- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
pintermiki #38 üzenetére
Ezt korhoz kötni elég nagy butaság, attól függ, ki mennyire vevő az újdonságokra.
Nálam huszonévesen már persze az az evidens, hogy nem említem problémaként, ha nincs 5,25-ös hely (őszintén szólva eszembe se jut, hogy valakinek lehet rá szüksége), lemezes játékot is csak akkor veszek, ha valami pluszt nyújt a steames verzióhoz képest (például ha olcsóbb), de azt is csak akkor, ha van benne Steam kód. Zene, film szintén online, streamelve. De már a nagyfaternek (60+) se jut eszébe lemezekkel bohóckodni, még akkor sem, ha ott ül a gép előtt (amiben még van író), és úgy kérnek tőle képeket vagy bármit, tolja fel felhőbe és küldi a linket, offline meg pendrive. (Bár az is igaz, hogy az öreg nem az átlag ilyen szempontból, 40 éve követi ezt a világot, mire én megvettem az első okos tv-met és elkezdtem streamszolgáltatásokat használni, ő már rég Netflixezett, meg a selfmade homeszerveréről nézte a filmeket.
) Persze oké, hogy van, akinek még szüksége van optikai meghajtóra, de szűk körnek hívni azokat, akiknek már nem kell, erős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- BMW topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest