- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pintermiki
csendes tag
válasz
Synthwave #35 üzenetére
Nem, nem trollkodom. Nem tudom, mennyi idős vagy és milyen korosztályban mozogsz, illetve gondolom nagyvárosban! Én 30-50 éves korosztályban, akik mind a mai napig DVD-n, CD-n osztanak meg egymással adatot! Nem egy önkormányzathoz dolgozunk be, ahol direkt kérik(!!!!), hogy újraírható DVD-n vigyük az adatot (fotó, videó), sőt ismerősi körömből is szinte mindenki ezt a hordozót használja! Messze nem rétegigény ez, szerintem te mozogsz inkább egy szűk körben, akik elutasítják ezt a jól bevált technológiát. Azt már nem is mondom, hogy a helyi kisboltban 50-es hengerekben fogy a DVD, mert annyira van rá igény. Persze én vidéken lakom, kistelepülések, falvak azok, ahol inkább járok, ott egyáltalán nem kopott ki ez a technológia, bár megjegyezem a közeli megyekszékhelyen is orvosi adatokat DVD-n vagy CD-n kapsz kézhez a kórházból!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - MMO
- Goddess of Victory:Nikke
- Windows 11
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest