Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ez baromi jó, köszi!
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Addig tervezem a jól átgondolt hsz.-t, hogy a végére elfelejtem a felét.
Próbálom az egyszerűen/gyorsan megvalósíthatóakat összegereblyézni.Úgyhogy addig ötletbörze:
- választható fórum "ph!, logout, gamepod, it cafe, stb"
- a logout hófehér hátterét lecserélni, pl. a ph!-fél szürkére,vagy bármi szemkímélőbbre.
- hardverapro integrálható? Tehát lehessen hirdetést/kategóriát figyelni.- nem tudom, most hogy van megoldva a lekérés, de lehet érdemes optimailzálni (ha pl elkezdi pár száz/pár ezek ember használni, akkor se borítsa össze a ph!-t(ez egy fontos funkció )
- Facebook kliens , amivel összekapcsolható a FB+ph! nick, és bárhol hozzászólsz az ismerősedi látják.
- Logout-nál szerzők követése, úgy mint egy fórumtéma
[ Módosította: Ndruu ]
-
félisten
"Hogy? A felvett témák melyik domainen jelenjenek meg alapból?"
Közben kísérleteztem vele kicsit, és a felvett témák a felvett domain alól nyílnak.
"a logout hófehér hátterét lecserélni, pl. a ph!-fél szürkére,vagy bármi szemkímélőbbre."
Ezt igaziból úgy képzeltem el, hogy "kisnégyzet" Sötétebb háttér. Akinek kell pipa.
"Egyelőre azért van az 5 főoldalra korlátozva minden, mert ezek között a szerkezeti felépítés hasonló, míg a hardverapro elüt. De majd ahhoz is alkotok valamit, felveszem a listára, nem feledkeztem meg róla egyébként."
Tisztában vagyok vele, hogy eltérő, azért is kérdeztem, megoldható-e?
"Ezt leírtam részletesen a cikkben. Az egész ennek a jegyében készült, ráadásul most épp a prioritásos lekérésen dolgozom, szóval még tovább optimalizálom, viszont ez sok tesztelést igényel, mert bonyolultabb, nem sima körleosztásos algoritmusa lesz. Jah, egyébként ez is ott van a teendő listán, amit linkeltem is neked, hogy olvasd el."
A cikket nem olvastam át újra, csak a listát my fault.
A listában meg keresnem kellett melyik pont lehet az.
FB kliens: Tudom mennyire rajongasz ezért a legújabb közösségi hóbortért, azért mondtam.
El is van különítve a többitőlEz a pont csak az után került bele, hogy reaglátál rá:
"- logout-nál szerzők követése, úgy mint egy fórumtéma"
Egyéb:ugye a chrome széttördeli a ph!-t ha nagyítod.
Nem tudom mitől lett ilyen(ph! vagy a chrome), de ahogy olvastam a hiba nem csak nálam van, tudok vele élni de tök jó lenne, ha hiba nélkül működne.Erre van valami orvosság? Vagy csak frissítsem a chrome-ot?
-
félisten
"Akkor jó is így, nem?"
Nekem megfelel.
Majd a rev. 84 körül ha már mást nem tudsz mást csiszolni rajta."Ezt hogy érted? Mint az RSS figyelés?"
Pont úgy. Mondjuk valami rémlik RSS-el és logouttal kapcsolatban, de most megnéztem, és nem látok RSS-t.Azzal lehet tenni valamit, hogy folyamatosan azt írja a ph!(adatlap), hogy online van az ember amikor be van kapcsolva a chrome?
Bugfix:
Korábban is linkelték, hogy a felvett témák nem megfelelően jelennek meg.
Megoldás, levesz-felvesz amíg meg nem gyógyul magától.
Esetleg egy megoldás 2-re érdemes ránézni."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Ohh, igen.
Hardverapró:
Lehetne szerkeszteni egy gombot az adatlapra ami listázza az adott tag összes apróját?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Ma reggel is jól jött, mert újraraktam a rendszert.
Ötlet az optimalizációhoz:
Multinacionális optimalizáció:
- eldugni egy opciót "haladó beállítások gomb" alá
- a lekéréseknek adni egy pl. 300mp-es alapbeállítást
- mellé írni, hogy 300 Defalult
- szintén odaírni, kiemelve, felkiáltójelezve: "a csúszka állítása hatással lehet a böngésző stabilitására, csak haladó felhasználók részére" vagy valami hasonlót.Így csak az tekergeti aki tudja mi az.
-
félisten
Nekem még a 15mp is nagyon gyakorinak tűnik.
Alaphangon ~10 topik van elmentve, ez azért még mindig rendesen adja a szervernek.
Arról nem is beszélve, hogy ezt akkor is csinálja, ha csak be van kapcsolva a böngésző.
Olyat nem lehet integrálni, hogy csak akkor működjön, ha van megnyitott ph?A percenkénti lekérés még bőven jó sztem (így is negyedére csökken a lekérés).
Végül is fórum, senki nem várja az instant rekciót.(Kivéve akinek P4-es gépe van. )MOD: felőlem jöhet a beta.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
Nem akarlak stresszelni de amióta az új verzió fent van egyszer sem kaptam értesítőt.
-
félisten
Lemaradtam pár verziót.
Elég csak újra feltennem, vagy a problémák elkerülése végett az előző verziót szedjem le?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Oké, nem pont rád gondoltam.
Kórusban: "Az Opera okos, ügyes bátor és szép"
D1Rect: "A chromehoz van ph!-s kieg."
Kórusban: ..... síri csend................ némi tücsökciripelés a messzeségben .....................................hűs szellő megfújja a leveleket a fán......
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Király az új verzió!
Ja igen, nekem is eltűnt a cikked.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
Köszi a frissítést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest