Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
Sk8erPeter #364 üzenetére
"Elég erős állítás. Biztos azért olyan népszerű, mert egy szar."
Felhasználói szemmel tanúsíthatom, hogy az. Nézd meg ott az OOo, tetűlassú. Ott volt az Azureus (torrentkliens) tetűlassú, ott van a JDownloader, az is tetűlassú.
Tök jó szoftverek lehetnének (funkció és tudás terén), ha nem Javában íródtak volna.
A Javaban írt szoftvert két dologról lehet felismerni. Minimum 0,5 másodperces késések a GUI működésében és minimum 10 másodperces hidegindítás (és vinyótekerés).
"Olyan szinten tele vagyok folyamatosan valami teendővel, hogy semmi időm, pedig sokkal szívesebben foglalkoznék a PH-kieg Operára portolásával."
Miért van az, hogy a JavaScripthez értő emberek, akik ismerik is az Operát, mind el vannak foglalva és soha nincs idejük semmire?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Igazából ami a feladat ezzel kapcsolatban az az, hogy meg kell nézni, hogy az általam használt chrome specifikus dolgoknak mi az operabeli megfelelője. Ezeket a hívásokat átírni aztán bugfixelni, amíg jó nem lesz. Ha egyszer sikerül elérni ezt, utána szerintem könnyű lesz mindig portolni rá az új verziókat. FF-re portolást nem vállalom, az messze áll a Chrome/Opera kiegészítő kezelésétől.
-
fatal`
titán
válasz
"Elég erős állítás. Biztos azért olyan népszerű, mert egy szar."
Tudsz rá alternatívát? Sajnos nincs. No meg azért népszerű, mert multiplatform.
Nem utálok programozni, ha utálnék valószínű nem az ELTE-IK-n tengődnék.
Webre próbálkoztam régen, nem szeretem, ez igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest