Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
lansone79
csendes tag
Megadná az alaphangot a futamnak, ha közben rr3- ban is tudnád nyomni. Kár hogy ezekre az alkalmakra nem harapnak rá, szerintem feldobná a játékot... Nézed a közvetítést, közben akaratlanul is összehasonlítod a köridődet a valós adatokkal🙂 Jelenleg a GTE PRO-ban a Corvette-el 3:49-es köröket mennek a valóságban, én meg a 2019-es verdával a játékban 3:16-os köröket futok LeMans-ban😁
-
lansone79
csendes tag
Ilyenkor lehetne például valamilyen endurance event a Le Mans 24h tiszteletére, de sajnos minden ilyen nagyobb motorsport alkalommal kapcsolatban bilibe lóg a kezem... Tököm tele a sok "izgalommentes" sablon futamoktól...
-
Aladdin
aktív tag
Kezdek agyfaszt kapni a napi 5 reklam megnezesetol. Vagy megadja, vagy nem. Ha nem, akkor el sem indul a kovetkezo, kilep, visszalep, ujabb reklam, talan megadja. Minimum 10 perc, ha nem tobb…
-
Gumi.kacsa
újonc
Ha lejárt az event (am. valkyrie), a jutalmakat beadja, ha idő után befejezem az eventet? A 6.2-vel nem bírtam, és el engedtem, mert időm sem volt rá, a 100 aranyat meg sajnáltam a skipre. Az autó megvan, a kérdés az aranyra, és a VP-re vonatkozik.
-
nagyúr
Formula-e TTT: Az mennyire dühítő, hogy 0.066-ra vagyok a B-től?...
Hát fel is dühödtem, és addig próbálkoztam (10+), míg sikerült 0.255-tel jobbat menni az addigi saját időmél. Így a ritka B pillanatok egyikét talán megcsípem a lezárásig ;)
(Az a 1.208-ra van, az esélyetelen).B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Ez a Formula-E első "nagydíja" érdekes volt.
Ment a sok fejlesztés a végén úgy eltűnt, hogy ihaj-csuhaj...
Az egészben az volt a meglepő, hogy az új e-évad a múlt évi fejlesztéseket használja a szériában. Tehát most fullos Berlin-beállításaim vannak.
De azért ezB.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
ataaa
csendes tag
Bekerülhetne a játékba valami pénzváltó rendszer, mert a $ csak gyarapszik, és sosem lesz elhasználva.
Jelenleg 156 000 000 $ van, arany meg MS$-ból mindig kevés van. Ha lenne ilyen, 140 milliót rögtön aranyra váltanék. -
nagyúr
Jön! Jön44!4!44!!! az új frissítés, tele Formula-E autóval!
Örvendezzünk vala!B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
WilliamG
újonc
válasz lansone79 #13478 üzenetére
Én már költöttem rá (kb. egy normális konzolos játék árat, úgyhogy a lélektani határomat már elértem), de mégsem érzem úgy, hogy előrébb lennék.
Ennek a mostani Evíjjának már neki sem kezdtem, mert nincs annyi aranyam. Én leginkább az új pályákat hiányolom, illetve új játékmódokat, jobb fizikát, vagy változatos időjárást esővel... -
lansone79
csendes tag
válasz burriebonz #13477 üzenetére
Én momentán pont hogy a motorsportot lájkolnám, dehát kinek mi... (egy jó kis le mans az új hypercar-okkal)... Az utóbbival mélységesen egyetértek, a világ összes gold-ja nem elég ezeknek! Én sem költöttem soha egy fillért sem aranyra, ugyhogy nem szólok semmit, na de naaaa...
-
burriebonz
tag
Lehetne már valami valódi fejlesztés, motorsports irány nekem nem jött be... Hát meg azért a grafika is fejlődhetne, lehet csak én látom így de mintha némelyik új modell rondában nézne ki mint a régiek... Más, igaz én nem pofázhatok mert egy kanyi garast nem fizettem érte, de azért kb. három év alatt minden új verda csak aranyért volt kapható... Hát azért egy-két játékpénzest is bedobhattak volna közben.
-
őstag
válasz cappa72 #13475 üzenetére
Igen egy nagy spekulatív hiszti, dehát a pénz egyesek kizárólagos istene. Nem rossz a játék, de sehol új pálya, élvezetesebb, realisztikusabb irányítás. Pl. használhatná a játék a telefon rezgőmotorjait is. Mehetnének rally irányba is.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
nagyúr
válasz Gumi.kacsa #13474 üzenetére
infláció, háború, jobboldal, baloldal, soros, ausztrál bozóttüzek, szárazság, elnökvátás, csiphiány, bányagépek
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
balintka
addikt
válasz szaszyka #13472 üzenetére
Valóban, ez is idegesítő, h a maraton után még több 100 aranyat kell elkölteni azért, h kb. 1-2 maradék pályához meglegyen a PR szint. És az autók is drágábbak, nem ritkák az 1000-1200 arany alapárasak.
Azért egy ilyen nagy múltú játéknál nem biztos, h ez az irány a legjobb a játékosok megtartására...
-
szaszyka
senior tag
válasz balintka #13471 üzenetére
Egyrészt az autók is drágultak, többet kell költeni rájuk, másrészt ha megcsinálod az eventet, és megvan a gép, az még nem elég a szériája utolsó versenyéhez, rá kell még dobni 2-3 tuningot 3-400 aranyért. Mennyi is az a 400 arany 10-15000Ft körül lehet venni? Csak azért, hogy megcsináld 100%-ra.... Hát köszi!
Aladdin: Bocsi, lehet kevertem a Parabolica-t a Silverstone- hosszú egyenes utáni jobbossal a sikán előtt. Az maradt meg, hogy padlógázas a kanyar, de vagy 20x kicsúsztam, és az istenért sem lett meg az ideális ív, hagytam is akkor a francba az egészet.Lenovo Thinkpad X220 :D
-
ataaa
csendes tag
Szerintem is pont ugyan ez volt, itt a tavalyi videó a Stage7-ről.
Én akkor 22/28 -as autóval megcsináltam skip nélkül.
Akkor is és most is Silverstone volt a legnehezebb, főleg a 7/3.
Végül az lett a megoldás, hogy 2 kivétellel két lábon kell állni a gázon, és el kell hinni hogy elfordul.
Csak az irányítás rásegítést hagytam közepesen, minden mást kikapcsoltam. Végül a 7/3-ban már a második kör elején meg lett a szükséges második hely. Közepes fékrásegítéssel az volt a legjobb eredményem, hogy a végére 50 m-re meg tudtam közelíteni a 2. helyezettet.
Szóval nyomni kell a gázt és venni a kanyarokat.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
balintka
addikt
válasz Gumi.kacsa #13459 üzenetére
Ugyanez nálam is, szerintem ugyanezt a 2 pályát tudtam megcsinálni, a többi skip. És fullos autóval. Dettó felhúztam magam eléggé rajta, milyen sok arany elment rá.
-
szaszyka
senior tag
válasz Gumi.kacsa #13459 üzenetére
Ez egy ritka sz.r autó. Nekem az előző eventből nem lett meg, az utolsók közt volt Monzai verseny, ahol fék nélkül kellett bevenni a Parabolica-t, na azt nem is erőltettem. A mostani eventben viszont szerencsére nem volt Monzai, volt helyette Silverstone. Azzal szívtam, de szerencsére skip nélkül meglett most.
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
Gumi.kacsa
újonc
válasz balintka #13457 üzenetére
Szintén. Nekem nem volt meg az ID, de így kicsit sokba volt, két motor tuningon kívül fullos, és így is az utolsó versenynapon csak az első, és az utolsó futamokat tudtam hozni, a többi arany (ezen azért eléggé felhúztam magam. Ha már nem keveset költök az autóra, és a PR messze az elvárt felett, akkor menjen már könnyebben, nem mindenki speedmaster).
-
Aladdin
aktív tag
CT5-V a garazsban. Sor 3 tuning, 70 perc, nagyon konnyu volt. Uccso feladatnal nem irtak ki, hogy palya elhagyas tilos, de attol meg van
-
Aladdin
aktív tag
Ok, a ma indult TC-n az elso helyezett konkretan fekezes nelkul megy vegig. Jo, kettot fekez. Hat basszus.
-
szaszyka
senior tag
Kollégák! Ma jön a frissítés?
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
nagyúr
válasz Aladdin #13447 üzenetére
De próbáltam, mert láttam, hogy a legjobbak azzal mennek.
De D-nél tovább nem jutottam... egészen szombatig, akkor sikerült C 80%-ra hozni. Nem is tudom, hogy hogyan... pedig még meg is csúsztam egyszer, és így is 6 tizeddel jobb lett, mint a bömössel.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
balintka
addikt
válasz burriebonz #13448 üzenetére
Mindkettő nagyon jó.
-
burriebonz
tag
Vajon egy Hennessey F5- vagy egy Bugatti Bolide lenne jobb?
-
nagyúr
válasz balintka #13444 üzenetére
Én eleve számítottam erre, és valahogy ráéreztem az "öreg" féktávjaira. Sikerült mindig úgy ráfordulni a kanyarra, hogy később értem be, de előbb gyorsítottam ki, így sokáig tudtam követni, mielőtt elhúzott volna. Persze fullos autóval azért könnyebb. Így elsőre meglett.
Nekem ez a heti wttt volt nehéz. Mármint hogy bekerülni C-be. Végül a BMW m5-tel sikerült.
-
lansone79
csendes tag
"Butítással" végül összejött, de a hajam kihullott...
-
lansone79
csendes tag
Basszus Brabham BT-vel a stage 3/4 kihozott a sodromból... Az öreg mögött kell 5000 métert draftolni damage nélkül. Olyan lehetetlen féktávokat vesz, mindig nekikoccanok. Egyenesekben meg úgy elhúz, hogy csak pislogok... (sor 3 van a brabhamen) Most vagy én vagyok balfasz, vagy nemtudom, de már vagy 30szor kezdek neki...
-
nagyúr
válasz lansone79 #13437 üzenetére
Dettó, gondolom mindenkinél ez van.
Én sem láttam még soha hasonlót.
Újdonság
De azért harmadikra behoztam C-be... persze fullos ez is, mit minden olyan, amire volt valaha bármilyen kedvezményes tuning. Ami jön kedvezményes tuning, ott mindig kifullozom, egyébként meg nem.@#13439 szaszyka
Tény, hogy a 1:1-t sokkal jobb "vezetni".
1.5s-ot? Aztaszégyent![ Szerkesztve ]
-
lansone79
csendes tag
Na ilyet még nem láttam... A e heti wttt-n a Venommal eleve úgy indulok, hogy az automata nem tudja bevenni a célegyenes előtti balost, konkrétan a palánkról visszapattanva kezdem a köröm😆 A Koenigseggekkel nincs ez a probléma...
-
nagyúr
Jó nagy a csend.... beleuntatok?
-
ataaa
csendes tag
Nekem sajna még nincs meg, de ahogy elnézem most sem lesz.
5533333 kell hozzá, ami 930 arany. Piszok drága, és csak egy sorozatban szerepel, nem is exkluzív, alig hoz vissza valamit. Nem értem miért nem volt elég a 3333333, úgy talán még belevágtam volna, hogy 100% legyen a ROUND 5 is. -
Gumi.kacsa
újonc
Érdekes módon a visszafelé versenyzős aránylag könnyen ment.
0:18:60 nál nem tudtam jobb időt menni. Nem fullos az autó, 3 sor, nem is szeretném nagyon feljebb, de lehet muszáj lesz. -
balintka
addikt
válasz Gumi.kacsa #13416 üzenetére
8-9. próbálkozásra sikerült, 18:38-al.
-
Aladdin
aktív tag
00:18:17, sima liba
masodjara lett meg, az elsot elkonnyelmuskodtem -
nagyúr
Huayra BC-t csinálod épp?
-
Gumi.kacsa
újonc
0.18.40, na elmennek ám a picsbe...
-
Aladdin
aktív tag
Ujabb F1 auto a garazsban, 70 perc hanyinger…
Vergodok a ket fal kozott. -
ataaa
csendes tag
Igen, viszont a Gt2 2009 Season-ban most még LOCK -os az autó. Kérdés hogy a LTS lejárta után megnyílik, vagy teljesíteni kell azt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest