- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Ahogy l4ci írja: "nehéz" (megszokást igényel) fékezés után azonnal gázra váltani.
Amíg viszont elveszed a féket, és elkezded nyomni a gázt, nem gyorsítasz, így a
kigyorsítás "szuboptimális".Segítség lehet, ha nem engeded el a féket, hanem
szimplán benyomod mellé a gázt, mert azt priorizálja a játék. Hasonlóan féktávon
már "be kell készíteni" a féket. Mellényomni a gáznak, és a fékezési ponton csak
a gázt felengedni - így lehet ugyanolyan rövideket fékezni, mint automata gázzal...Ha egy kicsi kihagyás is van a két gombnyomás közt, addig időt veszítesz. Vagy
korábban kell fékezned. Amivel megint időt veszítesz... Ez ilyen bicikli...Amúgy tökugyanezt tapasztaltam én is: visszakapcsoltam automata gázra, és a
gépsárkány megtáltosodott, erősebbnek éreztem a féket (mivel elég volt "később"
fékezni), s azonnal kigyorsított a fékezés után. Egyetlen hátránya, amit te is írsz,
hogy kevésbé realisztikus meg szórakoztató, továbbá bizonyos szitukban egy kis
gázelvétellel meg is van oldva, míg ráfékezéssel elszállsz. Sőt, van ahol gyorsabb
átgurulni, mint gáz/fék kombóval kockáztatni a stabilitást. De nyilván a Top időket
egészen a határon fordulva lehet csak megcsinálni. Vagy érzed, vagy próbálkozol!
(Én az utóbbi kategória vagyok... Alapból ugyan ráérzek valamennyire*, de azért a
határokat feszegetni kell, az meg sok próbálkozás rengeteg újrakezdéssel sajna.)*: mondjuk B csoportos idő elsőre, másodikra javítom A-ba: utána jön a szenvedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elon Musk egyszerre perelte be az Apple-t és az OpenAI-t
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HP, DELL, LENOVO, ACER laptopok, WINDOWS 11, ÁFA-s számla, garancia
- Macbook Pro M1 Max 64GB RAM 512GB SSD GARANCIÁVAL
- LENOVO X250 (Core i5 / 8GB DDR3 / 256GB SAMSUNG / 12,5" / Windows 11) 19.990FT!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest