Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
De ezt minden nap? Az vagy 500 liter víz. Esetleg 250, ha egymás után fürdötök, de akkor meg valaki hideg vízben fürdik. Azt meg kizártnak tartom, hogy, ha fél óráig áztatod magad egy koszos vízben, akkor ugyanolyan tiszta leszel, mintha lecsapatod magad zuhany alatt. Én, ha fürdök, akkor is lezuhanyzok, mielőtt kimegyek a kádból.
Az lehet a különbség, hogy mondjuk te irodai munkát csinálsz, én meg fizikait, ahol van, hogy olajos leszek meg sáros, poros, stb.Redőny nálam is elektromos, de vagy négy méter széles az ablak, meg a redőny is. Azt meg huzigálja gurtnival, akinek hat anyja van.
Olyan nehéz, mint a sár.
-
icemad
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
A kádas fürdő nekem is jólesik néhány havonta, de az tuti, hogy attól nem lesz tiszta az ember. Max, ha tusol is utána. Én is a tusolásra szavazok, ha a tisztaság a cél. Meg zuhany alatt a feleségemmel együtt is vígan elvagyok, a kád már kicsit kényelmetlen.
Haverom mondta egyszer: nem mindegy, hogy a kocsidat mosod, mosatod, vagy egy tóban áztatod.
-
icemad
nagyúr
Jól látom, hogy elől nincs "kiskapu"? Miért nincs? (Tényleg érdekel, ilyen megoldást még nem láttam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Tőzsde és gazdaság
- Apple Watch
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Filmgyűjtés
- Android felhasználók OFF topikja
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Olyan nehéz, mint a sár.
Haverom mondta egyszer: nem mindegy, hogy a kocsidat mosod, mosatod, vagy egy tóban áztatod.