Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz ntomka #622 üzenetére

Na, de én az előbbi kommentekben pont nem magasztaltam az Operát, hanem hozzád hasonlóan szidtam a fejlesztőeszköz baromságai miatt. :P Amikkel sajnos most már tökéletesen egyet kell értenem (bár a konzolos kitakarós problémát még mindig nem értem, az sztem full ugyanolyan mindkét böngészőben, a háttérszínt leszámítva). Dragonfly-nál amúgy az is zavar, hogy ha meg van nyitva egy oldal, és úgy döntök, megnézem a konzolra kiírt dolgokat, akkor előhozván a Dragonfly-t ezek nem jelennek meg egyből, mint Chrome-nál, hanem újra kell tölteni az oldalt.

Nem akarom összehasonlítani a jQuery-t és MooTools-t, hogy melyik a jobb, ha neked utóbbi a kényelmes, akkor az is legalább olyan jó, ha Dojo-t használnál, az is rendben lenne.
    Viszont akkor már ezzel kapcsolatban kérdezek: a MooTools-t is include-olni kell a jQuery-hez hasonlóan, olyat nem csináltál még, amilyet én szeretnék, hogy mondjuk a MooTools-os szintaktikával módosítod az adott oldalt úgy, hogy injektálod az oldalba a szkriptet?
    Vagy egy olyasmit, amit én csinálok, Te hogy csinálnál Opera alatt MooTools-szal, hogy a látható oldal egyes elemeit módosítgatod?

Majd amúgy az összehasonlító cikket elolvasom, csak nagyon hosszú, most nincs rá időm, de thx. :)

Új hozzászólás Aktív témák