Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
Nálam is egyéni port van, OMV és XPenology alatt is működik a Plex kívülről is, ahogy kell. UPnP nincs bekapcsolva. A net T-s. A Plex OMV alatt Dockerből fut, a dockeren belüli gyári portot forwardolom az egyedire (OMV docker port beállításnál), és azt köldöm már át a routeren (sőt nekem a router mögött van még 1 router, de így is megy).
Én abból indulnék ki, hogy ha egy ideig jó, akkor nem a beállításokkal lesz a gond, hanem valami letilja, vagy valami erőforrás probléma lehet. Próbáld meg teszt jelleggel a Plexet átállítani, hogy a nem biztonságos kapcsolatot is engedje, hogy akkor működik-e. -
mekkGyver
aktív tag
Nálam volt már olyan, hogy egy Tankcsapda koncertvideót kerestem sokáig, mert berakta a cím alapján valami Tom Cruise film borítója alá, meg pl. a Deadpool extra cut-okat rakta egybe, akkor tanultam meg hogy lehet szétválasztani azonos nevű filmeket.
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
sugarforce #5833 üzenetére
Igazad van, bocsáss meg, félreolvastam az első mondatodat. Ráadásul közben rájöttem, hogy nekem X96 Max van, az meg S905X2, szóval nem is egyről beszéltünk. Ez van, ha az ember stresszesen fórumozik. SORRY!
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
sugarforce #5829 üzenetére
Először is: Ne személyeskedj, mert megkereslek, és p1csán rúglak!!!
Másodszor: az X96 - amiről írtam alapból - Amlogic S905W chipes, az szarakodik, gyári androidos rendszerrel, de barkácsolt Androidossal is. Az, hogy te meg is cáfolod magad azzal, hogy "ja a szar androidot azt le kell cserélni Linuxra", az már egyenesen vicces. A másik kütyüt csak megemlítettem, mert azt is bőszen ajánlották egy másik fórumban, mint best buy mediabox.
A youtube-ot azért írtam, mert az nem lehet kihívás egy mediaboxnak, ha az se megy akkor nagy baj van.Komolyan nem értem, hogy miért kell ez a kirohanás, leírtad, hogy te "elég jártas vagy a témában...", elhiszem, hogy nagy király vagy
, de attól még nem te szartad a világot. Há másnak más a véleménye, mint neked, akkor már rá kell "robbantani" a topicot?! Ha egy átlag usernek eladnak egy ilyet, és nem működik (p&p) rendesen, akkor az szar, ne ragozzuk. Egyébként az MK809-től kezdve itt sorakozik 8-10 kütyü, amit a sok év alatt kipróbáltam, van ami használható 1-2 dologra, de amire való ("TV okosító"), arra alkalmatlan.
Nem meglepő, hogy szar a wifi? DE!!! Egy több éves gagyi mobil is lazán játssza a filmeket wifin keresztül, hozzá teszem, nem azért építettem ki a drága Unifi rendszeremet, hogy szétfúrjam a házat. Ja, és a legolcsóbb UE58... Samsung TV is lazán viszi a saját Plex appjával a 4K filmeket.
És egyáltalán nem vagyok Xiaomi rajongó (sőt), de nem vagyok előítéletes sem. Megvettem, kipróbáltam működik. Meglepően jól. Ennyi. Azt meg pont lesz@rom, hogy nem lehet rá CoreElecet rakni!
-
mekkGyver
aktív tag
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
sugarforce #5824 üzenetére
Na az X96 (és társai) pont az, amit én legszivesebben megtaposnék. Amikor este fáradtan az ember hátradől, hogy még pár perc youtube nézéssel elaltassa magát, na pont akkor kilépeget az app, aztán csak teker az a rohadt karika, pedig kínomban már wifi helyett egy AP Bridge-el oldom meg a netet, hogy az a vérszegény néhány megabites netkapcsolat helyett legalább 30 jusson a gigabites előfizetésből, de akkor már kilépni se lehet, és akkor fel kell tápászkodnom hogy kihúzzam a villanyból, így talán 10 percig tudom nézni, mire megint szarozik... wáááá....
Tettem már rá mindenféle herélt firmware-t, a gyárinál ugyan sokkal jobb lett, de így használni csak kínlódás...
És akkor még itt van pl. egy Scishion X 5G nevű szar, ami nem, hogy 5G-t nem tud, de szerintem még az N-et se, úgy tudtam megnézni rajta egy filmet, ha lebutítom 720P-re, de még úgy is 5 percenként pufferel.
Szóval én befejeztem ezekkel a kínai noname vacakokkal... -
mekkGyver
aktív tag
Ha nem akarsz barkácsolni, akkor a Mi Box 3 szerintem jó választás volt. Legalábbis a saját tapasztalatom az. Mostanában több kínai androidos szemetet kipróbáltam, amik tesztek alapján verik a MiBoxot, de a gyakorlat egész mást mutat. Ideig-óráig mennek, de később eldobálják a wifit, kiakad az alkalmazás, akadozik a betöltés... szóval csak anyázás a vége mindnek. A xiaomi meg első frissítés óta nekem nem is volt újraindítva. Jól kezelhető a távja is és az AndroTV Plex app hivatalosan megy rajta törés nélkül, míg a sima androidosér fizetni kell(ene). Nekem a hanggal sincs gond, nem a szerveren van valami rosszul állítva?
Barkács megoldás sokféle van, de árban ugyanott leszel szerintem, bár abban nincs tapasztalatom...Ja, a Samsung TV is szépen játszik mindent. 2 éve napi szinten van használva. Az igaz, hogy néha (havonta egyszer) indításnál megfeszül, és nem látja a wifit, de az meg szerintem a router hibája lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest