Hirdetés
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
pintermiki #38 üzenetére
Ezt korhoz kötni elég nagy butaság, attól függ, ki mennyire vevő az újdonságokra.
Nálam huszonévesen már persze az az evidens, hogy nem említem problémaként, ha nincs 5,25-ös hely (őszintén szólva eszembe se jut, hogy valakinek lehet rá szüksége), lemezes játékot is csak akkor veszek, ha valami pluszt nyújt a steames verzióhoz képest (például ha olcsóbb), de azt is csak akkor, ha van benne Steam kód. Zene, film szintén online, streamelve. De már a nagyfaternek (60+) se jut eszébe lemezekkel bohóckodni, még akkor sem, ha ott ül a gép előtt (amiben még van író), és úgy kérnek tőle képeket vagy bármit, tolja fel felhőbe és küldi a linket, offline meg pendrive. (Bár az is igaz, hogy az öreg nem az átlag ilyen szempontból, 40 éve követi ezt a világot, mire én megvettem az első okos tv-met és elkezdtem streamszolgáltatásokat használni, ő már rég Netflixezett, meg a selfmade homeszerveréről nézte a filmeket.
) Persze oké, hogy van, akinek még szüksége van optikai meghajtóra, de szűk körnek hívni azokat, akiknek már nem kell, erős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest