Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6079) azimut válasza Gloob (#6067) üzenetére


azimut
aktív tag

Type-c HDMI. Ami miatt kellene: amolyan howto videókészítés során monitoroznék a műhelyemben (itt már nincs wifi térerő, airdroid pl. szaggat, ha laptopra tükrözöm). Keresem a faék megoldást, egy kábel, egy szimpla monitor (két kibelezett laptop kijelzőm is van, vettem hozzá meghajtópanelt, fakeretbe raktam, tiszta steampunk).

Sejtettem, hogy így nem fog menni, mivel csak néhány Samu támogatja, Sómihoz nem jó a kábel, de egy próbát tettem, buktam 2 dodót. Sem gyári, sem custom romnál nem vált be, másfajta kütyü kéne, maga a hardver nem támogatja, usb-ből nemigen jön ki jel. A megoldásig monitorozás nélkül előre-hátra szaladgálással oldom meg. Francba, mire a teló mögé érek, már nem látom magamat :) . Miracast izébe még nem invesztáltam, itthon horror árú, alin 20-30 dodó, mind bt-s. Összefoglalva telefon - valami kütyü - sima monitor, csak vezetékekkel.

Firmware: a magyarázatod jó kiindulópont, hiába próbálok hozzáolvasni, egyben nem látom a történetet. A gyári romom talán eu volt, majd jött egy HavocOs, ekkor szunyi777 kolléga ajánlására global fw-t installáltam, talán ezért van, hogy üvölt mint állat, azaz a hangerő jóval nagyobb, lehet, hogy eu-ból globalt csináltam. Aztán jött a tiszta CrDroid install (hála egyeseknek :R ). Fw-hez most nem merek nyúlni, de szeretném megérteni. Ha beállok G48 kolléga ajánlatába (Syberia), mindent gyalulok, eljátszok a fw-kel.

"Az kizárt, mert nem tudom."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.