Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
De ezt minden nap? Az vagy 500 liter víz. Esetleg 250, ha egymás után fürdötök, de akkor meg valaki hideg vízben fürdik. Azt meg kizártnak tartom, hogy, ha fél óráig áztatod magad egy koszos vízben, akkor ugyanolyan tiszta leszel, mintha lecsapatod magad zuhany alatt. Én, ha fürdök, akkor is lezuhanyzok, mielőtt kimegyek a kádból.
Az lehet a különbség, hogy mondjuk te irodai munkát csinálsz, én meg fizikait, ahol van, hogy olajos leszek meg sáros, poros, stb.Redőny nálam is elektromos, de vagy négy méter széles az ablak, meg a redőny is. Azt meg huzigálja gurtnival, akinek hat anyja van.
Olyan nehéz, mint a sár.
-
icemad
nagyúr
válasz
Hieronymus #23 üzenetére
A kádas fürdő nekem is jólesik néhány havonta, de az tuti, hogy attól nem lesz tiszta az ember. Max, ha tusol is utána. Én is a tusolásra szavazok, ha a tisztaság a cél. Meg zuhany alatt a feleségemmel együtt is vígan elvagyok, a kád már kicsit kényelmetlen.
Haverom mondta egyszer: nem mindegy, hogy a kocsidat mosod, mosatod, vagy egy tóban áztatod.
-
icemad
nagyúr
Jól látom, hogy elől nincs "kiskapu"? Miért nincs? (Tényleg érdekel, ilyen megoldást még nem láttam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Fejhallgatós találkozó
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest