Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
-
FeriPapa2
tag
válasz
mekkGyver #5974 üzenetére
A Plex Server rajta van az Rpi-n, működik is USB-ről. TV is leadja. Egy megosztott Google Drive tartalmát szeretném ezzel is elérni. Ne a PC-t kelljen használni. Valami minta kellene ami alapján akár én is meg tudnám csinálni. Igaz utoljára "C+4"-et meg "DOS"-t bütyköltem, de az USB meghajtót sikerült mountolni. Új kihívás!
-
sugarforce
addikt
válasz
mekkGyver #5831 üzenetére
Először is nem szemelyeskedtem, ellentetben most veled, "nagy kiraly vagy, nem te szartad a vilagot"es tsai. A picsanrugason meg jot rohogtem, koszi.
Ird mar le kerlek, hogy mivel cafoltam meg magam, mert annyira el vagyok szallva magamtol es a tudasomtol, hogy nem latom egyszeruen mit es mivel cafoltam meg.
Kirohanas? Amit most te csinalsz pont az a kirohanas, vedd mar eszre magad egy kicsit, nem szemelyeskedtem es nem robbantottam semmilyen topikot senkire. Pont te csinalod azt, mert leirtam egy olyan velemenyt ami nem egyezik a tieddel es ugy reagalsz az egeszre mint akire raeroltetnek valamit, holott nem igy van, tapasztalatot cserelunk, nem egyezik a véleményünk, nagy kaland.
Draga unifi rendszer meg gagyi telefon ide vagy oda, az ilyen olcso kinai cuccokban akkor is gagyi lesz a wifi ha a seggedet a foldhoz vered es azt kialtod wifi.
Egy szoval sem mondtam, hogy ne szard le a coreelecet, csak egy szempontot hoztam fel, nem kell egyetertened. -
sugarforce
addikt
válasz
mekkGyver #5825 üzenetére
Na pont ez az, hogy Te egy hót gagyi, a noname-nél is nonamebb valami (ami ráadásul nem is amlogic chipes, hanem Rockchip3229) alapján általánosítasz amlogic cuccokat. A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz. Elég jártas vagyok a témában, de erről a márkáról még életemben nem hallottam
Pont a rockchip az, amit jó messzire kerülni kell, nem is igazán filmnézéshez való. Sem a Venz, sem a Minix nem azt a kínai vonalat követi, mint ez a Scishion, vagy micsoda, még support is van mögöttük, meg updatelik a szoftvereiket. Persze nem is 6-7 ezer forint az ára, de cserébe használhatóak is.
Megértem a frusztráltságod, idegesítő lehet, de ezek az android alapú szoftveres vackok pont semmire nem jók, tapasztalat. Ezért is ajánlottam a coreelecet, vagy az openpht-t. Nagyjából az összes ilyen jellegű fórum azzal kezd, hogy ha kompromisszum mentes filmnézés a cél, akkor az androidot kukázd és rakj fel valami linux alapú cuccot(coreelec, vagy openpht) az sd kártyára. Ezeknek szerencsére semmi közük nincs az androidhoz. Bár a minixen elég használható az android is.
már wifi helyett egy AP Bridge-el oldom meg a netet
Ja, hogy egy olcsó, 6-7 ezer forintos kínai kis vackon szar a wifi? Nem igazán meglepő, én már azon is csodálkozom, hogy egyáltalán működik. Amúgy még a sokkal izmosabb kártyával rendelkező lejátszónál is érdemes kábellel használni azokat, nincsen ilyen jekkegű gond.
Ráadásul a MiBox3 ugyanolyan "kínai szemét", mint az általad annyira utált x96 és társai. És cserébe még csak alternatív oprendszert sem tudsz rárakni, ha nem tetszene / lenne kompromisszummentes a rajta levő. Tény, hogy nem is kell szarakodni vele, hogy egy youtube elinduljon(Te valamiért folyamatosan a youtube-ot hozod fel, mint példa, holott qnadam transzkódolás nélküli plex klienst szeretne), de ha valamiért még is akad, pufferel, transzkódol a plex egy bármilyen random remuxos fhd alatt, akkor várhatsz a megoldásra, akár hónapokat is. Pont pár hsz-el feljebb írta valaki, hogy ez-az a baja és nem az egyetlen ilyen komment ebben a topikban azzal a lejátszóval kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest