Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
logarithm
üzenetére
Köszönöm a válaszodat... Közben sikerült rootolni a telefont és ennek örömére elkezdtem az első hsz alapján feltenni a ics-t a telefonra.
Örültem is,hogy héé hisz már megy is fel az ics a kis galaxymra... Nem sokáig örültem...
Mikor felállt a rendszer minden angol.. Nincs magyar menü és imei számom le van gyalulva...Azóta imei szám visszarakásával szenvedek,de egyenlőre semmi kilátás,hogy valaha is sikerül visszaállítani...

Sajnálom nagyon ezt a szép kis telefont.. Már csak azért is mert megjárta a hadak útját...
1 hónapos korában kijelző csere a samsungnál 49ezer, rá 2 hónapra 2m-t zuhant... Kijelző csere. Viszont ekkor már nem indult a rendszer rajta. Ennek már több mint fél éve...Most,hogy végre találtam vkit aki tett bele új alaplapot ahonnan pont 1 napja érkezett vissza, gondoltam teszek rá egy szép kis 4.0.3-at... Nincs szerencsém ezzel a telefonnal nekem.. Sajnos megint használhatatlan és kb két új galaxy s árában van.. :/Remélem sikerül valami megoldást találni az imei visszaállítására,mert elég lehangoló ez már!
Azért köszönöm a választ! Rendes vagy...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest