- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A nap kínzó kérdése rovat, illetve mit rontok el, ti hogyan játszotok. Manuál fék + gáz komboval játszok már egy jó ideje, élvezem így a játékot, kvázi realisztikusabb a vezetés így, ugye nem kell sokáig ecsetelni vannak szituk amikor csak elveszem a gázt, nem fékezek úgy megyek bele egy-egy sikánba, kanyarba ilyesmi.
A múlt héten viszont elkezdtem hosszú kihagyás után újra a heti TT-vel foglalkozni, overal C kategóriába tornásztam magam könnyedén, sokat nem foglalkoztam vele. Tegnap este volt egy kis időm ezzel bíbelődni, így neki estem próbálgatni és azt vettem észre, hogy visszatérve az automata gázadásos, csak fékezős-fékezgetős módszerrel jobb időket tudok elérni, felléptem az overal B kategóriába és van olyan pálya, ahol a nálam kvázi etalonnak számító DigitXT-t is sikerült beelőzni (bár ha ezt meglátja most biztos átmenetivé avanzsálódik ez az állapot
).
Nem tudom mi a háttere a dolognak, tapasztalt valaki hasonlót? Mi lehet a hibám, lehet mauálban nehezebb rögtön gyorsítani fékezés után, míg ugye autogázzal kvázi folyamatosan instant nyomva van a gáz?BTW a manuális gázt-féket még mindig élvezetesebbnek tartom, mint ezt a "fékezgetést", alapvetően így fogok továbbra is játszani, de a TT-kre lehet visszarakom magam autogázra - ami persze ilyenkor pár próbálkozásnyi megszokást igényel.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Automobilista 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest