Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
Sziasztok!
Fuuu de jó, hogy van mosógépes topic is
Olyan kérdésem lenne, hogy a régi csak mosóport fogadó mosógépünkbe lehet e tenni mosókapszulát?
Illetve tervben van új masinát is venni. Boschokat néztem 130K körül. Mennyire ajánlott?
Előre is köszi!
-
Hzsolt11
tag
válasz scott_free #8596 üzenetére
Értem és köszönöm szépen
Szerintem megvárom a Glamour-napokat
-
scott_free
senior tag
válasz Hzsolt11 #8594 üzenetére
Inverteres felültöltősben túl sok választásod nincs: az Electrolux-ot ajánlják itt, de az jelenleg azért 110k fölött van valamivel.
EWT1066EVW vagy EWT1266EVW
Whirlpool van 110k alatt, de annak hamar rozsdásodik a teteje, mert a mosószeradagoló a tetőben van és visszafolyik belőle a víz kinyitáskor. (Persze ha minden nyitás után akkurátusan letörölgeted, akkor talán nem olyan vészes.)Jó lenne, ha a Glamour-napokon valamelyik Elux is lenne akcióban az MM-ben...
-
erhas01
tag
Érdeklődnék, mekkora a Beko:
1.
WMY 91443 LB1
WTE 11735 XCST
http://www.bekohu.com/urun_kiyaslama.aspx?lang=hu-HU&kat=6023&uKods=31018,20733
dobüstmérete belülről palást x átmérő?
Nekünk ez van 27*45, 19-20Liter, 5,5Kg.
Ágyneműhöz nagyobbat keresek. Elöl vagy felültöltőset válasszak?
2200 W -os, 10A fogyasztót elbírta a konektor.
Mennyi a fentieknek az áramfelvétele? Belefér-e, vagy sem?
2.
Ha nem; pl: Beko-ból és vagy 5 éves garis melyik?
Jó lenne: Kiegyenlítetlenterhelés irányítás, Túlfolyás biztonság.
Mosás: ruha naponta egy, párna hetente, paplan havonta.
Gőz frissítés, dob tisztítás, mire jó? Kellhet-e nekem?
Ár: 125e - max: 165e Ft -
őstag
válasz Hzsolt11 #8592 üzenetére
Ugyan ez elöl töltős, de a méretei miatt javaslom, hogy nézz rá az LG F2J5WN4W-re.
Nekem tegnap érkezett meg, eddig csak 2-t mostam vele, de nagyon tetszik: centrifugálásnál nem akar felszállni úgy, mint egy helikopter, mint az előző felültöltős(ök).Nekem is a helyiség mérete miatt max. 40-45 cm szélességű/mélységű gép jöhet szóba. Ennél az elhelyezésre azt írták, hogy a hátulja a faltól 10 cm-re legyen. Annyit én sem tudtam hagyni, de azt láttam, hogy már 5-6 cm-nél is elférnek hátul a bekötő csövek.
-
Hzsolt11
tag
Sziasztok
Mosógép szeretnék vásárolni
A lakásomban a fürdőszobámban szeretném elhelyezni ami nem valami nagy ezért is gondoltam felültöltősre.
Tippeket szeretnék hogy milyen mosógépet érdemes megvenni.
A tippeket előre is nagyon szépen köszönöm -
őstag
válasz BlackJack21 #8587 üzenetére
Infra panelon én is gondolkodtam, ennek alaposabban utána fogok járni, már villanyszerelő szakinak is felvetettem a témát. Vele majd átbeszélem, hogy mit javasol.A páramentesítőnek majd utánanézek, főleg, ha pl. max. 40 ezerig megfelelő teljesítményű/minőségű beszerezhető. Akár külföldi (pl.: Ali-s) rendelés is szóba jöhet.
Technikailag egyetértek veled, de a családi körülmények miatt korlátozottak lehetőségek a ház teljes felújítására, nem csak anyagi oldalról, hanem hely (a felújítási állapotban az aktuálisan éppen nem használható élettér) szempontjából is. Ez van.
[ Szerkesztve ]
-
BlackJack21
tag
Az infrapanel javítana a dolgon, kb. 18-20’C- ra temperálva a hegyiséget, a falak is melegebbek lennének. Az igazi megoldás a fűtés, a szellőzés / szellőztetés és a ( külső) hőszigetelés kombó lenne.
Nálunk anno( az albérletben) bevált a párátlanító készülék, napi 5-6 liter vizet szedett ki a fürdőszoba levegőjéből, így alig csapódott ki valami a csempékre. -
őstag
LG F2J5WN4W-t rendeltem. Meglátjuk, hogyan válik be.
Sajnos abban a helyiségben (WC), ahova kerül, ott nincs állandó fűtés, télen a pára állandóan kicsapódik a (beton) falakon. Szerintem a pára miatt bírták az eddigi mosógépek csak pár (max. 5) évig.
Vajon a párásodást megoldaná a helyiség méretéhez megfelelő teljesítményű infrapanel a plafonra? -
sea
tag
-
erdey_a
addikt
-
Popes
őstag
Egyszerűbb lenne ha konkrét árakkal linkelted volna (én 65-ért látom ami máshol is kb annyi)
Úgy beszélnélek le róla hogy 65k környékén néztem 800-as helyett, 1000 centrivel Bekot az emagon 5 év garral de most nem találom hirtelen hogy melyik típus volt mert most pont nincs.(persze ha a madarasban pl45k lesz akkor nem szóltam, akkor lehet megéri)Deus ex machina
-
őstag
Most csütörtöktől a "Madaras Teszkóban" akciós a Beko WTE 5411 B0 mosógép. (Ez nem 5 év garanciás készülék.)
Le tud erről valaki beszélni?
(Mármint nem engem, hanem inkább az öcsémet: ő fizeti. Én egy kolléga javaslatára LG FH2J3WDN0-t vagy - még inkább - LG F2J5WN4W-t vennék. )
[ Szerkesztve ]
-
sea
tag
Beko 71033-ast vagy Beko 71233-ast tervezünk venni. Használja esetleg valaki összeszerelő kerettel valamelyiket? Ezeknek a mélysége 55 cm, a Gorenje szárítónknak pedig 60 cm. (A lábainál alul 50 cm). Milyen keretet tudnátok javasolni konkrétan ezekhez a készülékekhez?
-
Gömbike
senior tag
válasz Dr.FantastiK #8574 üzenetére
Szerintem meg a Borsodi Mester a legjobb sör
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Dr.FantastiK
őstag
az LG Gepei a Legjobbak !
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Gömbike
senior tag
Még annyit : A kombi gépek és a különálló szárítógépek között ég és föld a különbség.
A kombi gép a felépítéséből adódóan soha nem fogja tudni a szárítógépből kivett száraz ruha végeredményt.
Kombi mivoltuk miatt dupla áramot és vizet fogyasztanak, mintha az adott mennyiségű ruhát külön mosva és szárítva számoljuk.
Csak szükség esetén javallott masinák.
-
Gömbike
senior tag
Az inverteres és a hőszivattyús két különböző fogalom, nincs közük egymáshoz.
A gép motorja lehet inverteres, a szárítási megoldás lehet hőszivattyús.
Kombinált gépben eddig még csak 1 gépet láttam, ami hőszivattyús elven szárított.
De az nem beépíthető, az ára valszeg éppen a hőszivattyús megoldás miatt 400 ezer.
-
törölt tag
BEKO HITY-854310 F:
Műszaki adatok:
Energiafogyasztás ciklusonként (Mosás): 0,76 kWh
Energiafogyasztás ciklusonként (Mosás + szárítás): 5,44 kWh Vízfogyasztás ciklusonként: 47 l
Éves vízfogyasztás (Mosás): 9400 l
Éves vízfogyasztás (Mosás + szárítás): 15600 l
Éves energiafogyasztás (Mosás): 172 kWh
Éves energiafogyasztás (Mosás + szárítás): 1088 kWhAz AEG L8WBE68SI sem lesz sokkal jobb. Sokkal több vizet használ a szárításhoz. Ráadásul egy normál pamut mosás program teljes töltettel 215, Eco programmal 285 perc. És ehhez jön még a szárítás 2x kb. 180 perce. Azaz egy teletöltet mosás-szárítás akár 10 óra is lehet.
-
zotosz
tag
sziasztok,
én 2 konkrét típus kiválasztásában kérném segítségeteket tapasztalatotokat.
Kiválasztottunk 2 beépíthető mosószárító gépet:
Beko HITY854310F 5 év gyári garival MM-ben most épp 130e
AEG AEG L8WBE68SI 1+3 év gyári garival, mindenhol 230e
Röviden amire keresem a választ Az AEG ér +100eFt-t?
-mivel be van építve, a dizájnt pont leszrm
-kapacitásban egyezik
-1ik sem hőszivattyús, mind2 inverteres nagyon nagy különbség nem lehet áram fogyasztásban
-beko 2-3 dB-vel hangosabb, pont nem zavar.
2en vagyunk, általában hetente 3-4 gép ruhát "fogyasztunk", a mostani gép 5 kg-s ez sincs jellemzően tele.Abból indultunk, ki h ez a projekt akkor 230e, AEG-nek ennyi az ára. Viszont keresgéltem kicsit és akkor találtam a BEKOt és nem értem, h a 2 között miből jön 100e difi...
köszönöm!
-Isten hozta.... -Meg egy nagy fekete autó....
-
woolwich
tag
Sziasztok!
Mosógépet szeretnénk vásárolni.
Felül és elöltöltős is játszik, a lényeg, hogy mindkettőből a keskenyebb kellene, mert pici a fürdőszoba.
Márkák terén anyám nagy Bosch fan, de ebből nem látok keskeny típust. Ha úgy van az Electroluxszal, AEGgel is kibékül még mondjuk.
Keret 100-120K.
Gyorsan átfutva a topicot, ahogy látom nem is annyira a márka, sokkal inkább a garancia hossza kellene, hogy nagyobb szerepet játsszon a döntésben.
A fenti feltételek alapján tudtok esetleg ajánlani gépet?Kösznöm!
Üdv.
Woolwich -
scott_free
senior tag
Sziasztok,
szerintetek mennyi lehet a reális ára egy másfél éves LG F2J5WN3W mosógépnek?
* A+++ -10%
* inverteres, 6 motion direct drive
* 6,5 kg
* nagyon csendes, nagyon szépen mos
* még fél év garancia van rajta
csak épp nem tudtam megszokni, hogy elöltöltős, így lecserélném egy felültöltősre.Köszi!
-
Takcsi
csendes tag
válasz realist #8564 üzenetére
Szzia! Nekem F12B8NDA7 van. Most ment tönkre a csapágya (persze gari nincs mert 4 éves) a szrelő szerint 65000 huf lenne a javítása mert a dob még ki is dörzsölte az üst elején a műanyag betétet és azt is cserélni kell!
Ami nem tetszett benne hogy hajlamos volt az elkoszolódásra. Hiába tisztítotam mosógép tisztitóval két három mosás után megint foltokat hagyott a ruhán.Igaz ezt csak 1-2 éve csinálja.Takcsi
-
realist
őstag
válasz realist #8555 üzenetére
Időközben elmentem körülnézni és ez elég szimpatikus méret/tudás/ár terén: LG F2J6WY1W ( [link] ). Relatív kis méret (kb 50 cm mély ajtóval együtt), inverteres és van 2 alap gőz programja.
Ugyan a centrifuga csak 1200, de mediamarkt eladó szerint így is hatékony a nem ékszíjas mivolta miatt.
Igazából a 2 éves garancia ami zavar. Viszont tudok venni hozzá 3 vagy 4 év mediamarkt silver garanciát.
Van ezzel az LG modellel vagy mediamarkt plusz garanciával valakinek tapasztalata?
-
Gömbike
senior tag
Azt kell megvenni, amire a legtöbb garanciát adják.
Jelenleg a Beko az ár /érték bajnok, 5 év gyártói garancia van néhány típusra.
A szárítógép után mi nem is vasalunk.Én AEG - Elux párti vagyok, de éppen most kellett az Elux hőszivattyús szárítógép panelját javítani 2,5 évesen.
Az AEG mosógépem 2011 januárja óta hibátlanul működik.
Ha sokat használjátok a mosógépet, akkor érdemes hőszivattyús szárítógépben gondolkodni.
Heti 2-3 mosáshoz a normál kondenzációs tökéletes. Egyszerű mint a faék, rendkívül könnyű őket karbantartani.
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
válasz nagyArc #8556 üzenetére
Én lecseréltem a könnyű műanyag golyót egy nehezebb gumigolyóra. Egy selejtes régi egér golyója pont megfelelő méretű volt. Nekem nem a hangja miatt kellett cserélnem, hanem a súlya miatt. A fürdőben a szifon kifolyója viszonylag alacsonyan van felszerelve mert a kádunk elég alacsony, így az Itong fal is alacsony és ezért korlátozott volt a szifon beszerelési magassága. Nálunk a társasházban néha elég rendes vákuum alakul ki a lefolyóban, és volt, hogy megszívta a mosógépből a vizet. Ezért kellett nagyobb súlyú gumigolyó, ami mellékhatásként csendes is.
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
RiZool
tag
Sziasztok!
Szeretnék új mosógépet és szárítógépet venni. Előltöltősre gondoltam és egymás tetejére tenném őket. (beépítőkerettel)
2 főre kellene. Heti 2-3 mosás max.Nem nagyon értek hozzá... de nem igazán szeretnék teregetni és azt hallottam, hogy a külön szárítógépek már teljesen megszárítják a ruhát és csak vasalni kell.
Szeretnék jobb minőséget venni, hogy ne kelljen folyton cserélni. Szóval összesen a két termékre kb 300k-t szánnék maximum.
Tudnátok segíteni, hogy mire figyeljek ? Esetleg milyen márkák amit ajánlotok ? Minden tudnivalónak örülökKöszi szépen!
-
Panthera
őstag
A gumit félig leszedtem, de látszott hogy értelme nincs tovább folytatni, annyira szűk a hely. A dobbordát is próbáltam, mert alatta 1-2 cm vágás van a dobon (ami elég is lett volna), de a yt videón valószínűleg nem pont ezt a Beko típus van. Nem találtam meg a pöcköt és még nagyobb bajt sem akartam. Végül szerelőt hívtunk és kivette a fűtőszálat. Szerinte csak így lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
nagyArc
tag
Nincs valakinek tapasztalata mosógépszifon ügyben?
Nálunk a mosógép kifolyója rá van kötve a falból kiálló szennyvízcsőre, egy külső mosógépszifonnal. Ebben a szifonban van egy golyó, ami alaphelyzetben lezárja a szennyvízcsövet (a szagok visszaáramlása miatt), amikor pedig szivattyúz a mosógép, akkor a mosóvíz megemeli ezt a golyót, és a víz megy a szennyvízvezetékbe.
Az a bajom, hogy amikor a mosógép szivattyúzza ki a vizet, akkor ez a golyó olyan csörömpölést rendez, hogy a holtak is felébrednek. Néztem már másik külső szifont is, de azok is ugyanúgy csörögnek, ha megrázom őket. Nincs erre valami csendesebb megoldás? A belső szifon nem annyira nyerő, mert ahhoz falat kellene bontani.
-
realist
őstag
Jelenleg egy Whirpool felültöltős gépünk van. Kb. 5 éves, de a teteje már tiszta rozsda és a hosszas megfigyelés után úgy tapasztaljuk a ruhák is erősebben "kopnak" benne mint a korábbi AEG mosógépünkben. Az 1000 fordulatú centrifuga pedig valamiért nem tűnik túl hatékonynak (semmivel nem érzem jobbnak) mint a korábbit 800-as fordulaton.
Váltani szeretnénk egy elöltöltősre. Beko gépeket nézek az 5 év garancia miatt. Amiket szeretnék:
- inverteres motor
- 1200-1400 centrifuga (hogy szárazabbak egyenek a ruhák, télen nagyon magas a páratartalom a lakásban. Sajnos külön szárítógép nem fér el, a kombinált túlbonyolított gépekben pedig nem bízok....)
- AquaWave kialakítású dob (az nem várt ruhakopás elkerülésére...)
- gyerekzár
- max 54 cm mélység (így zavaró lesz a jelenlegi 40 cm után )Korábban olvastam, hogy a Beko WMY 81483 LMB2 ajánlott típusnak számít. Van esetleg újabb típus ami jobban megéri ár/érték arányban ennél (esetleg keskenyebb )?
kösz!
-
addikt
Hello!
2 év garisat nem vennék. Nézz olyan gépeket amire 3-5 év gari van. Szeretnek bedögleni a gépek és ha 2-5 évente cserélni kell az nem kellemes.
Ebben az árkategóriákban nagy különbség nincsen. Egyéni igények alapján lehet még javasolni. Érdemes invertes motorosat venni,mert azok halkabbak és nincs szénkefe sem. -
Takcsi
csendes tag
Sziasztok!
Ma megadta magát akb 5 éves mosógépünk! Egy LG Direct Drve 6kg Csapágyas let plussz valamit le is dörzsölt a dob mert tele lett műanyag törmelékkel a szűrő. Szerelő kb 60000 huf ért csinálná meg. Én nem adnék enyit egy ilyen idős gépért! Szerintetek a [BOSCH WAN24160BY] jó választás? Vagy inkább enyiért valami mást ajánlotok?[ Szerkesztve ]
Takcsi
-
Gauguin
tag
Üdv!
Ezt a típust néztem ki:
[ELECTROLUX EWT1264ILW Felültöltős mosógép]
Árban, működésben, vásárlói visszajelzések alapján rendben lévőnek tűnik. Felültöltős, 6 kg, követhető kijelző, nem kell semmi különlegesebb extra.
Elég régen vásároltam már mosógépet, a tartozékoknak hol lehet utánanézni, esetleg az áruházban érdeklődjek?Vannak ismert hibái, esetleg alternatíva?
Köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Ma reggel tönkre ment a mosógép AEG felültöltős leszakadt a dob Már vagy 8éves.
Gondolom nem éri meg javítani?
Vennék újat de felültöltős legyen legyen benne mondjuk 1óras program és a vezeték legyen legalább 120cm és felül legyen a vezeték ne alul.
Kb ennyi ami kéne.
Ja az ár :100K körül legyen.
A CANDY márkárol va n valakinek tapasztalata?[ Szerkesztve ]
Iphone 15promax
-
asdf_
veterán
Meg mindig az ustszajgumit kene leszedni...
-
-
Henka78
csendes tag
Sziasztok,
mosógép vásárlás közepette az alábbi 3 típus közül választanánk. Aki hozzáértő az közelebb vihetne a megoldáshoz minket. A garanciát tekintve az Aeg is most kiterjesztett garanciával van.https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_aeg-l6feg48s-mos%C3%B3g%C3%A9p-1229310.html
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_bosch-wat28460by-vario-perfect-mos%C3%B3g%C3%A9p-1155207.html
Előre is köszönöm
-
Panthera
őstag
Üdv!
Valaki szedett már ki elöltöltős dob rácsán keresztül melltartó merevítőt? Odáig már eljutottam, hogy mágnessel oda tudom húzni a dobhoz, csak mivel fogjam meg?
-
vilga
tag
válasz Alajos85 #8537 üzenetére
Vásárolni csak ott ajánlott ahol gyári és nem bolti garanciát adnak, tehát a nagyobb webes áruházak.
A szürke importos web shopok nem ajánlottak , bármily csábító is az alacsonyabb ár, ha főleg promóció /kiterjesztett gari/ keretében kikötik hogy mely cégek számláit fogadják be.
Mint anno a panasonic[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
-
Alajos85
csendes tag
Köszönöm!
Hol érdemes vásárolni?
Van valahol jó akció, vagy vàrható?Heti egyszer, max kétszer mosok.
Vennék szárítógéprt is.
Hely az van, előltöltőset szeretnék.
Normális szettet. Amyagi korlát azért nincsen, mert inkább most fizetek kicsit többet,
Mint hogy később sokat szívjak.Bosch 6 os szériában gondolkoztam mosógépben az itt olvasgatottal alapján.
Illetve a minél több gariban gondolkoztam.De ha gari kiterjesztést veszek, akkor kb. “mindegy” is mit veszek
Szeretem a minőséget, de az okos tudatos vásárlást mégjobban.Hol és mikben érdemes gondolkozni?
A korrektség mindig kifizetődő! Köszönöm,hogy te is az vagy!
-
Alajos85
csendes tag
Sziasztok!
Van most hétvégén és még hétfőn is egy nagy akció, az https://www.onlinemarkaboltok.hu -n ahol 5 év helyett 7év garit adnak a gépekre. Meg egy csomó mindennel kecsegtetnek a weboldalon!
Kellene vennem mosógépet, szárítógépet és hűtőt is.
Szabad náluk vásárolni?(látom, hogy drágábbak mint, máshol, de ha a garancia kiegészítést nézem a 7- év miatt most ők a legjobb árúak.) Illetve jóváírások is vannak stb.
Alap esetben Bosch márkában gondolkozom mindenből,de nyitott vagyok más ötletekre is.
Segítségeteket előre is köszönöm!
A korrektség mindig kifizetődő! Köszönöm,hogy te is az vagy!
-
Gömbike
senior tag
válasz szakalinho #8531 üzenetére
Az AEG mosógépem 2011. január közepe óta hibátlanul végzi a dolgát.
A 2,5 éves Electrolux hőszivattyús szárítógépemben most ment tönkre a vezérlő panel.
[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
válasz szakalinho #8529 üzenetére
Beko 5 év gyártói garanciával.
Ennél jobb ajánlat nincs jelenleg az ár /érték arányban.
[ Szerkesztve ]
-
szakalinho
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni mosogépvásárlás témában.
A jelenlegi Electrolux felültöltös mosogépünk 4 év után megadta magát.
Szerencsénkre a kiterjesztett garancia keretében levásárolhatjuk az árát.
Ami 110e Forintot jelent.
Ennél most egy kicsit feljebb mennénk árban úgy 150e ig és elöltöltőset szeretnénk helyette.
Egyenlőre két fős háztartásról beszélünk, de a közeljövőben tervezünk két gyermeket.
Különösebb elvárás nincs, talán hogy legyen rövid program is bent.
Márkához nem ragaszkodunk igazából minden szóba jöhet.
Javaslatokat várok.
Köszönöm. -
oxyg3n3
újonc
Sziasztok,
Szeretnék kérni egy kis szaki segítséget kérni, hátha van amire gondoltok amire én nem.
Szükségünk lenne mosógépre a jelenlegi ótvaros ****-t lecserélni. Sajnos csak felültöltős fér el, mivel 50cm széles hely van a gépnek a fürdőben és csak ott lehet elhelyezni a lakásban.
Fontos az energiatakarékosság, ugyanakkor a garancia és szerelhetőség(bármit megszerelek, ha kell csak legyen alkatrész és lehessen is szerelni).2 főre
Heti 2-4 mosással(inkább kisebb adagokkal, hogy kíméljük)
6 kg minimum(takarót tudjuk beledobni ha kell)
Felültöltős, mivel más nem fér be
A+++
Keret az 80e, de max 100e-ig összekaparjuk.Nézelődtem Whirlpool, Indesit, Electrolux tájékon, utóbbiak felépítésben ugyanazok, de látásra mind papírkutya, ahogy elnéztem. Van pár tuti tipp?
Ezer kösz!
"Those who do not fear the sword they wield have no right to wield a sword at all."
-
Gömbike
senior tag
válasz maxatesz #8525 üzenetére
A kombi gép nem erre való. A mosott adagot két részletben kell megszárítani. Igazi energia pazarlás. Rengeteg idő, iszonyat vízmennyiség, nagyon sok áram.
Két különálló gép lényegesen olcsóbban vígan elvégzi a feladatot.
-
maxatesz
tag
Szaisztok! Mosószárító gép vásárlása elött állok, Hetente 10 mosás , és torkig vagyok a teregetéssel!Jelenleg egy AEG mosógép van:AEG L61060TLE, ezt szeretném lecserélni , eladni.
-
vASalo
tag
Sziasztok,
"Keskeny" elöltöltős mosógépet keresek max 45cm mélységig, mint például a [Beko WTE5411B0]
Van ebből a méretből ajánlott vagy valakinek tapasztalata ilyen méretű mosógépekkel?köszönöm.
-
Ala
tag
Sziasztok!
Mosógép vásárlás előtt állok és tanácsot szeretnék kérni ,mert végre lezárult a Gornje W6523/S mizériája azzal, hogy kiterjesztett garancia miatt levásárolhatjuk az egész gép árát..
2 főre, heti kb. 3-6 mosásra, elöltöltős keskeny vagy beépíthetőt keresek. Fontosabbnak érzem a jó és gyors mosást, mint a nagy energiatakarékosságot, és nem baj az sem, ha csendes, de a legfontosabb, hogy ne akarja körbesétálni a lakást.
Szóval ezeket néztem:
Egyenlőre LG, Samsung
SAMSUNG WW70K42101W/LE
SAMSUNG WW60J4060LW/LELG f2j5wn4w (erről nem tudok linket, mert jelenleg nincsen a webshopban, talán a győri üzletben még van)
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok újra!
Júniusban jártam már a topikban mosógép után érdeklődve, de azt a visszajelzést kaptam, hogy nem érdemes újonnan 60k körül gépet venni, mert csak noname cuccokat kapok.
Sikerült félretennem annyi pénzt, hogy a keret kitolódott 100 ezer Ft-ra. Max ennyiért mit tudnátok ajánlani?
Ami a lényeg, hogy elöltöltős legyen. Nincs extra kívánságunk, heti 2x, max 3x lenne mosva 1-1-1 főre (3-an vagyunk albérletben összesen).
Köszi segítséget előre is.
Live-Die-Respawn
-
Pipó
őstag
Üdv! Árulnak gumiszőnyeget, láb alá rakható kis rezgéselnyelő papucsokat, de van ezeknek értelme? A mostani mosógépünk alatt kezdetektől van gumiszőnyeg, de most cserélem és nem gondolom, hogy kellene. Ti hogy vagytok vele? THX
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
csobolade
csendes tag
válasz scott_free #8498 üzenetére
Az Electrolux válasza június 3-ai állapot szerint: "Éppen most május 20-án járt le a legutóbbi ilyen jellegű promóciónk, melynek keretében a készülék vásárlása mellé az 1 éves garancia mellé további +3év extra garanciát adtunk ajándékba. Egyelőre nincs információnk további ilyen promócióról, ha mégis lesz, legkorábban késő ősszel várható.
-
Sz_Imre
senior tag
Sziasztok!
Mivel a Whirlpool awt 5100 kb 10 év után az elektronikája (agya) megadta magát, mivel bárhova állítjuk csak szivattyúz.
Az ár kb:100ezer körül legyen (+-), ha indokolt.
Mindenképpen felültöltős kellene.
Legalább 6kg ruhatöltet, heti kb 4-5 mosás 4 felnőtt részére.
Amit gyorsban infot szereztem A+++ legyen és legalább 3 év garancia.
Ha lehet Whirlpool márkát inkább ne.Remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm!
-
Puma K
nagyúr
Helló!
A 16-17 éve vásárolt Zanussi Aquacycle 800 FA 832-es típusú mosógép programkapcsolója a napokban úgy tűnik, hogy feladta végérvényesen a szolgálatot. Nem mos, nem centrifugáz... csak beszívja a vizet, amit fel is melegít persze, de csak áll a belsejében. Az időzítő ahogy halad a programokon úgy annak megfelelően kiengedi-beszívja a vizet de más egyebet nem csinál. A programkapcsoló részen hallani ahogy kattog, de nem veszi be az adott programot amit éppen csinálnia kellene...
A hibás alkatrész pótlása ~54.000Ft+3.400Ft posta költségbe kerülne.
Az esetlegesen kétes kimenetelű javítás helyett inkább egy új mosógépet vennék.
Nézegetem a kínálatot és adott üzletek szűrőit beállítva 5 év garanciára gyakorlatilag csak a Beko jött ki mint opció. Se egy Bosch, se egy Electrolux se más ismertebb-nevesebb gyártó terméke.
A kérdésem az lenne, hogy ezek mennyire használható és megbízható márka?
Vagy ha kerüljem inkább a Beko-t akkor inkább vegyek valamilyen gépet 100.000-115.000Ft-ig bezárólag mint azt eredetileg terveztem, amire minél több az alapból járó garancia és vegyek mellé még 3-5 évet ha az opció?
Milyen gépet javasoltok az említett 115.000Ft-os összegig amire van legalább 3 év garancia, lehet tudni éppen melyik programnál tart és így megtippelni hogy mennyi van még hátra és a lehető legegyszerűbb (nem kell wi-fi, zenélés, csipogás, mosás közbeni betöltés stb)?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
flashpointer
őstag
Hali, egy gyors segitseget szeretnek kerni a marka/tipusvalasztasban, remelem ezzel kicsit leszukitem a kort:
1./ Mennyit lenne használva.Heti 2-3 mosás
2./ Személyek száma a családban. 3fő (2 felnőtt és 1 baba)
3./ Mekkora a hely a fürdőben: ott nem nagy de a mosokonyhaban ahol lesz ott vegtelen : )
4./ Elöl vagy felültöltős legyen. elol
5./ Van e szárítógép ( a centrifuga miatt ): van
6./ Mekkora a max. keret. hat 150 nel tobbet csak jo indokkal adnek ki erte.A gep mosokonyhaban lesz igy teljesen mindegy a hangja vagy a merete,esetleg ami hasznos lehet ha kesz a mosas akkor valami vezeteknelkuli modon tudathatja, de nem eletbevago funkcio.
nincs favorizalt marka, esetleg annyi hogy a MM-ban kaphato legyen, mert kozel van es kiszallitjak + beszerelik. Olvastam hogy a 8-as bosch szeria eleg jo es hazai, a kerdes az hogy nyujt annyival tobbet mint egy 100-120k-s barmi, pl megbizhatosagban? igazabol semmi extra kivansag nincs, mosson azt annyi, mivel nem is latjuk csak heti par perce az is tok mindegy hogy nez ki, vagy milyen minosegi erzes nyomkodni a gombjait, amit nem szeretnek hogy szerelot kelljen hivogatni vagy par ev mulva megint az utanaolvasassal tolteni az idot...
-
hunbandit
csendes tag
válasz Mexbacsi #8501 üzenetére
Whirlpool
de akár
AEGNagyon megtetszett egy hasonló árkat. Whirpool, szép fekete ajtó, króm csill vill 1200ford 8kg. Aztán programok leírásból kiderült, hogy egy buta kamu programokkal teli és hiába jó a gép ha a funkciói, állíthatósága sz*r.
8kg ot egy programon lehetett mosni azt is 40C fok tól csak felfelé. 2-3kg os többi mosás.......Édesanyám AEG gépe is 150E res árkatból, annyira kötött mint egy sínpálya. Alig enged változtatni.... Csak bizonyos fele súlyú programoknál ott se mindent..... Bár azt még így is egy nagyon jó gépnek mondanám.
Szóval a gép maga "lehet jó" , de érdemes megnézni a program füzetét.
-
Mexbacsi
tag
Erről van valakinek véleménye? [link] Whirlpool FSCR 80421 másik opció a fent is említett Beko WMY81483LMB2. Whirlpool kibovitett garival vennénk. Jó ez a whirlpool? Jobban tetszik mint a beko, de sok jó véleménnyel nem vagyok a márkáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- Valorant
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla