Új hozzászólás Aktív témák

• Petibaba46

csendes tag

válasz Amerigo57 #7588 üzenetére

Miért jobb egy 7-8 kilós mint a 6 kilós? A több fér bele dolgot leszámítva:) A régi felültöltős indesit talán 5 kilós volt és az is elég volt. Megnéztem élőben a gépeket, hát nagyon elszomorodtam. 100 ezerért még olyan anyagminőség van, hogy 1 hónapot nem néznék ki belőlük, nem éveket. Az ajtó nyitó-záró mechanizmusok, olyan gagyik, hogy hihetetlen, nyeklik-nyaklik, lifeg, mozog, pedig az aztán sokat van használva. Sajnos a Bekok ajtó nyitó kallantyúi nagyon hitványok érzetre, ahogy nyomom a fogantyú belső részén a gombot az egész műanyag burkolat hajlik, bár főleg olcsóbbak voltak kiállítva. Viszont a Gorenjék nagyon szimpatikusak voltak élőben, kellemes érzetű gombtekerés, stabil, puha, gomb nélküli ajtónyitás-csukás. Az a márka megbízható? Na nem 5 év, de legalább a 3 kettővel több mint az 1...

A Bosch-októl se estem hanyatt sajnos és a 110 ezer az már 30-al több mint az eredetileg kitalált 80:D Ez a 3+2 év egyébként melyik üzletben vagy hogyan elérhető? Mert én nem láttam 5 éves kiírást sehol.

Nem egyszerű ez, nagyon nem :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés