- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Vissza 100-ra? Miért, mennyin szokott lenni?
(#254) San398: Lehet túl sok adatot kap olyankor az AJAX lekérés, jobban mondva az adatmennyiség nagy amit fel kell dolgozni, és a scriptjeim futási ideje túllépi a böngésző kiegészítők felé elvárt válaszidejét. Meg fogom vizsgálni a dolgot.
-
San398
őstag
Már írtam, hogy megoldódni látszott a fagyási problémám: [link] de úgy látszik nagyon elkiabáltam!
Azóta is fenn áll a sorozatos összeomlás! Már azon a ponton voltam párszor, hogy hagyom a fenébe és letörlöm a Chrome-ot! 8-10-ig majdnem minden verziót kipróbáltam (stable, beta, dev) de mindegyiknél fenn áll a véletlenszerű fagyás!
Amit észrevettem: a fagyásokat az okozza, hogy a PH Beálításoknál ha a Fórumhozzászólások-nál a Rendezés az "időrendben növekvő"-re van állítva akkor jelentkezik. Amint átállítom "időrendben csökkenőre" azonnal megszűnik a hiba!
Valaki használja még az általam használt rendezési módot?(Fórumhozzászólások - időrendben növekvő)ntomka: utána tudnál nézni a hibának? Ez a fordított rendezési sorrend már volt hiba forrása. Előre is köszi!
-
ntomka
nagyúr
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy csak az én gépemen helikopter, másokén papírrepülő, hanem tényleg fut egész nap, és megy jól minden. Maga a Chrome nekem sosem fagy. Egy-két kiegészítő időnként meghal, ilyenkor egyből szól és felajánlja azok újratöltését, de ez pár Chrome verzió óta van így, ráadásul dev-et használok. A lényeg az, hogy mivel te panaszkodsz erre egyedül, gondolom nálad konvergálódik a mátrix egyik közelítő egyenletének a hibáikor keletkező maradékok összessége.
-
ntomka
nagyúr
Ebből kiindulva már fent is van a javítás a hibához!
Remélem tényleg nem találkozik már ezzel többet senki.
(#175) San398: Ha a témát sikeresen olvasottnak jelöli, tehát az adott téma betöltődött az új hozzászólásokkal, akkor azoknak a számát azonnal csökkenti. Ha egy üzenetváltást elolvastál, akkor az a következő frissítésig, azaz 1 percig marad az ikonon, utána leveszi. Mondjuk erre lehet csinálok mindjárt valamit, hogy egyből levegye azt is.
-
ntomka
nagyúr
A dev verziót, de nem hiszem, hogy ez a baj, annyira elmosódnak a verziószámok, hogy szinte nincs különbség, ráadásul a kiegészítők kezelésén több verzió óta nem is változtattak.
Azért annyit megírhatnál, hogy a téma rendezése nálad hogy van beállítva: növekvő-csökkenő, első-utolsó hsz, hány hsz, ilyesmi.
(#157) napocska2:
Az értesítéseket amúgy is ki lehet kapcsolni, szóval nem a csúszka szolgálja ezt a célt. Az lenne a lényege a 0-ra állításnak, hogy az értesítések (típusonként max 1) mindig a képernyőn maradjanak, de ezt nagyon körülményes megoldani, sok hibaforrás van benne. Szóval max ezt kiveszem, és akkor mondjuk 5mp-től valameddig lehetne állítani a megjelenési időt. Aki nem látja az értesítést mondjuk 30mp-es idővel, az valszeg nincs is a gépe előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest