Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gumi.kacsa
újonc
Nálam lehetett a gond, újratelepítés megoldotta a problémát.
-
Gumi.kacsa
újonc
Sziasztok!
Az F14 Event, tier7 kupa betöltésekor kidob a játék. Ami miatt továbbmenni sem tudok.
Közben megnéztem, ha Hockenheimring gp circuitot akarok betölteni, kidob a játék. Gondolom a hiba nálam lehet. -
Gumi.kacsa
újonc
Ha lejárt az event (am. valkyrie), a jutalmakat beadja, ha idő után befejezem az eventet? A 6.2-vel nem bírtam, és el engedtem, mert időm sem volt rá, a 100 aranyat meg sajnáltam a skipre. Az autó megvan, a kérdés az aranyra, és a VP-re vonatkozik.
-
Gumi.kacsa
újonc
válasz balintka #13457 üzenetére
Szintén. Nekem nem volt meg az ID, de így kicsit sokba volt, két motor tuningon kívül fullos, és így is az utolsó versenynapon csak az első, és az utolsó futamokat tudtam hozni, a többi arany (ezen azért eléggé felhúztam magam. Ha már nem keveset költök az autóra, és a PR messze az elvárt felett, akkor menjen már könnyebben, nem mindenki speedmaster).
-
Gumi.kacsa
újonc
Érdekes módon a visszafelé versenyzős aránylag könnyen ment.
0:18:60 nál nem tudtam jobb időt menni. Nem fullos az autó, 3 sor, nem is szeretném nagyon feljebb, de lehet muszáj lesz. -
Gumi.kacsa
újonc
0.18.40, na elmennek ám a picsbe...
-
Gumi.kacsa
újonc
Már megint késleltetés van a reklámok között.
-
Gumi.kacsa
újonc
Ma én is összeszedtem a kellő MS-t az F1eventre. Gyorsan meg is csináltam. Valóban könnyíthettek az 5.2-n, mert igen könnyedén meglett, ami nálam nagy szó. Ahogy itt többen is, én is utálom ezt a pályát, de szerencsére az event könnyű volt. Ha már megnyílt a Porsche event, azt is letoltam, kicsit többe került, mint számítottam.
Nekem nem alakult jól ez a round 2, 3000 arannyal kezdtem, 2db maradt ma reggel. Az Agera Rs, és a Senna Gtr nagyon sokat vittek (de főleg az Agera, rengeteget skippeltem, mert elgurult a gyógyszerem ). -
Gumi.kacsa
újonc
Az összes eddigi eventben nem skippeltem ennyit, mint az Agera RS eventben. Kicsit pipa is vagyok, mert attól, hogy béna vagyok, egy fullos autóval elvárnám, hogy ne kelljen szimulátor gurunak lenni, hogy teljesíteni lehessen egy eventet. 7.3-nál vagyok, és az is skip lesz, illetve a 7.4 is tuti, főleg, hogy mindjárt lejár.
-
Gumi.kacsa
újonc
Ugyan ott tartok, és nem jön össze a 177 nekem sem, az autó mintha jégen menne, úgy kicsúszik, ha kicsit gyorsabban próbálok menni.
-
Gumi.kacsa
újonc
Remélem az F1-es Monza special event elkezdése nem időkorlátos. Nem nagyon mentem mostanság MS futamokat, így még 12 nap kell, hogy meglegyen a 4,2millió MS...
Nekem drága lesz, sem az Agera Rs, sem a Senna Gtr nincs meg.
-
Gumi.kacsa
újonc
Sziasztok! Van egy hirdetés, amivel nem tudok mit kezdeni. Számláló nincs rajta, ha rögtön elnyomom sem adja a jutalmat, ha egy percet várok vele, akkor sem. És ma reggel csak ezt a reklámot adja be.
-
Gumi.kacsa
újonc
Sziasztok!
Másnál is elfogytak az 5 másodperces reklámok? Az utóbbi napokban már csak 30 másodperces reklámok vannak, még elvétve sincs köztük rövid. De lagalább nincs késleltetés, az is valami...
-
Gumi.kacsa
újonc
válasz Aladdin #13045 üzenetére
Szoktam nézni videókat ahol a fékezési és gázadási pontokat mutatják be. Legutóbb mikor ezen a pályán volt időmérő már akkor is fura volt, mennyire ki lehet menni a rázókövön kívülre.
Tegnap rámjött az öt perc, kikapcsoltam a féksegédet. Megpróbáltam az F1 TT-t. Van még mit tanulni, de nem reménytelen, legalább végig tudtam menni...
-
Gumi.kacsa
újonc
Én is low brake beállítással megyek, sajnos az 5.2 sem tudtam hozni, és mivel úgy éreztem, hogy nem is lesz meg, elnyomtam. Az 5.3, és az 5.4 is erre a sorsra jutott, pedig ezek meg lehettek volna, csak később kellett volna próbálkoznom, higgadtabban. Én is éreztem, hogy sokszor indokolatlanul fékez, meg is próbáltam játszani a fékkel, de nekem nem jött össze. AZ F1-es időmérőkön pedig pont ezen a pályán mentem az eddigi legjobb eredményemet (amit be sem írok, mert kiröhögtök.... ), de ezzel a Bugattival egyáltalán nem éreztem a pályát.
A frissítés óta megint van egy kis probléma. Eddig, ha kiléptem egy futamból - mert pl. hívtak - visszaléptem, és onnan folytathattam tovább. Most, ha csak egy pillanatra is kilépek, majd vissza, a játék nem folytatódik, hanem a betöltő képernyőkkel betölt a főmenü. Egy 10 körös Le Mans-i futamon azért ez elég bosszantó lehet.
-
Gumi.kacsa
újonc
Sziasztok!
Ma kegyes volt a játék, úgy jöttek a reklámok, mint a kisangyal. Az első 15 arany 20 perc volt, az utolsó 5 plusz még egy óra (itt már nagyon sok volt a 30, 45 másodperces reklám).
De úgy látszik, egy napig sem tartott, most autót akartam javítani, erre reklám helyett elment a hang...
Viszont legalább volt egy event, amihez nem kellett arany, és az Audi eléggé tetszik is.
-
Gumi.kacsa
újonc
Nálam most az a játék legújabb szórakozása, hogy nem tudok rányomni az arany ikonra, hogy reklámot nézzek. Tegnap még elég volt, ha kiléptem a játékból, bezártam, visszatöltöttem, de ma már az sem segít, ha még a telefont is újra indítom.
[ Szerkesztve ]
-
Gumi.kacsa
újonc
Én az Audival mentem, ameddig mentem, 2.3-ig. Nincs elég aranyam, ezért nem költöttem rá, elmentem addig, ameddig 0 tuningal el lehet. A Porsche nekem nem tetszett.
-
Gumi.kacsa
újonc
Nem vagy bunkó, tudom, hogy nem én vagyok a legélesebb kés a fiókban, ami a játékot illeti. Bár eddig egyik megkezdett eventben sem kellett skippelnem, Marina Bay volt az első, na meg most ez. Még az Osztrák, és az Amerikai event lesz hátra, de az utóbbiba szerintem már bele sem kezdek.
Katalán (Spanish Grand Prix) 5.2: Legyél a harmadik, pályaelhagyás, és törés nélkül.
Low fékkel, manuális irányítással megyek. Egyszerűen nem tudok úgy menni, hogy ne a 3. mögött kullogjak be a célba. -
Gumi.kacsa
újonc
Azt hittem, a Very Hard event után a katalán Hard gyalog galopp lesz.... Az 5.1-ig pár óra volt az út, 5.1 kb. két nap kínlódás, aztán észrevettem, hogy free skip (lehet hogy már az elején is az volt, akkor jó nagy figyelmetlenség volt két napot rááldozni). De most az 5.2 is szívat. A 3. seggébe érek a célba, de nem tudom megelőzni (szintén már lassan két napja), fullos autóval, PR130,6. 80 aranyért elszkippelni nem fogom, ott ....meg.
-
Gumi.kacsa
újonc
Gondoltam, megpróbálom ezt az időmérőt. Megcsináltam a profilt (eddig nem volt), és mentem egy A-s időt. Aztán felébredtem.
Na de viccet félretéve, elsőre mentem egy 1:35-ös időt, mert párszor megsimogattam a falat. Majd mentem egy 1:25:6-os időt, azt már bünti nélkül. Mivel az autón alapból az Angol pályához való tuning volt, átcseréltem erre a pályára valóra. Úgy sikerült 1:23:62. Reggel még 0.2-re volt a C, most 0.3-ra, mire letelik a 10 nap, már lehet vissza is csúszok a E-be, vagy F-be. Még azért próbálkozom majd , de nem hiszem, hogy 1:23 alá tudom vinni (tudom-tudom, " Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld").
-
Gumi.kacsa
újonc
Igen, jelenleg én is azt mondom, hogy nem biztos, hogy megérte. Úgy felment a pumpa, hogy már csak azért sem akartam hagyni magam.
Végül is amúgy is akartam egy fullra húzott autót, sofőrt, az arany legnagyobb része arra ment el.Én is low brake beállításokkal megyek, B irányítással. Próbáltam már a manuális fékezést, nagyon nem ment, valahogy nagyon nem érzem a féktávokat.
-
Gumi.kacsa
újonc
Én is lenyomtam. Vagyis inkább skip-eltem.
Az 5.3 nem ment, szerintem vagy 50X próbáltam, mikor észrevettem, hogy free skip.
A 6. nappal nem volt gond.
7.1 sehogy sem sikerült az átlagsebességet elérni - skip
7.2 ez szerintem mindenkinek skip
7.3 ment
7.4 lehet ez is ment volna, de pár próbálkozás után feladtam (1:23:7 volt azt hiszem a legjobb időm) - skip
7.5 ment.A szomorú az, hogy ezt teljesen fullos autóval, versenyzővel, és csapatfőnökkel (RP 130.4)
Értem én, hogy very hard, na de mégis, nem mindenki Hamilton, de szeretné teljesíteni. 1000 felett volt az aranyam, mikor elkezdtem, most 100 alatt van...[ Szerkesztve ]
-
Gumi.kacsa
újonc
Sajnos már maga a játék teljesíthetetlen kategória. Decemberben volt időm játszani, sokat mentem, szinte naponta szintet léptem, olyan is volt, hogy naponta kettőt. Minden nap megvolt a 10 arany, illetve a napi bónuszok duplán, de így is kb 1500 aranyat sikerült bezsebelni. Ami majdnem szépen el is ment, akciós cuccokra, special eventekre. Ráadásul nem tudom hogy, de míg másnál azonnal jönnek a reklámok, nekem 22 másodperc szünet van köztük, és már zömében 30-45 másodpercesek.
Párszor felmegyek a store-ba, hogy megnézzem, jól látom-e, mennyibe kerül 1019 arany... Értem én, hogy pont az a lényeg, hogy minél többet költs, de egy kicsit már túl van tolva.Sajnos letenni nem tudom, mert amúgy nagyon jó játék.
-
Gumi.kacsa
újonc
Néztem pár videót a neten, teljes tuninggal talán meg tudnám csinálni, de alig maradna aranyam, annyit nem ér. Azért a hétvégén rápróbálok, akkor (talán) több időm lesz.
Durva, milyen profik vannak, akinek a videóit néztem, 0 tuninggal vitte majdnem végig, de így is 1 sorral kivégezte.
-
Gumi.kacsa
újonc
Én hozzá sem mertem kezdeni, a kis "Very hard" felírat miatt. Gondoltam, ez miatt tuti kell majd rá mind az 1900 arany... annyit meg sajnálok rá. Ha viszont 700-800 aranyból meg lehetne csinálni, talán neki esnék.
-
-
Gumi.kacsa
újonc
válasz Szbtms #12743 üzenetére
Köszönöm a tippet, bejött, sikerült megcsinálnom a Nascar-t. Eddig mindig azon a pályán próbáltam a butítást, ahol nyerni kellene, eszembe sem jutott, hogy így is lehet. Így azért egyszerűbb.
Közben megszereztem a Bentley-t is, az utolsó nap gyűlt össze annyi MS, hogy 80,2 legyen a tuning. Bár a GT3 már 100%-os, de mivel láttam, hogy exkluzív szériás lesz, gondoltam, jól jöhet.Sajnos nekem a reklámok közt van 20 másodperc szünet (frissítés után), mire rá tudok nyomni a következőre, de legalább csak 5 másodpercesek a reklámok. Az első 15 arany 50 perc alatt lett meg, az utolsó 5 pedig 1 óra 10 perc alatt, így 2 óra volt a 20 arany.
Jut eszembe: a Road Collection-Legend-ben van egy Ferrari event, Ferrari 412 T2 nyerhető a végén. A 8/3 pályán sehogy nem tudom a 19. helyet tartani, erre nincs valami trükk? Vagy csak a skip? A Road-os eventekből csak ezt nem tudtam eddig megcsinálni.
-
Gumi.kacsa
újonc
Á, nem mondanám, hogy a Nascar a kedvencem, de ha már van, gondoltam legyen 100%. Pár éve már volt Nascar a játékba, akkor kifejezetten utáltam. Sajnos a 6 év kiesett, bár játszottam már vele 6 éve is, de minden telefon váltáskor minden el is veszett (hiába mentettem a felhőbe, a a mentés visszatöltése után mindig instabil lett a játék, folyamatosan kilépett). Most 2 éve játszom, 41%-nál tartok, ami az utóbbi időben nem nagyon emelkedik, mert a gyüjtögetés miatt leginkább csak a 10 körös éjszakai Le Mans-i pályán megyek.
300-400 arany naponta? Nekem havonta jön kb. ennyi. A reklámokkal napi 15-nél nem enged többet gyűjteni, de legtöbbször csak az első ötöt szerzem meg. -
Gumi.kacsa
újonc
Sziasztok!
Új vagyok még itt, elnézést, ha esetleg másnak egyértelműt írok, kérdezek. Párszor már fent volt a játék különböző telefonjaimon, de egy idő után mindig volt vele valami gond. Most játszom a legrégebben vele, bár ahogy olvastam a hozzászólásokat, kispályás vagyok az itt megforduló versenyzők között. Imádom a játékot, van már pár autóm, de egy ideje az utcai résszel szinte nem is játszom, mert egy-egy autóhoz az aranyak megszerzése több hónapba telik. A motorsportban én is a Nascar-t próbálom gyűrni, de 75%-on nem tudok túljutni (Ford Mustang, PR 55,7, 101026, sofőr L5, csapatfőnök L11), bár ez lehet inkább az én bénázásom.
Olvastam, páran írták itt a BOT butítást, ez mit takar pontosan (ha többször utolsó leszek, könnyebb lesz nyerni, mert ilyet tapasztaltam)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest