Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
kisspall
üzenetére
Hihetetlen, hogy mindig van pár júzer, aki minden szarba bele bír kötni! Majd talán engedélyt kérek tőled, hogy valamit többször leírhassak... Annyiszor írok le valamit, ahányszor akarok. Semmi közöd hozzá! Ha meg a sok 8T imádó ember szerinted attól szarul érzi magát (rád gondolok), mert le mertem írni 2x, hogy az asszony megutálta a telót a sok bosszantó dolog miatt, akkor tudlak sajnálni. Ja! Nem! Aki elégedetten használja a 8T-t az az én kommentemtől függetlenül ezután is úgy fogja használni és nem fog álmatlanul forgolódni éjszaka miatta.
Ha nem tetszik, amit írok: 1. leszr@om, 2. ignoráld!Egyébként meg én örülnék a legjobban, ha végre sikerülne a sok adatot lementeni róla és egy fr-el meg tudnám oldani ezeket a problémákat és nem kéne új teló után nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest