Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• anjani182

őstag

válasz Silent77 #32 üzenetére

Én elég sok mindent újítottam/cseréltem ezen a téren, bár nem mondanám okosháznak de azért van:

- wifis elektromos kapu
    - wifis gázkazán
    - wifis redőny (de a fali kapcsolóval is működik!)
    - wifis klímák (2db)
    - wifis elektromos padlófűtés az egész földszinten (igazából 2 körre osztva) 1 kör: nappali, 2. kör: étkező+konyha+előszoba
    - 1-2 wifis led lámpa, gyári XXLUTZ-osak
    - wifis kamerarendszer
    - ezen felül wifis műszaki cuccok mint pl. légtisztító, robotporszívó, TV, soundbar, stereo szett, szobai ventillátor stb.

Nem nagyon tudnám elképzelni ezek nélkül, persze minden működik a hagyományos módon is, van fali vezérlés, kapcsoló bármi...

MOD: a rendőny témához egy plusz infó, még ha nehéz is elképzelni, elmondom hogy 230x230-as terasz nyílászáróhoz, alu-hőszigetelt redőnyt neked senki nem fog felrakni gurtnisan, mert egyszerűen nem tudod felhúzni!!! szóval igen vannak estek amikor amúgy meg kell venned!

MOD2: az utólagos redőnyhöz meg csak annyit, hogy rohadt nagyot takar ki a nyílászáródból, és még ráadásul csúnya is a tokot nézegetni...

• icemad

nagyúr

válasz Silent77 #32 üzenetére

De ezt minden nap? Az vagy 500 liter víz. Esetleg 250, ha egymás után fürdötök, de akkor meg valaki hideg vízben fürdik. Azt meg kizártnak tartom, hogy, ha fél óráig áztatod magad egy koszos vízben, akkor ugyanolyan tiszta leszel, mintha lecsapatod magad zuhany alatt. Én, ha fürdök, akkor is lezuhanyzok, mielőtt kimegyek a kádból.
    Az lehet a különbség, hogy mondjuk te irodai munkát csinálsz, én meg fizikait, ahol van, hogy olajos leszek meg sáros, poros, stb.

Redőny nálam is elektromos, de vagy négy méter széles az ablak, meg a redőny is. Azt meg huzigálja gurtnival, akinek hat anyja van. :D Olyan nehéz, mint a sár. :)

Új hozzászólás Aktív témák