- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonline.
aktív tag
Végre a World Communty Griden is elindult a GPU feldolgozás
[ Szerkesztve ]
-
Moonline.
aktív tag
Az új tag elég bitang, 2,9 milliós átlagpontszámmal.
[ Szerkesztve ]
-
Moonline.
aktív tag
Elég nagyot droppolt az aktív felhasználók száma, most 8-al lettünk kevesebben, már csak 48-an vagyunk.
-
Moonline.
aktív tag
-
Moonline.
aktív tag
válasz Exodius #2013 üzenetére
Tudom, csak az a baj hogy nem tudom, mi az oka
Gugliztam már mindent, a gép nem kékhalálozik, csak simán újraindul, és ami az érdekes, hogy nem terhelés alatt, hanem mindig amikor simán böngészek pl. Terheltem már Aidával, rányomtam a win memória diagot, de nem tudom szándékosan reprodukálni a hibát.
[ Szerkesztve ]
-
Moonline.
aktív tag
válasz Moonline. #1973 üzenetére
Van már 7.6.21-es kliens is.
## v7.6.21
- Removed old Windows startup link. Causes 2 clients to start
(ez nálam előfordult folyamatosan)https://download.foldingathome.org/releases/public/release/fah-installer/windows-10-32bit/v7.6/fah-installer_7.6.21_x86.exe
[ Szerkesztve ]
-
Moonline.
aktív tag
válasz Maelephant #1972 üzenetére
Kíváncsiságból úgy hagytam 2 nap 0-24 a gépet, de napi 8-10 WU-nál többet nem tud sajnos kifacsarni a gép magából. Az olyan 340-380.000 pont.
Igaz, nem is mai config már. Ryzen 5 1600 + RX 470
[ Szerkesztve ]
-
Moonline.
aktív tag
Elréhető a 7.6.20-as kliens, de changelogot nem találok hozzá.
https://download.foldingathome.org/releases/public/release/fah-installer/windows-10-32bit/v7.6/fah-installer_7.6.20_x86.exe
-
Moonline.
aktív tag
Közérdekű: nVidia GPU-knál engedélyezték a CUDA-t, így akár 25%kal is nőhet a számítási teljesítmény.
https://foldingathome.org/2020/09/28/foldingathome-gets-cuda-support/
-
Moonline.
aktív tag
Egyébként érdekes, mennyire lesz@rják az emberek. Márciusban napi 150 betegnél bezártak mindent, most már napi 1000nél tartunk lassan és semmi korlátozás gyakorlatilag. A foldingolás sem ugrott meg exponenciálisan, ahogy számítottunk rá még 2 hónapja, majd ha lemegy a nyár címszóval. Most nagyobb a gáz, mégsem érdekel senkit
-
Moonline.
aktív tag
Ahogy enyhítenek, oda a kedv is, a 2.5-ről már csak 1.7 teraflops a számítási teljesítmény.
-
Moonline.
aktív tag
Random ránéztem a kliensre, nem tudom hogy csinálta, de a gpu-nak 2 feladat van letöltve, úgy, hogy az első amit számol 48%nál tart.
-
Moonline.
aktív tag
Nem fut a GPU-m emiatt, magától meg nem frissíti. Mit lehet tenni?
09:31:34:WU01:FS01:0x22:Project: 14605 (Run 72, Clone 2, Gen 76)
09:31:34:WU01:FS01:0x22:Unit: 0x000000569bf7a4d65e7b56dd4317ea89
09:31:34:WU01:FS01:0x22:ERROR:110: Need version 0.0.18
09:31:34:WU01:FS01:0x22:Folding@home Core Shutdown: CORE_OUTDATED
09:31:36:WARNING:WU01:FS01:FahCore returned: CORE_OUTDATED (110 = 0x6e)update: Megvan, kitöröltem slotból a kártyát, vissza, aztán jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
Moonline.
aktív tag
Extreme overclocking stat új résszel bővült (legalábbis én eddig nem láttam), usereknél már lehet grafikont csinálni pontokra, és WU-kra is. Csapatnál szintén.
Aktív felhasználók száma egyébként a csapatban 450-500 között mozog jelenleg, a 905-ből.
-
Moonline.
aktív tag
Ühm, most meg az extreme stat hibbant meg, az elmúlt 2 napra lenullázott. A folding oldalán 400.000 ponttal előrébb vagyok. Másnak jól mutatja?
-
Moonline.
aktív tag
Nagyon elfogytak a csomagok...egész nap megy a gép és 7 WU-t csinál, GPU-ra nem kapok semmit. Múltkor 27 volt meg egy nap alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Moonline.
aktív tag
Na, átjöttem én is ebbe a csapatba a folding hungaryból, úgy is meg fogja előzni..
-
Moonline.
aktív tag
A béta verzió itt letölthető, vállalkozó kedvűeknek. nálam már megy is, only covid, a beállítások öröklődnek.
[ Szerkesztve ]
-
Moonline.
aktív tag
lol úgy hagytam estére a gépet hadd termeljen erre ez a hülye win update nem kilőtte...
-
Moonline.
aktív tag
válasz BerserkGuts #943 üzenetére
Ez a program már jóval előtte létezett, vagy egy 10 évvel..
-
Moonline.
aktív tag
válasz Core2duo6600 #874 üzenetére
Ismerem ezeket, az én karrierem még jóvl a fiókkezelők előtt indult BOINC-ban Ugyanakkor hatákonyság terén mindenképp a GPU projektet érdemes futtatni ahol van olyan, a folding ezért jó most.
-
Moonline.
aktív tag
Azt látom hogy mindkét gép 27-én kommunikált utoljára a stat szerint. Ha nyomsz advanced controlban egy pause/fold-t, nem frissül?
update: Ja, most nézem hogy ott nekem is annyit ír utolsó kommunikációnak...Itt nézzétek, ez frissül rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Moonline.
aktív tag
-
Moonline.
aktív tag
válasz Petykemano #637 üzenetére
Na, ennek már megint sok értelme volt külön csapatot indítani...nincsen olyan stat oldal, ahol ország szerint mutatja a krediteket?
-
Moonline.
aktív tag
Kár hogy így megosztottuk a saját hazánk eredményeit, a legaktívabb magyar csapat kódja 43299, én abba csatlakoztam
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI internet
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest