- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #237 üzenetére
ide -> [link]
-
Altair77
tag
válasz
tysonn198810 #234 üzenetére
Ne parázz a gari miatt én egy éve nyüstölöm a saját GalaxySom volt már rajta minden ami fellelhető a neten kb. lehetetlen zseblámpát csinálni belőle a legrosszabb esetben is visszamegy a stock firmware és mehet előről a romosdi nomeg nem is nagyon hallani féltéglává vált i9000ekről!
Amúgy CM9 + Devil elég fain csak elég húzós a batterydrain pedig UV is van szal nem egészen értem remélem a 17es build jobb lesz... -
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #234 üzenetére
igazából nem baj ha nem "gyári" az efs mappa csak legyen lementve, mert ha elmászik az IMEI akkor azzal tudod vissza állítani! a garinál amúgy nem nagyon szokták nézni
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #231 üzenetére
np
ja és a legfontosabb: EFS mappa mentés [link]
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #228 üzenetére
" ...I can only show you the door. You're the one that has to walk through it. "
szerintem a legegyszerűbb akkor ha az elején kezded:
olvasnivalók - ph - Galaxy S 1-es hsz, pdafanclub Galaxy S FAQ, XDA - FAQ (angol)
a governorokról, schedulerekről szóló FAQ-ot már linketem
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #226 üzenetére
ha stimmelnek az APN-ek és kiválasztottad a megfelelőt, akkor automatán fog csatlakozni, de nem árt ránézni a mobil adat beállításoknál hogy tényleg engedélyezve van a mobilnet.
az ilyen benchmark progikban őszintén szólva sose bíztam én most 3624-et értem el 1,2GHz-n (CM7-en) GPU tuning nélkül. a másik meg hogy minden CPU/GPU más és nem biztos hogy sagit beállításai nálad is megfelelőek lesznek - már ami az OC/UV értékeket illeti úgyhogy ezeket nem árt kisakkozni és tesztelni hogy hol stabil még a rendszer, ill a scheduler / governor beállítások is teljesen más eredményt adnak attól függően hogy performance / balance / coservative kategóriában választunk. szóval kicsit inkább türelem játék mint sem sablonos beállítós a tuning! -
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #224 üzenetére
melyik kernel van fent? Devil 1.1 ? asszem azokban nincs benne a bfq i/o ütemező. sokat nem vesztesz vele, elvileg a cfq valamivel újabb változata, de van jó pár más amiből lehet választani ízlés szerint
( bővebben: [link] 4es pontnál vannak a schedulerek )
-
( V )
veterán
válasz
tysonn198810 #219 üzenetére
próbáld meg rootexlorer-el - root jogokkal kell bírnia és akkor már mindent másol!
-
havenger
tag
válasz
tysonn198810 #219 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy a nandbackup csinál efs mentést is, ha csinálsz egy rendszer backup-ot, szóval ha van CWM-ed, és csináltál már nandbackupot, akkor a belső memórián backup mappában nézz szét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged