- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
-
őstag
Na azért a kis rizsa 3600-ast is megkínálja ha épp olyanja van.
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Core2duo6600
veterán
Ma 2 órán át, egy db wu sem jött.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
C0d3r
addikt
-
skoda12
aktív tag
válasz SQX_Barto #1292 üzenetére
Chromeban a webcontrol megjavul, ha nyomsz a böngészőben F12-t, majd klikk a disable cache checkboxra.
Ha végez egy work unittal, akkor a work servertől kér új csomagot, amin elkezdhet dolgozni, de az a tapasztalat, hogy az utóbbi időben a sok új kliens miatt néha nehezen jönnek a csomagok. Ha webcontrol helyett az advanced control guit használod, akkor ott a logoknál nyomon lehet követni, hogy nagyjából mit csinál a háttérben. -
SQX_Barto
addikt
Par napja en is csatlakoztam a projekthez. Ha fullra raktam, akkor siman beszaggatta a Diablot
A webcontrol nalam allandoan bugos, mert nem birja betolteni, hogy mit csinal es hol tart vele. Egyebkent ha non stop megy, akkor magatol mindig csinal uj folyamatot, ha az elozovel vegzett?If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
rup1u5
nagyúr
Csak nem bírtam magammal és betettem harmadik GPU-nak a Quadrot. Először a Win hülyült meg tőle és eldobta magát a driver a 1070-en meg a 660-on is. Újra raktam a drivert és hozzáadtam a GPU-t a kliensben és teljesen megkeverte a GPU-kat. Látszólag felcserélődtek az éppen futó WU-k és a 1070-re írt 10 órát a 660-ra meg 2-őt. És nem is futottak, minden szürkére váltott. Aztán gondoltam nem fogok ezzel szarozni és kivettem a Quadro-t. Ezután képtelen helyreállni a folding. Drivert uninstalláltam és felraktam egy frisset de nem jön helyre:
Próbáltam újrainstallálni előbb a foldingot, hátha úgy nem veszítem el a két GPU-n futó két melót de nem tudom. ezután próbáltam uninstallálni de azt sem tudom. F@com! Most töröljem kézzel az egész mappáját a program files-ból?[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Yany
addikt
Azért egy játék jóval hektikusabb, elég dinamikusan változik a terhelés betöltés / átvezető animációk / ingame / menü képernyőkön, ettől függetlenül biztos, hogy jobban "kopnak" a vga-k terhelés közben, de ez biztos nem sokakat ér meglepetésként.
Nekem is meg kéne találnom a legbalanszosabb undervoltot a Vega64-re, mert híresen túltolták feszkóban, de egyszerűen nincs rá energiám. Meló közben nem érek rá, utána meg inkább pihenek, vagy hobbi projekten dolgozom, nem nagyon vesz rá a lélek, hogy instabilitással kockáztassam a mindennapokat. Pedig tuti sokat spórolnék zajban / hőben és áramban egyaránt.
Ha van erre esetleg valami (akármilyen nyelvű) szájbarágó leírás, ami másnak is bevált és nem kell futtatnom hozzá folyamatosan mindenféle 3rd party programot és nem kell bios-t hackelni, akkor szívesen fogadok tippet, mert lehet, hogy azért adok neki esélyt valamikor.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Exodius
őstag
Pedig pont elegen olvassuk ennek a fórumnak a hasábjait ahhoz, hogy elfogadjuk egy veterán hasznos segítségét. Ha szépen megkérnélek, akkor azért megosztanád velünk a tapasztaltaidat? Sokan dolgozunk ezen, de nem akarnánk halálra futni magunkat, ha nem muszáj. Csak pár tanácsot, meg okot, hogy miért. Nagy-vonalakban is jó, ha most csak ehhez van kedved.
Én speciel szeretnék ebből tanulni is.[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
válasz nkmedve #1285 üzenetére
Mondjuk anno nekem pont egy egyébként minőséginek számító 7870-es Vapor X-et kellett megsütnöm. Gari lejárta után 3 nappal bemondta. A sütés adott neki újabb 6 hónapot. Úgy tudom valami hasonló gebasz volt anno a sony bizonyos szenzoraival is, ahol áttértek műanyagra a kerámia keverékről. Nem jött be.
-
nkmedve
őstag
válasz FRIZ 22 #1282 üzenetére
Na igen, a forrasztás is egy érzékeny rész, főleg egy időben amikor kísérleteztek környezetbarátabb anyagokkal. Nem tudom manapság mennyire gond ez, de a forrasztások leginkább a gyakori hőmérséklet-ingadozásokra érzékenyek, ami inkább játékok alatt jellemzőbb, nem annyira az ilyen folyamatos terheléseknél mint a F@H.
Még emlékszem a tömeges laptop-halálozásokra olyan 2008-2010 körül amit az NV és egyéb gyártók még azóta sem térítettek meg minden károsultnak (nekem akkoriban Radeon-jaim voltak szerencsére ). Ott volt szokás házilag sütögetni az alaplapot, aztán vagy segített vagy nem
[ Szerkesztve ]
-
FRIZ 22
senior tag
2 év használat után (GPUGRID) nálam egy 6600GT nyiffant ki még anno, sajnos a reball sem segített.
Nem a szilícium a gond, hanem a chip és a nyák közötti kapcsolat dinamikus hőterhelése.[ Szerkesztve ]
-
nkmedve
őstag
Így már kicsit egyértelműbb, és szerintem érdemes is beszélni róla. Nem tudtam, hogy ez az ajánlás arra jött, hogy egyeseknél hibát dobnak a szimulációk (volt erről itt szó elég gyakran), vagy valami más volt a háttérben.
Konkrétan az élettartam-kérdésre nincsenek túl meggyőző kísérleteim vagy tapasztalatim (nálam még sosem halt meg se GPU, se CPU, pedig nem ma kezdtem), szerintem mindenki csak feltételezni tudja, hogy mi is okozhatja egy kártya halálát hosszabb távon (főleg, hogy ez esetenként változhat). Persze a magas hőmérséklet is lehet egy OK, de az azért nem 60 fokos GPU-nál kéne kezdődjön. Egy minőségi, jól összerakott kártyának nem kéne gondot okozzon 70-80 fok GPU jőmérséklet sem hosszabb távon, maga a szilícium simán kibírja, annak inkább a magas feszültség az ellensége (amit egyes gyártók néha túllőhetnek, és okozhat ez is problémát).
Egy másik dolog, hogy sokan messze túl sok áramot pumpálnak a kártyáikba (TDP limitet feltolják ameddig csak lehet és úgy használják 24/7-ben) így a VRM maximumon dolgozik állandóan és közben sok kártyán még nincs is normálisan hűtve. Azt tudjuk, hogy a MOSFET-ek élettartama drámaian lecsökken magas hőmérséklet mellett (a hőtermelés pedig erősen megugrik ha csúcsra vannak járatva), ezért ajánlott megfelelően hűteni őket. Erre főleg olcsóbb kártyáknál, de vizezésnél is erősen ajánlott odafigyelni. Az RTX 2080 topikot követem és ott is voltak horror-sztorik, ahol 250K-s kártyán a VRM-en semmiféle hővezető nem volt, vagy volt, de az valami műanyag cuccra vezette a hőt (konkrétan leszigetelte a MOSFET-eket).(#1280) palacsa Ez így van, mondjuk nem csak a venti kopik, hanem a fülem és a pszichés épségem is, azok értékesebbek mint bármilyen kártya
-
titán
Köszi a tanácsot.
Nálam a Giga 2070S Gaming OC minimumra vett TDP és automatikus ventivezérlés mellett (szinte teljes csendben, 1000-1100 rpm) 120 órás maxon (azóta megy a HWI folyamatosan) 62 fok. Jellemző hőmérséklet: 56-57 fok.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
nkmedve
őstag
Valami egyéb komment, hogy miért, vagy milyen GPU-kra vonatkozik az ajánlás?
Légen elég nagy bravúr tud lenni 60 fok alatt tartani egy GPU-t, főleg ha nem a legbrutálisabb hűtő van rajta. Nálam a 3 ventis Gaming X Trio 2080 alacsonyra vett TDP limit és alap venti-profil mellett 65-70 fok között tanyázik általában (de legalább csendes). 60 fok alá szerintem csak elég nagy zaj ( +ventikopás ) mellett tudnám lehozni. -
Sotho
őstag
Üdv!
Próbáljátok 60 fok közelében vagy alatta tartani a GPUt, még ha hangos is lesz tőle a gép. -
BerserkGuts
őstag
-
nagyúr
Feltettem a régi gépemre, de anomáliák alakultak ki, így leszedtem, mielőtt szétolvadt volna.
Én is hozzájárulok a harchoz. Ismerőssel maszkokat gyártunk.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
hokuszpk
nagyúr
válasz BerserkGuts #1264 üzenetére
enisigykezdtem, de haladni kell a korszellemmel.
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
BerserkGuts
őstag
válasz hokuszpk #1260 üzenetére
én csak az miatt használom valamit hátha érni fog és előbb lesz gyógymódja
másképp nem tudok segíteni12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
senior tag
Üdv mindenkinek, köszi a válaszokat! Az itthoni konfigban csak a 2080TI dolgozik. Próbáltam megváltoztatni korábban a nevem, de nem sikerült nekik regisztrálni. Még 4 nap után sem volt ott a listában, hiába volt passkey-em is, ezért maradt ez a jelenlegi név. A céges munkaállomásban ment a xeon proci eddig, igaz ott csak egy 1050TI van a gépben, és az viszonylag nem rossz kb 50-65e kreditet termel / WU
Viszont itthon most pár perce volt nálam az első ilyen:
05:00:09:WU00:FS01:Upload complete
05:00:09:WU00:FS01:Server responded WORK_QUIT (404)
05:00:09:WARNING:WU00:FS01:Server did not like results, dumping
05:00:09:WU00:FS01:Cleaning upSemmi tuning nincs se a procin, se a kártyán, szóval számolási hiba se nagyon lehetett, legalább is szerintem nem emiatt volt ez.
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
Core2duo6600
veterán
válasz I.T.E.M #1249 üzenetére
Megteheted azt is, hogy kevesebb magot adsz a cpu nak 1-2 vel a mostanihoz képest, és akkor nem lesz ilyen gond.
Upd :
Most azonnal jött a gpu ra új csomag, ilyen még nem volt nálam, ha ment is a gép egész nap naponta párat kapott csak.[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
hokuszpk
nagyúr
ugylatom a pontrendszer miatt nem akarnak sokani cpus melot csinalni, pedig nem art, ha valaki azt is leszamolja, szoval az egyensuly kedveert en kiveszem a jatekbol a gput, ugyis alig kap melot, amikor igen, akkor meg csak fűt ilyen 70K pontokert, teljesen feleslegesen.
a koronavirus ott dogoljon meg, ahol eppen van.[ Szerkesztve ]
-
Petykemano
veterán
Ryzen 1700X
Csináltam egy 8 és két 4 szálas CPU slotot, mert azt olvastam, arra jobban dob. És azt láttam, hogy nem csak a CPU slotok kapnak kevesebb bónuszt (ami érthető, mert kevesebb mag tovább dolgozik egy csomagon), hanem a gpu-ra is csak 100k PPD-t ír (300-350k helyett), amikor fullra jár mind a 4 slot.Azóta visszaállítottam a CPU slotot -1-re és helyreálltak a PPD-k.
1700X : ~60-65k
RX 470: 300-350k[ Szerkesztve ]
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
Yany
addikt
Nekem nincs ilyen gondom, igaz a 24 szálból (3900x) 20-at adok csak oda. Ami a vicces, hogy pontosan ugyanazokat a ppd értékeket hozza (amikor csak a CPU számol), mert a TDP keretet így is kiaknázza, tehát amit elveszítek a magok számában, azt jó eséllyel frekiben, vagy valahogy máshogy visszakapom. Viszont, amikor a GPU-val együtt dolgozik, akkor így sokkal jobban teljesít a GPU, mert marad neki egy (több) komplett mag arra, hogy menedzselje, meg minden másra is, ami nem terhel, de ha hozzá kell nyúlni, akkor egyből ott van az OS-nek is pl. és nem egy épp foldingoló magot birizgál piszlicsáré dolgokkal a cache-t is megzavarva.
Így jön össze nekem az is, hogy a CPU átlagosan 300 000-es PPD-je a GPU 1~1,3M-s PPD-jéhez nettóban hozzáadódik, nem ritkán ~1,6M-s tempót eredményezve. Amúgy ha 24 szálon pörgetem, akkor a GPU-CPU páros együtteséből átlag 300e PPD lejön ehhez képest, miközben ugyanannyit fogyaszt (490~550W).
szerk.: kicsit érthetőbben összegezve
3900X + Vega64GPU: 1,3M PPD
20 szál CPU: ~320e PPD
24 szál CPU: ~320e PPD
24 szál CPU + GPU: ~1,3M PPD
20 szál CPU + GPU: ~1,6M PPD (1,3M + 300e)Ez utóbbi esetén természetesen a gép is picit reszponzívabb (azért csak picit, mert amúgy sem nagyon érezni rajta desktopon, de pl. még Apex Legends sem lesz játszhatatlan, csak látszik, hogy közben mással is foglalkozik )
Puma K tiéd hogyan hoz?
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Nálam nincs gond a feltöltésekkel, viszont a CPU-t kivettem a játékból, mert csak fűt és zabál ilyen 2-3000 pontokért. A két GPU-nak folyamatosan van munkája. Gondoltam, hogy beszuszakolok még egy harmadik GPU-t is egy single slot-os Quadro FX 1800 személyében de az annyira öreg, hogy nem tudom lenne e értelme.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Puma K
nagyúr
válasz Petykemano #1253 üzenetére
Az adatlapomon ott a konfigom.
Alapból -1-en volt valóban, de átállítottam 15-ről 16 szálra.
Milyen CPU és milyen GPU mellett tapasztaltad azt hogy visszafogja?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Petykemano
veterán
Nem tudom, hány CPU szálad van, de ha 16, akkor vedd vissza kettővel.
A leírásban az szerepel, hogy a "-1" úgy állítja be, hogy a max-1-(gpu szám)
1 cpu szál kell a GPU-s számolás kiszolgálásához. (Én azt tapasztaltam, hogy vissza tudja fogni)
És gondolom, hogy 1 szál maradjon az IO-nakTalálgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
Maelephant
aktív tag
válasz Petykemano #1241 üzenetére
Na, elkiabáltam, alig kommenteltem ezt be, máris jött egy GPU-s WU és azóta is folyamatos az ellátás, még kihűlnie sincs ideje a részegységeknek.
-
senior tag
Na, számomra most bizonyosodott be, hogy ha a CPU is számol, akkor nagyon sokszor nem tudja feltölteni a kész WU-t. Próbálkozik és maga a feltöltés is baromi lassan megy. Kivettem a CPU-t a beállításoknál, egyből sikerült feltölteni és kb fél percbe telt neki, előtte meg több órán keresztül sem jött össze ez a mutatvány. Innentől csak a GPU marad aktív a céges munkaállomásomban is. Majd, ha megtanulnak rendes kliens programkódot írni, akkor visszatérhetünk rá.
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
Yany
addikt
válasz BerserkGuts #1246 üzenetére
Jaja, nekem is a GPU ritkább. Azt vettem észre, hogy a next attempt timeoutot a pause is reseteli.
-
BerserkGuts
őstag
gpu-ra én is ritkán kapok melót
max újraindítom az egész programot meg a gépet ma bejött a trükk
mást nem tudok tenni12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Strezi
őstag
válasz BerserkGuts #1243 üzenetére
Hajrá, minden WU számít!
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
BerserkGuts
őstag
Nincs 1 hete hogy használom de már én is 1millánál vagyok.
Én akkor hagyom amikor nem vagyok otthon meg ha igen akkor is mert tudok melette filmet nézni vagy wot-ozni is szóval keveset pihen a gép úgyis hideg van még este jó fűtésnek.Procit R5 2600@4.2Ghz a tuningból viszza raktam alapra nehogy felforrjon a vízhűtőm tőle így 60-nál nincs több szerencsére.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Strezi
őstag
válasz Petykemano #1241 üzenetére
Én elég nagy problémának látom a linken, hogy van három assign szerver is 0 unittal 10+ órás uptimmal Ha azokhoz irányítanak akkor nem lesz semmi
Van még több is igen alacsony napi assign-nal ...[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Petykemano
veterán
válasz hokuszpk #1239 üzenetére
Ez azért meglepő, mert amúgy elég sok WU van:
[link]Nem tudom, hogy korábban így volt-e, de a két világosszürke csak forgalomirányító és már külön vannak az ASSIGN és ACCEPT szerverek is. Ez egyébként az advanced fülön is látszik.
Óránként 2x60000 WU-t osztanak már ki.
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
hokuszpk
nagyúr
válasz Petykemano #1238 üzenetére
hat en ezt nem igy latom. ejjel alig porgott a vga. most van ra projekt, viszon a proci pihen. mar leszoktam rola, hogy roviditsem a next attemptet. majd 29 perc mulva megprobalja ujra oszt jonapot.
-
Exodius
őstag
"11:41:48:WARNING:WU00:FS01:Exception: Failed to send results to work server: Failed to connect to 140.163.4.241:80: A kapcsolódási kísérlet nem sikerült, mert a kapcsolódó partner nem válaszolt a megadott időn belül, vagy a létrehozott kapcsolatban hiba történt, mert a kapcsolódó partner nem volt képes válaszolni."
Kezdem lassan megunni. -
C0d3r
addikt
[link]
100 TB-os F@H szerver (linus1.foldingathome.org) hadrendbe állítása. -
-ZeeZee-
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Exodius
őstag
válasz torma99 #1214 üzenetére
Nálam nincs semmi húzva. Alap órajelen döcög a GPU.
Mostmár ilyet is dobott:
14:46:55:WU02:FS01:0x22:Folding@home Core Shutdown: FINISHED_UNIT
14:46:59:WARNING:WU02:FS01:FahCore returned an unknown error code which probably indicates that it crashed
14:46:59:WARNING:WU02:FS01:FahCore returned: UNKNOWN_ENUM (-1073740940 = 0xc0000374)[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
Tegnap én is csak kettő gpu csomagot kaptam, a másodikat most fejezem be, mert most kapcsoltam be ezt a gépet.
Úgy vagyok vele, hogy akkor számol, ha amúgy is kell.
Éjjel meg a zaj miatt nem járatom.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Raggie
őstag
válasz Petykemano #1224 üzenetére
Az aktív userszámben pedig kemény 49. helyen vagyunk.
Clint Eastwood FTW
-
-ZeeZee-
senior tag
Arra gondolsz, hogyha a képre kattintasz, akkor a stat oldalra vigyen? Szerintem megoldható. Melyik stat? Extrameoverclocking?
Azért képet teszek be, mert ha valaki később nézi, akkor már mást lát. (Ha esetleg 2 hónap múlva nézi, ha érted.)Egyébként igazad van, az igazi csapatok 100 alatt vannak. Addig csak azokat előzzük, akik régen csinálták, de már nem foglalkoznak vele.
Katt a képre:
[ Szerkesztve ]
-
Strezi
őstag
válasz -ZeeZee- #1210 üzenetére
Ahogy nézem még mindíg csak rengeteg "tetszhalott" csapatot előzünk, akik valamikor dolgoztak, most meg már kb nulla a nap termelésük.
Esetleg meg tudnád csinálni a postjaidat úgy, hogy a képen klikk a stat oldalra vigyen?
Vagy valami modival betetetni pár stat oldal linket, egy mini összefoglalba?n00n: Pontosan. 24/7 ben ilyen munka mellett bármilyen apró tévedés kibukik.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz FLATRONW #1189 üzenetére
Játék közben simán elkezd számolgatni:
Játék közben onnan tudom, hogy megint dolgozik a CPU, hogy megjön a szélzaj
Ha a CPU számol akkor sok vizet nem zavar FPS szempontjából játék közben.
Na de ha a VGA rákezd akkor simán feleződik az FPSHa a kettő együtt dolgozik akkor játékban meg egy ideig akadós az FPS és kevesebb is jóval az átlag mint szokott lenni, de egy idő után helyre áll és megszűnik az akadozás csak az FPS lesz kevesebb.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
TTomax
félisten
Ezek desktop cuccok,nem szerver cuccok.Nem véletlen,hogy a szerver cuccok nem mennek olyan magas órajelen,és nem azért mert nem tudják lehűteni.Nincs ECC RAM a gépedben.Persze nem is kell hibátlanra kiszámolni,az egy dolog hogy lefut,és a rendszer éppen nem omlik össze,de ettől még lehet benne egy csomó hiba.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
TTomax
félisten
válasz Exodius #1198 üzenetére
Ha GPU csomag volt akkor nem stabil az órajele.Egyébként szerintem ugyanazt a feladatot többen is számoljuk,ha eltér az eredményed a többiekétől akkor nem fogadja el.
Engem inkább az érdekelne,hogy Ö kicsoda a csapatban.. [link] Azért 73.000+ WU ... az nem egyszerű....
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tőzsde és gazdaság
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest