- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sagit
veterán
no wipe-ként felment de nem tudok bejelentkezni a google accountommal szóval kapott egy factory reset-et
frankón testre szabható és mocsok gyors.. írja is a fejlesztő hogy a sebesség volt a cél
statusbar-on rengeteg minden állítgatható, lockscreen-en is
eddig ennyi (elvileg javítva van benne az android os fogyasztásának a bugja) -
( V )
veterán
mondjuk nem értem miért nexus shotokat rakott ki ha már nevet váltott...
szerk: ja igen látom - az eredeti exodus project shotjai...mindenesetre ígéretesen fejlődik, de ahogy látom (#172) van még miért várni egy rendes stable verzióra
-
havenger
tag
Közben rájöttem én is, hogyan kell, igaz egy módosított b15-öt raktam fel, Docmaster v3.1. Egész jó, bár kicsit homályos képeket tölt be facebookról, de az legyen a legkevesebb.
Amúgy lehet a sima Facebook appal is megcsinálta volna márNem tudom mi a különbség a friendcaster és a facebook contact sync között...
Múltkori bootloopot amúgy csak egy 3 file-os JVT újrahúzásával tudtam megoldani. a nandbackup ugyan úgy rossz volt, vagy csak én nem voltam elég türelmes
-
( V )
veterán
touchwake: miután kikapcsol a képernyő még az nstoolsban meghatározott ideig érzékeli az érintést és visszakapcsol - szerintem jó feature főleg ha sokáig bambulok vmin és kikapcsol a kép -> nem kell babrálni a bekapcs gombbal
ott van amúgy a leírás Q & A szekcióbanmeg egy [link] is a konkrét modhoz.
a VC-t viszont nem találom hogy hol lehetne csavargatni, mi kell hozzá?
oké most már reagál a Voodoo Controlnekem a Voodoo v1 profilon van.
-
( V )
veterán
a Nova Launcher-t azért még vissza flasheltem, mert még így bétában is nagyon tetszetős
-
havenger
tag
Mindenképp ICS kernelt? Van cf-root 2.3.5 JVT-m kéznél. Abból tudnék restore-t nyomni egy régebbi 2.3.5-re vagy egy build 15-ös mentésem is van. Azt nem tudom hogy CWM-ből kernelt is állít e vissza, mondjuk így telepedett az ICS is.
Valószínűleg ott rontottam el, hogy a wipe után beindítás nélkül egyből felraktam a samsungos appokat -
D1L1ZS
őstag
Köszi az infót...
Meglestem és nem képes a fejlesztő srác odabiggyeszteni h v2.1 vagy valami...de a fejlécben még csak 2.0 szerepel...meg van egy 27.4 megás (SGS-SGS2) meg egy 21.x megás...A topikjában láttam hvalaki kérte h számozza meg őket...nem tartana semeddig...ez annyira idegesítő számomra...A nagyobb méretűt toltam most fel...Holnap gondolom fenn lesz majd a 2.1 is...
-
( V )
veterán
lehet hogy itt is van egy swap-file mint a vinydózban?
ach so ADW Ex... de régen használtam már
LOL CM9
Black Exodus %25 battery.zip-> Error (509)
This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!
vki egy linket tud dobni? v1.5 természetesen(bár lehet ha várok délutánig már lesz 1.6
)
szerk: már van kint új link
-
-
sagit
veterán
v1.4: -added themed calendar
-added inverted contacts
-fixed radio buttons
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged