- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
Aki hianyolja a cpu terhelest, annak ott van a rosetta@home. Az is szamol koronat (is) es mindig van melo. Kb 30-40%ban kuld koronasat ahogy neztem.
-
-
tomazin
veterán
Na az egyik ram halt meg. Viszont azota nem indul el hatterben a fahclient, csak command line tudom elinditani..(ujra is raktam mar)
-
martonx
veterán
válasz st3v3np3t3r #479 üzenetére
Aranyos vagy, de ez az a számítási kapacitás, amivel szvsz feleslegesen turaztatod a régi géped.
Én kérek elnézést!
-
BlacKSouL
addikt
-
hunluki
senior tag
válasz jerry311 #484 üzenetére
Linus-ék elvileg dolgoznak a foldingosokkal közösen hogy legyen náluk is egy WU szerver mert bitang le vannak terhelődve a folding gépei.
Remélhetőleg jóféle LTT módon túltolják ami sose baj, legalább kapunk számolnivalót.
Amúgy ez az az időszak ahol az eddig akik benchmarkhuszárkodtak a gépükkel azok bedobhatják valami jóra. Ha más nem stressztesznek sem utolsó, a gép is fűt picit ebben a hűvösebb időben és lehet e-penist is villantani annak aki számít, összességében mindenki jól jár
-
jerry311
nagyúr
Én leginkább csak azt látom a logban, hogy:
WARNING:WU02:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configurationTalán 2 WU-t kaptam egész nap.
Ryzen 5 3600x + Vega 64 -
rup1u5
nagyúr
Szerintetek érdemes betenni egy GTX 660-at a GTX 1070 mellé?
Próbaképp betettem de a kliensben nem látszik. Újra kéne telepíteni vagy ilyenkor mi van?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
-
Sylvanas
csendes tag
válasz Maelephant #477 üzenetére
Rakd Any disease-re és akkor többet fogsz kapni, köztük a covid-19-es projekteket is
-
Locutus
veterán
-
fatal`
titán
CPU-ra nekem kb. 1 napja nem jön feladat, nektek se? GPU számol szerencsére.
-
XZoli
aktív tag
96% terhelés mellet 63°C a kártyám hűtöm rendesen a gépet 6db 12cm, 2db 9cm Noctua van befogva erre
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
tomazin
veterán
nekem december óta nincs kikapcsolva a gép, megy rajta a számolás (hibátlanul), illetve az "OC" az az volt mind a ram, mind a cpu esetében ami a dobozán szerepelt...
most volt egy kis időm, memtest azonnal sípolt a hibák miatt. még egy kicsit tesztelem (beállítottam, hogy csak addig a címig tesztelje amig nem talált hibát, eddig ok)[ Szerkesztve ]
-
Strezi
őstag
Nekem is stabilnak hitt OC-m volt, erre rögtön dobott hátast a gép
Szépen mentek vissza a gyári alap beállítások a procira, azóta nincs gond. Mondjuk CPU csomagot nem is kapok azóta[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Locutus
veterán
Na ma már toltak csomagot a Quadro M1200ra is.
Mondjuk a web control megmakkant, csak refreshel bele a végtelenségbe. Csak az advanced control működik.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
TTomax
félisten
Nekem nem ad most semmit....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Yany
addikt
Kezdeni? Először minden defaultra, hogy gyári körülmények között egyáltalán stabil-e. Ha az nem oké, akkor kár bármi mással is folytatnod, azt kell rendbe tenni. Ha ott stabil, akkor lehet lépésenként kitesztelni újra, hogy mi a stabil keményebb terhelés alatt, amit a folding csinál.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
tomazin
veterán
Hat engem reggel bsod fogadott, restart utan is kb fel percen belul bsod. Eloszor pfn list corrupt, aztan atiomdag.sys
Remelem a videokartya...csak most tesztelni sincs idom, mert dolgozok.
Gpu undervolt/underclockolva, cpu/ram a a gyari referenviara "huzva".
Kb 4-5honapja stabilan megy (0-24). Ha van tipp mivel erdemes kezdenem szivesen varom. -
Dyingsoul
veterán
Csatlakoztam én is a PH csapatába!
Kicsit megijedtem, minkor felbőgött a CPU venti a 97%-os kihasználtság és a 70+ fokos hő miatt. Egyébként pont jó, mert úgyis épp fázok kicsit, bár már megy a fűtés de egy kis extra jól jön mert így is fázok.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
-ZeeZee-
senior tag
Beszálltam én is a céges géppel, ha épp nem pontfelhőt számol (I9-9900K + RTX280).
Kértem Passkeyt, de eddig még nem érkezett meg. Mennyi kb? (Cirka 2 órája kértem) Eddig 0 pontom van és nem is szereplek, mint "donor"...
-
forczek
csendes tag
+1
-
Moonline.
aktív tag
Kár hogy így megosztottuk a saját hazánk eredményeit, a legaktívabb magyar csapat kódja 43299, én abba csatlakoztam
-
Exodius
őstag
Eléggé alászedtétek, srácok! [link]
-
dzsambo
tag
Srácok futott már bele valaki ilyen hibába:
18:13:00:WU00:FS00:Downloading core from http://cores.foldingathome.org/v7/win/64bit/avx/Core_a7.fah
18:13:00:WU00:FS00:Connecting to cores.foldingathome.org:80
18:13:00:ERROR:WU00:FS00:Exception: Failed reading core package header.Ugyaz ezt csinálja procira és gpu-ra is linuxon és Win10-en. Van valakinek bármi ötlete is?
-
hokuszpk
nagyúr
válasz Maelephant #439 üzenetére
"Bár fenntartom, hogy bár épkézláb hatóanyagot/vakcinajelöltet találnának, leszarnám a pontokat."
+1
#439 : ahogy nezem lokalisan csak azt checkeli, hogy a ket beirt passkey megegyezik-e ? evvan. most van egy 38000 -es motyo, nemtom hanyat kell leadni a passkey beszerzes utan, hogy elkezdje a tervaltast, de meglesz
[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Maelephant
aktív tag
-
BlacKSouL
addikt
A f@h fórumot böngészve: 1) nincs a GPU a whitelistben, vagyis nem érzékeli támogatottnak. Írni kell, hogy adják hozzá. 2) nem tud DP-t, és azoknak egyelőre nem csinálnak GPU WU-t. (én is így vagyok, nem támogatott a GPUm.) 3) Szerver hiba. 4) WU hiány.
(nem akar valaki egy gyors összefoglalót írni?)
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Locutus
veterán
Annak lehet valami oka, ha laptopon Quadro M1200-ra nem akar semmit se adni?
CPU-ra már dobott több csomagot is, de a vga-ra egyet se. (mediumon van)Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
hokuszpk
nagyúr
-
vendingo
veterán
Csatlakoztam. Vakartam a fejem, mert CPU nem akart dolgozni. Beállításban felnyomtam 7 magra és már az is ketyereg.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tal-garius
aktív tag
Csatlakoztam. Csak GPU-val számolva most 14%-on...
-
martonx
veterán
Feljöttem PH teamen belül a 26-dik helyre Viszont ma még egy job se jött egyik gépre sem
Én kérek elnézést!
-
hokuszpk
nagyúr
válasz Petykemano #408 üzenetére
na ujra becopypasteltam a passkeyt, de most elotte egy notepadba es a vegerekavarodo enter nelkul, egybol nullazodtak is a pontjaim.
legalabbis a webclientben. viszont az aktualis 9405 base credites blokk estimatedje 77413 lett, mostmar igyhagyom, 3 ilyen blokk es tobb credit lesz, mint amit eddig a 62 unittal osszeszedett a masina, utana meg profit[ Szerkesztve ]
-
Hajdi
senior tag
Anonymus nagyon aktív! 8. helyről, már a 7.-en van és közben tolja a torrenteket is ezerrel!
"The Man Who Sold the World"
-
Elrood
őstag
Kicsit lightosan, de beszálltam én is [link].
Egy 970-t beraktam a 10 éves gépembe. Power limitet levettem 62%-ra, mert 100%-on túlhevült a rendszer. Csak GPU-s feladatot csinálok.
CPU: eredetileg egy AMD Phenom II X2 550, csak sikerült a 3. magot aktiválni. A 4. mag L1 cache-je sajnos hibás. Alaplap: ma785gt-ud3h.
[ Szerkesztve ]
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
-
n00n
őstag
Ha valakinek nem menne Ubuntun a GPU alapból, akkor ezeket csinálja meg.
Magát a logot a
/var/lib/fahclient
alatt találod a log mappában. Érdemes megnézni mire panaszkodik a GPU-nál. Általában az OpenCL-re.
OpenCL telepítése:sudo apt install ocl-icd-opencl-dev
Majd a
/etc/fahclient/config.xml
konfig fájlban a<gpu v='false'/>
írd áttrue
-ra
és adj hozzá egy új slotot:<slot id='1' type='GPU'/>
Teljes konfig:
<config>
<!-- Client Control -->
<fold-anon v='true'/>
<!-- Slot Control -->
<power v='MEDIUM'/>
<!-- User Information -->
<team v='239968'/>
<user v='neMmonMomMeeg'/>
<!-- Folding Slots -->
<slot id='0' type='CPU'/>
<slot id='1' type='GPU'/>
</config>
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Rákerestem itt, nem volt ilyen találat. Ha esetleg nem hangzott még el, a f@h fórumban azt írják:
"6. How do I know that I'm working on COVID-19 related projects ?
If you're running a project that's listed here, you're fighting COVID-19 :
CPU : 14328 - 14329 - 14530 - 14531
GPU : 11741 to 11764"Aláírás (nem kötelező megadni)
-
aktív tag
Jó kezdeményezés a projekt!
-
lemusz
addikt
- már linkelték
[ Szerkesztve ]
-
MongolZ
addikt
-
2thletme2day
őstag
Ha a medium terheltség azt jelenti, hogy fullra beterheli a videókártyám és pörgeti 98-100%-on akkor mit jelent a full terhelés? Bekapcsolódik a VGA mellé a CPU is?
-
MODERÁTOR
Nálam OSX alatt nem éri el a netet a kliens az egyik gépen, pedig a tűzfalban be van kapcsolva, hogy fogadhat bejövő csatlakozást. A másik OSX-es gépen gond nélkül eléri a hálózatot.
Nincs valami ötletetek? -
Sanya
nagyúr
válasz Maelephant #388 üzenetére
Én meg most CPU-ra nem kapuk, csak a 2db 2080-ra
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
MongolZ
addikt
Alulfeszelt, visszafogott, stb. i7-6700T + 5700 PPD 630e reális?
[ Szerkesztve ]
-
kk75
tag
Folding@Home
"A koronavírus elleni harcot segítő géphálózat már erősebb, mint a világ hét legerősebb szuperszámítógépe összesen"
[ Szerkesztve ]
Dominion (Uralom) film a nagyüzemi állattartás kegyetlenségére hívja fel a figyelmet : https://www.dominionmovement.com/watch
-
kk75
tag
"I support research fighting :" -nál a "Cancer"-t érdemes bejelölni.
Küldeni fogja a vírus csomagot.[ Szerkesztve ]
Dominion (Uralom) film a nagyüzemi állattartás kegyetlenségére hívja fel a figyelmet : https://www.dominionmovement.com/watch
-
hokuszpk
nagyúr
válasz gulupeti #402 üzenetére
szerintem ezt most statikus elore generalt lapokkal szolgaljak ki.
legalabbis erre utal, hogy nekem a webes felulet es a stat elter.
mondjuk nem is ertem, hogy bir ennyivel elterni :local webpanel aszondja : 242,883
online meg : 242,922mi lehetett az a 39 credit ? kaptam kamatot vagy mi ?
[ Szerkesztve ]
-
hokuszpk
nagyúr
válasz Petykemano #278 üzenetére
az advanced panelen holvan, hogy mennyire vagyok lassu ?
cseszik ez nekem bonuszt adni, az elso passkeynel megugrottak az ertekek, de azt ugye elkefeltem, kertem masikat, de azota csak a base creditet adja meg.Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tesla topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest