed radio buttons
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem a Voodoo v1 profilon van.

csak ámulok és bámulok