Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
Csináltam factory resetet (nem csináltam egyből MIUI12-re frissítés után), de Simple app ugyanúgy nem hozza fel fizetéskor a kártyaképet, ha nem nyitom meg magát az alkalmazást is a telefon feloldása után. Minden engedélyt megadtam. Még autostart is engedélyezett, meg akku optimalizálás is ki van kapcsolva.
Most factory reset után viszont pár dolog nem megy, vagy nem úgy mint előtte, szóval összességében szívás.
Pl van egy eltüntethetetlen értesítés, hogy egy app "displays over other apps". Ez amúgy normális, kell a működéséhez (Smart Task Launcher), de ezt MIUI11-ben valahogy el tudtam suppresselni, most meg nem.
Viszont ilyen engedély kellene szerintem a simple-nek is, de az nem kéri és sehol nem tudom neki beállítani. Anélkül nem hiszem hogy ki tudja rakni a kártyaképet, amikor amúgy nem fut az előtérben
Nincs több ötletem, bánom már, hogy frissítettem MIUI12-re, nem volt igazából semmi bajom 11-el...
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest