Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
pintermiki #38 üzenetére
Ahogy írták, attól, hogy nálatok sokan használják még, meg pár helyen ettől függetlenül a legtöbb helyről már kikopott és ezt követi a piac is, de nem is értem ezt az állandó sírást egyesektől, ha nincs benne 5,25 és neked kell, akkor ez nem a te házad, van még 1000 másik. Ha meg csak egy 5,25 kell azt ki lehet váltani egy külső házzal és mehet abba az olvasó/író.
-
gekkoXT
senior tag
Erről csináljatok tesztet. Múltkor Lynus pakolt bele egy brutál rendszert és elképesztp mennyi mindent lehet vele trükközni.
SLIGER SM580 -
-
hommeros
őstag
válasz
bulikavagyok #50 üzenetére
Hát ez nagyon vicces volt, fú mennyit nevettem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok #101 üzenetére
Nálam ez az Ősrobbanástól tart. Amennyit mások egy este alatt képesek elverni, abból két-három hétig vagyok eszméleten. Csak megfelelő anyagi allokáció és ár/érték arány kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- reMarkable - paper tablet
- Ford topik
- PlayStation 5
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- World of Tanks - MMO
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest