- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
De ezt minden nap? Az vagy 500 liter víz. Esetleg 250, ha egymás után fürdötök, de akkor meg valaki hideg vízben fürdik. Azt meg kizártnak tartom, hogy, ha fél óráig áztatod magad egy koszos vízben, akkor ugyanolyan tiszta leszel, mintha lecsapatod magad zuhany alatt. Én, ha fürdök, akkor is lezuhanyzok, mielőtt kimegyek a kádból.
Az lehet a különbség, hogy mondjuk te irodai munkát csinálsz, én meg fizikait, ahol van, hogy olajos leszek meg sáros, poros, stb.Redőny nálam is elektromos, de vagy négy méter széles az ablak, meg a redőny is. Azt meg huzigálja gurtnival, akinek hat anyja van.
Olyan nehéz, mint a sár.
-
icemad
nagyúr
válasz
Hieronymus #23 üzenetére
A kádas fürdő nekem is jólesik néhány havonta, de az tuti, hogy attól nem lesz tiszta az ember. Max, ha tusol is utána. Én is a tusolásra szavazok, ha a tisztaság a cél. Meg zuhany alatt a feleségemmel együtt is vígan elvagyok, a kád már kicsit kényelmetlen.
Haverom mondta egyszer: nem mindegy, hogy a kocsidat mosod, mosatod, vagy egy tóban áztatod.
-
icemad
nagyúr
Jól látom, hogy elől nincs "kiskapu"? Miért nincs? (Tényleg érdekel, ilyen megoldást még nem láttam.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air (13 hüvelykes, 2014 eleje)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (243)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest