Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- moongoose: Hajópadló(nem parketta) felújítása a realítások talaján maradva!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na, de én az előbbi kommentekben pont nem magasztaltam az Operát, hanem hozzád hasonlóan szidtam a fejlesztőeszköz baromságai miatt.
Amikkel sajnos most már tökéletesen egyet kell értenem (bár a konzolos kitakarós problémát még mindig nem értem, az sztem full ugyanolyan mindkét böngészőben, a háttérszínt leszámítva). Dragonfly-nál amúgy az is zavar, hogy ha meg van nyitva egy oldal, és úgy döntök, megnézem a konzolra kiírt dolgokat, akkor előhozván a Dragonfly-t ezek nem jelennek meg egyből, mint Chrome-nál, hanem újra kell tölteni az oldalt.
Nem akarom összehasonlítani a jQuery-t és MooTools-t, hogy melyik a jobb, ha neked utóbbi a kényelmes, akkor az is legalább olyan jó, ha Dojo-t használnál, az is rendben lenne.
Viszont akkor már ezzel kapcsolatban kérdezek: a MooTools-t is include-olni kell a jQuery-hez hasonlóan, olyat nem csináltál még, amilyet én szeretnék, hogy mondjuk a MooTools-os szintaktikával módosítod az adott oldalt úgy, hogy injektálod az oldalba a szkriptet?
Vagy egy olyasmit, amit én csinálok, Te hogy csinálnál Opera alatt MooTools-szal, hogy a látható oldal egyes elemeit módosítgatod?Majd amúgy az összehasonlító cikket elolvasom, csak nagyon hosszú, most nincs rá időm, de thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest