- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blakey
titán
válasz
TeebyKay #16649 üzenetére
A kezdőképernyő tetején van a "Megtekintés folytatása", filmek és sorozatok egyaránt. Több eszközön is ellenőriztem, MacBook, iPhone, Apple TV, Android TV (Homatics, Dune, Mi Box, TCL TV, Fire TV, bár ez FireOS), LG TV (3 különböző). Te hol szeretnéd ezt a menüpontot megjeleníteni?
-
morfondőr
addikt
válasz
TeebyKay #15652 üzenetére
Alapvetően a felirat fájl nevének azonosnak kell lennie a film fájlnevével, kivéve a kiterjesztést. Ha akarod, ahogy előttem is írták, bele lehet tenni a nyelvet, hogy tudja a program, hogy milyen nyelvű feliratról van szó. Ez esetben?
Film: XYZ.mkv
Felirat: XYZ.hu.srt
Feltételezem, hogy a Kodi .srt fájlokat keres, amiket betallóz az adott filmhez/sorozathoz. -
blakey
titán
válasz
TeebyKay #14894 üzenetére
Ennyi, néhány perc alatt beolvassa a tartalmakat és megjeleni, ha nálad nem, akkor rosszul csináltad. Szerintem inkább a Kodi topikban folytasd. Amúgy biztos, hogy működik, mert már több 100 telepítésen vagyok túl, mivel rengeteg eszközt tesztelek, mindegyiken működik a kiegészítő (Matrix, Nexus, Omega), utoljára 2 napja telepítettem.
-
blakey
titán
válasz
TeebyKay #14887 üzenetére
Használd inkább a PlexKodiConnect-et. A Plex kiegészítő sokkal gyengébb a Kodi tudásához képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DOOM - The Dark Ages
- eBay
- Milyen légkondit a lakásba?
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged