Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petibaba46
csendes tag
válasz
Amerigo57 #7588 üzenetére
Miért jobb egy 7-8 kilós mint a 6 kilós? A több fér bele dolgot leszámítva
A régi felültöltős indesit talán 5 kilós volt és az is elég volt. Megnéztem élőben a gépeket, hát nagyon elszomorodtam. 100 ezerért még olyan anyagminőség van, hogy 1 hónapot nem néznék ki belőlük, nem éveket. Az ajtó nyitó-záró mechanizmusok, olyan gagyik, hogy hihetetlen, nyeklik-nyaklik, lifeg, mozog, pedig az aztán sokat van használva. Sajnos a Bekok ajtó nyitó kallantyúi nagyon hitványok érzetre, ahogy nyomom a fogantyú belső részén a gombot az egész műanyag burkolat hajlik, bár főleg olcsóbbak voltak kiállítva. Viszont a Gorenjék nagyon szimpatikusak voltak élőben, kellemes érzetű gombtekerés, stabil, puha, gomb nélküli ajtónyitás-csukás. Az a márka megbízható? Na nem 5 év, de legalább a 3 kettővel több mint az 1...
A Bosch-októl se estem hanyatt sajnos és a 110 ezer az már 30-al több mint az eredetileg kitalált 80
Ez a 3+2 év egyébként melyik üzletben vagy hogyan elérhető? Mert én nem láttam 5 éves kiírást sehol.
Nem egyszerű ez, nagyon nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest