- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
Csináltam factory resetet (nem csináltam egyből MIUI12-re frissítés után), de Simple app ugyanúgy nem hozza fel fizetéskor a kártyaképet, ha nem nyitom meg magát az alkalmazást is a telefon feloldása után. Minden engedélyt megadtam. Még autostart is engedélyezett, meg akku optimalizálás is ki van kapcsolva.
Most factory reset után viszont pár dolog nem megy, vagy nem úgy mint előtte, szóval összességében szívás.
Pl van egy eltüntethetetlen értesítés, hogy egy app "displays over other apps". Ez amúgy normális, kell a működéséhez (Smart Task Launcher), de ezt MIUI11-ben valahogy el tudtam suppresselni, most meg nem.
Viszont ilyen engedély kellene szerintem a simple-nek is, de az nem kéri és sehol nem tudom neki beállítani. Anélkül nem hiszem hogy ki tudja rakni a kártyaképet, amikor amúgy nem fut az előtérben
Nincs több ötletem, bánom már, hogy frissítettem MIUI12-re, nem volt igazából semmi bajom 11-el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest