Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz Dark_Spirit #13600 üzenetére
Szia!
A gőzfunkcióról olvashatsz itt egy kis leírást. [link]
Nekünk egy AEG gépünk van tavasz óta. [link] 5 év garancia, ingyenes kiszállítás...stb és beregisztrálva adnak10% kedvezményt is. Tavasszal még volt ilyen, most nem tudom van-e még?
A családban már volt (2 éve megy) egy ilyen gép, és nagyon dícsérik a női tagok. A mi AEG-ünk az Electrolux változat, de akkor amikor mi vettük akkor éppen nem volt az Electrolux-ból így lett az AEG, mert egy hónap múlva jött volna a következő szállítmány. Gyári webshopon keresztül vettük, az aeg.hu-ról. De nem bántuk meg, hogy AEG lett és nem Elux, a feleségem nagyon meg van vele elégedve és állandón azt mondja, hogy nagyon szépen mos és nagyon jó, hogy van a gőz funkciója. Vasaláskor veszi észre a különbséget az előző gépünkhöz képest.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Miklósbácsi
tag
válasz Dark_Spirit #13600 üzenetére
Szia !
Ha van rá időd, érdemes visszaolvasgatni a régebbi bejegyzésekben. Sok hasznos dolog van leírva.Nekünk sok év alatt ez a harmadik Elux gépünk és csak jó tapasztalataink vannak ezekkel. A mostani 2 éves, az Általad is leírt EW6TN3262 tip. gép. De van egy különbség a keresett és a nálunk üzemelő gép között : a miénk nem " H " , hanem " I " jelel végződik, azaz inverteres motorral gyártották. Sajnos, mostanában nem látok ilyet a kereskedelemben. Lehet, hogy a 3362 - est árulják helyette.
Az inverteres gép meghajtása nagyon csendes - nemrég írtam, hogy fülelnünk kellett, egyáltalán működik - e ?
Az inverteres szabályozás miatt kevesebbet is fogyaszt és nem jutsz el vele oda, mint én a régebbi géppel, hogy szénkefét kellett a kopása miatt cserélni, mert az nincs az inverteresben. Húzós ára volt távoli vidéken.Tehát az invertereset hasznosnak találtam. Az antiallergén programot számunkra kevésbé fontosnak ítéltem meg, talán egyszer próbáltam ki. De embere válogatja, kinek mi.....pedig a feleségem keményen fű virágpor allergiás. Neki a virágport nem az ágyneműből, hanem a levegőből kellene kimosni.
Próbáltam különbséget keresni a 3262 és a 4262 között.
A táblázatokból nem sikerült különbséget kiböngésznem, mintha testvérek lennének. Csak az egyik 1 kilogrammal könnyebb. Ez nyilván azért van, mert a gyár valamelyik szerkezeti elemen változtatott. És még valami : az új EW6TN3262 inverteres gépért két éve kemény 133.400 .- forintot fizettem. Tokkal, vonóval, házhozszállítással. -
Jenne
őstag
válasz Miklósbácsi #13602 üzenetére
Szia!
Asszony most mossa, pontosabban az AEG mosógép mossa... a szobai sötétítő függönyeinket.
Véleménye: nagyon szépen mos a gép és tökéletesen sima sötétítő függöny amikor kiveszi a gépből, még kisebb igazító vasalás sem kell. Előző gépünknél itt-ott kellett kicsit utána vasalni, volt egy-két kis ránc a mosás befejeztével. Szóval a gőzfunkció az mégis csak hasznos lehet.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Miklósbácsi
tag
Szia !
Mindig akad néhány különösen gyűrődő anyag, ezeket össze fogom gyűjteni és gőzfunkcióval mosom ki. Így jól meg tudom figyelni az eredményt. Nem vagyok ellensége, csak alig használtuk.
Kérdés : használt a sötétítő függöny mosásánál centrifugát, milyen ford.számmal vagy centrifugálás nélkül akasztotta fel őket, esetleg vizesen ?Érdekes tapasztalat volt a cipők mosása. Nem itthon láttam, az amerikaiaknál találkoztam ezzel. A konyhájukban a beépített konyhabútorba volt beintegrálva egy függőleges tengelyű ottani gyártmányú mosógép. Nagyon kényelmesen felülről lehetett berakni a ruhákat. A sportcipőket is gondolkozás nélkül kimosták, persze nem a fehér ingekkel együtt, hanem külön, egy erősen kímélő programmal.
Ők meg azon csodálkoztak, hogy nálunk mit keres a fürdőszobában a mosógép, amikor az jól ellakik a konyhabútorba beépítve. Ráadásul a háziasszonynak jobban kézre áll, többet tartózkodik a konyhában. Az amerikai konyháról nem is beszélve. De garázsokban is láttam mosógépet használni. -
eboostr
aktív tag
válasz Miklósbácsi #13604 üzenetére
Igen szinte bármelyik sorozatban/filmben az társasházi alaksorban, családi ház pincéjében vannak
-
Jenne
őstag
válasz Miklósbácsi #13604 üzenetére
Szia!
Azt kérdezted, hogy használt a sötétítő függöny mosásánál centrifugát, milyen ford.számmal vagy centrifugálás nélkül akasztotta fel őket, esetleg vizesen ?
Megkérdeztem a "főnököt" (azasszonyt) a mosásról.
Nem rakta tele a gépet, bár elbírta volna a 7 kg-os ruhatöltetet, gép és függöny kímélése miatt több alkalommal részletekben mostuk a sötétítőket. Féltünk, hogyha megrakjuk a 7 kg töltettel, a szobánkénti 2 db sötétítővel, akkor esetleg gyűrődhetnek a függönyök... Így aztán erkélyes szobánál 2 külön mosás lett, a másik szoba szintén 2 részben mosva a sötétítő függönyök, konyhai sötétítőket (ezek vékonyabbak) ezeket egy mosással. Sötétítők 40 fokon 30 perc és Szintetikus (műszálas) programon centrifuga 600-as fordulaton. Fehér függönyöket 30 fokon és 400-as centrifuga fordulaton. Sötétítőket azonnal felraktuk vissza, amint kivettük a gépből. Vizesnek nem mondanám, tapintásra érződött, hogy nedvesek, de a 25 fokos hőmérsékletű lakásban délutántól este felé már meg is száradtak.
Minden esetre nagyon örülünk ennek az AEG-nek, kár hogy nem cseréltük le már jóval előbb a régi mosógépünket.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Miklósbácsi
tag
Szia!
Én is hasonló módszert követek. Biztosan nem pazarlás, mert a nehezebb függönyök beférhetnek ugyan kettesével is a gépbe, de a szövet kopása erősebb és jobban gyűrődik. A 400 -as centrifuga elegendő és kíméletes. A sötétítő függönyöket szerencsére nem kell hetente kimosni - hosszú idő telik el, mire újból kimossuk őket. A leszedésük vagy leakasztgatásuk létráról nálunk büntetés számba megy, amit súlyosbít az, hogy aztán vissza is kell rakni, ami a függönycsipeszek miatt még gonoszabb feladat. És természetesen férfimunka. -
Miklósbácsi
tag
válasz Miklósbácsi #13607 üzenetére
Ha jól emlékszem, a régebbi Elux gépünk programjai között volt olyan, hogy paplan, pokróc mosás, valamint függöny mosás. Ezek eltűntek a mai kínálatból, pedig jók és fontosak voltak. Helyette van farmer, sportruházat, kültéri ruházat. Most lehet gondolkozni, hogy a függönyömet farmernek minősítsem vagy kültéri ruházatnak ? Persze ez nem a panasziroda - inkább csak érdekességként jegyzem meg. A divat még a mosógépek konstruktőreit is befolyásolja, legalább is az AEG _ Elux csoportban.
-
Nagya21
addikt
válasz Miklósbácsi #13608 üzenetére
HAli!
6 éves múlt az elux mosógépem, van rajta farmer pokróc, függöny program is.....
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Jenne
őstag
válasz Miklósbácsi #13608 üzenetére
Szia!
AEG LTN7E272E-nél vannak ilyen programok. [kép]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Egy Samsung mosógéppel kapcsolatban kérdeznék tőletek. Mosás közben abbahagyja a programot random. Ha megnyomom a pause gombot és ismét megnyomom, tehát tovább indítom, akkor pedig szépen folytatja a mosást. Egy program alatt van hogy 10x is csinálja. Viszont előfordul, hogy simán lemegy a program megállás nélkül. Volt valakinek hasonló gondja, vagy van valakinek ötlete?
Bocsi ha nem témába vág. De nem találtam topikot rá.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Csorbi
addikt
válasz vilmaboy #13612 üzenetére
Biztos, hogy folytatja, és nem újrakezdi az adott programrészt? Hibakódot ír?
Ha csináltál teljes áramtalanítást, ellenőrzést a kézikönyv által megadott karbantartásokat illetően, akkor a szerelő/szerviz kihívásán kívül nincs nagyon más lehetőséged.
(Feltételezem magad nem állnál neki műszeres hibakeresésnek, mert akkor azt még a kérdés feltétele előtt letudtad volna... ) -
Miklósbácsi
tag
válasz Nagya21 #13609 üzenetére
Szia !
Egy paplannal a hónom alatt a mosógép előtt állva az jutott eszembe, hogy kár volt új Elux gépet venni......
De nem volt kár, ez az inverteres sokkal jobb, a régi meg elérte a nyugdíjkorhatárt a paplan programjával együtt..Végül megoldódott a kérdés, a paplan tiszta lett. Tulajdonképpen bármelyik program kimosná, ha csukott szemmel akárhova eltekerném a programkapcsoló gombot. Csak ne 90 C fokos legyen.......
Üdv. -
Miklósbácsi
tag
Szia !
Köszönöm, letöltöttem és átböngésztem a AEG LTN7E272E részletes adatait a honlapról.És akkor valami történt : a feleségem ránézett és 20 másodperc múlva feltett egy kérdést.
- Jó, jó, ebben van takaró program. De hol van a BABA PROGRAM ?
Hát ilyenek a nők. Ráadásul igaza van.
-
BlackJack21
tag
válasz Miklósbácsi #13615 üzenetére
A paplant még megértem, de Babát mosni mosógépben?
-
Miklósbácsi
tag
válasz BlackJack21 #13616 üzenetére
Szia, én kimosott macskákról olvastam. Az utolsó túlélt egy rövid, félórás programot. Ha rákeres az ember, meglepően sokszor adnak ilyesmiről hírt. Ha csak a fele igaz, már az is sok.
Nagyon jó búvóhely egy cicának a forgódob, főleg ha ruha is van benne. Írják is az állatorvosok, hogy akinek macskája van, indítás előtt nézzen be a gépbe.
Nálunk nincs ilyen veszély, macska nincs. A vizslánknak meg túl szűk lenne.....
-
pictigjis
senior tag
válasz balsa02 #13594 üzenetére
sajnos nem lett tobb akcio, elfogyott
viszont ha mar vettel belole: ennel a gepnel beallithato 30 fokos mosas? sok ujabb samsunggal az a bajom, hogy van 20 vagy 40, de a ketto kozotti 30 hianyzik
ha valaki tudja: az ujabb digitalis paneles samsungok (peldaul ez) beallithatok 30 fokra is?
[ Szerkesztve ]
-
balsa02
csendes tag
válasz pictigjis #13618 üzenetére
lg esetén csak a nevéből is következő eco 40-60 és a steam programok nem tudnak 30 fokot, a többi igen. Ami hátránya van, hogy a pamut program nehezebb anyagokkal telerakva olyan 4 óra és itt nincs time manager funkció, az eco még több. A mix-et ami kb 1:30 pedig 4 kg-ig lehet rakni, bár még nem sértődött meg a több miatt.
-
tyutyesz01
csendes tag
Sziasztok,
A 10 éves Samsung elöltöltős mosógépünk tegnap sajnos feladta a harcot.
Keresek helyette másikat, viszont eddig csak a fejvakarásig jutottam.
90%-ban rövid programot használunk, ami 40 fokon 1000-es centrivel 30 perc volt.
Hasonló beállítást keresek az új mosógépben is.
Alapvetően Elux-ban gondolkozom, és kb 150-160e Ft-ig.
Olvastam a Rapid 30-as programról, itt érdekelne, hogy ez hány fokon történik?
Aztán van a Time Care funkció, itt érdekelne hogy ezzel a fenti beállításokkal kb milyen időre lehet lerövidíteni a mosást?
Illetve ha van konkrét gép ajánlásotok, azt is szívesen veszem.
(Az energia- és vízhasználat nem érdekes, inkább az időnk a drága.)
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz Zsmester89 #13623 üzenetére
Szerintem a leginkább a gyári összeépitő keret ajánlott, szinte minden márkának van, első körben azt nézném meg.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Felültöltős mosógépet keresek, és edddig úgy néz ki, hogy ez lesz: [link]
Van esetleg valami más ajánlott kb ilyen áron?
Egy hasonlót használtam 7 évig és sajna a dobtartó egyik fele elszállt és a gép most már el se indul.
Ez a tipusa:EWT 1276EW -
lostprophet
aktív tag
Sziasztok!
Bosch mosógépekről általánosságban mi a vélemény?Az otthoni gépünk egy LG (amiről áradoznak az emberek, de nekem nem a kedvencem, mert centrigunál rohadtul berezonál a bal oldala, illetve a mosás ideje sem annyi, amennyit a kijelző mutat), de az új lakásban tennék próbát egy Bosch-sal (pl. ezzel: WGG254Z1ES).
[ Szerkesztve ]
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
Ksvr
újonc
Nehezen tudok dönteni, esetleg valaki tud + infót adni / tapasztalat alapján véleményt az alábbiakról?
LG F4WR510SBM [link]
LG F2WR709S2W [link]
LG F4WV328S0U [link]
Samsung WW80T4540AX/LE [link]Az LG mellett a DirectDrive szól számomra, a Samsungról nem találtam infót ezzel kapcsolatban, hogy hasonló megoldása lenne.
Esetleg ebben a 150-200 körüli kategóriában más tipp?
Köszi előre is!
-
Sinesol
veterán
válasz lostprophet #13627 üzenetére
Nyugodtan megveheted, jo minösegü, megbizható, jo ar/ertek aranyu gépek. Mint màrka, kb. már csak a Miele van felette, az Lg meg egy polccal alatta van.
[ Szerkesztve ]
-
Miklósbácsi
tag
válasz Sinesol #13629 üzenetére
Ezt írja a samsung.com a keresett típusra :
" 20 év jótállás Digitális Inverter motorra*
Élvezd a kiváló hatékonyságot, kevesebb zajt és hosszan tartó teljesítményt! A Digitális Inverter technológia erős mágneseket használ a csendesebb és erősebb teljesítmény érdekében, de kevesebb energiát használ, mint egy univerzális motor. Hosszú ideig tartó, hatékony működés és 20 év jótállás*.
* A Samsung Electronics Magyar Zrt. a 2022. július 1-je után vásárolt, Digitális Inverter motorral rendelkező mosógép, szárítógép, mosó-szárítógép esetén a Digitális inverter motor jótállását 20 évre emeli."
Tehát ebben is van inverteres szabályozás, ami miatt erre a motorra 20 év garanciát adnak. Nekem nem is kellene ennél jobb - mondanám. Nekem hasonló Elektrolux van, de a ők még nem tartanak a 20 év garanciánál.
Bővebben :https://www.samsung.com/hu/washers-and-dryers/washing-machines/front-load-8kg-inox-ww80t4540ax-le/
Sok sikert !
-
hotkar
aktív tag
válasz Miklósbácsi #13630 üzenetére
Nna, már csak a "csendesebb és erősebb teljesítmény" fogalmát kellene tisztázni.
Értem én, hogy marketing, de nem ártana, ha vagy a fizikához, vagy a magyar nyelvhez értenének valamelyest.
Abbahagytam a háborgást.
-
d@minator
addikt
válasz lostprophet #13627 üzenetére
Stabil és halk, nem rezonálnak a Bosch gépek. Mondjuk amit kinéztél az nagy dobbal van. 63 liter helyett 70 ami csökkentheti a stabilitást. Kell ekkora?
A dobvilágítást hiányolom belőle. -
Sinesol
veterán
válasz Miklósbácsi #13630 üzenetére
Az a helyzet, hogy azért ilyen bátor mindeni a motor garival, mert az inverteres motor garantáltan túléli a gépet, nagyon ritkán hibásodnak meg, mivel nincs benne mozgó/kopó alkatrész, szóval különösebben nálam nem szempont a dolog, csak egy marketing eszköz.
Ez olyan mint amikor amikor a mosogatószerre ráirják hogy xy anyagtól mentes, aztán rákeres az ember, hogy mi is az és kiderül hogy 20 éve amugy be van tiltva.
[ Szerkesztve ]
-
Miklósbácsi
tag
válasz Sinesol #13633 üzenetére
Én egyedül a motor forgórész tengelyén lévő két csapágyért aggódhatnék 20 hosszú évig. De ez nálunk sem szempont. Kibírja ? Nem bírja ? Közben talán a mosógép szétesik....de ne bántsuk a gyárat. Megértem, hogy manapság marketing nélkül semmire sem vinnék.
Vagy tíz éve nagyon örültem volna, ha ez az inverteres motor típus lett volna a régi gépben. A szénkefék elkoptak, a gép természetesen leállt. Messze vidéken méregdrága szerelőt kellett keríteni. A " szívás " kifejezést használnám, pedig a szénkefék nem tehetnek róla, hogy egyszer elkopnak......
-
lostprophet
aktív tag
válasz d@minator #13632 üzenetére
Ööö, ötletem sincs, hogy kell-e ekkora, éppen ez van most 500 EUR körül kiszállítással. ( [link] ) A mosógép pont egy olyan terület, amihez kevésbé értek és azon kívül, hogy nézek "megbízható" márkákat, tulajdonságoknál nem igazán tudom, mire kell figyelni.
Az otthoni gép ez, ami még szárít is: LG F4J6TGOW [link] (nem rossz, leszámítva a két korábban említett nyűgöt).
Szárítós tudás jelenleg nem kell, igazából nézelődöm, mert kb. másfél hét múlva költözünk üres lakásba és kelleni fog gyorsan valami.
Ezeket jelöltem még meg magamnak:
LG F4WV3509S3W [link]
LG F4WR5009A6W [link][ Szerkesztve ]
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
Szajo
őstag
Sziasztok!
Mosó/szárítógépből milyet ajánlanátok tartósat olyan felhasználás mellett, hogy:
- Gyerek van így mosás hetente 3-4 alkalommal tutti lenne.
- Szárítás funkció csak "vész esetére" kellene bele, tehát teregetés lesz de azért néha ha SOS akkor használnánk a szárítás funkciót! (Nincs hely külön szárítógépre)
Keret körülbeül 150-250k között de mindent meghallgatok! -
Sinesol
veterán
Kompromisszumosak az olcsóbb kombi gépek, persze ha nem megy mindig a szárítás, akkor nem annyira, bár a kényelem miatt tuti, hogy egyre gyakrabban fogtok szaritani.
Erre a gépre 5 év gyártói garanciát adnak, egy ismerősnek is van ilyen, meg van vele elégedve: [link]
Egyébként a száritónak nem kell vizbekötés, vagy lefolyó, szóval nyugodtan beteheted előtérbe, konyhába, kamrába, stb. Hajlamosak az emberek a mosógéppel együtt kezelni, szoval gondoltam megemlitem a dolgot, hátha ugy mégis belefér száritógép külön, mert azzal járnátok a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
-
divad81
újonc
Sziasztok!
Mosógép váltás előtt állunk, 2 kisgyerekre kellene mosnia viszonylag sokat. Nagyon lényeges szempont a programok rövidsége, vagy rövidíthetősége, 3-4 órás programok nem férnek bele. Minimum 8 kg ruhatöltet lenne jó, de sajnos az ajtótok csak 60 cm.Elöltöltős gép jöhet szóba. Visszaolvasva az Electrolux felé húzok, ott lehet rövidíteni, ki is néztem egyet: [link]
Ami még érdekelne, az a Bosch gépei, a hónap végéig akcióznak is. [link] Kérdésem, hogy ennél is lehet rövidíteni a programokat? Árban nagyjából egy szinten vannak, tudásban sem látok sok különbséget, esetleg tudnátok segíteni a döntésben, vagy más ajánlat is érdekelne.
Nagyon köszönöm a segítséget! -
Csorbi
addikt
válasz divad81 #13641 üzenetére
Ha a gyártók oldaláról letöltöd és elolvasod a felhasználói kézikönyvet, akkor elég sok kérdésre választ kapsz, a funkcióktól a működésen át mindenre
Onnantól pedig azt választod, ami neked képességben, árban, dizájnban és hozzáadott szolgáltatásokban (pl. garancia) megfelelő. -
Sinesol
veterán
Ha van 60cm hely, akkor be kell mennie a gépnek, a 9kg-sok sem szélesebbek, mint a 7 vagy 8kg-sok, legalábbis Bosch-ban. Az emlitett akció miatt én mindenképp Bosch-t vennék, egyrészt amugyis az egyik legjobb ár/érték arányú márka, másrészt meg 200 körül 20k vissza az azért eléggé látható összeg. Egyébként mindegy hol veszed, érvényes az akció, nem kell a Bosch márkaboltban venni.
Kicsit ha feljebb mész árban, akkor már van 10Kg-os gép is mosószeradagolással, ami annyira nem is vészes plusz, ha leveszed a visszatéritést: [link][ Szerkesztve ]
-
BlackJack21
tag
Igen, ez a Bosch is tudja.
A SpeedPerfect az("Amikor számít az idő, a SpeedPerfect opcióval rendelkező mosógépek akár 65%-kal csökkentik a mosási időt anélkül, hogy a végeredményt illetően kompromisszumot kellene kötni. A SpeedPerfect a legtöbb programmal kombinálva használható, bármennyi ruhával és bármilyen szövettípussal."). -
Rolcomp
csendes tag
Arról neten lehet infót találni, hogy melyik típust ki hol gyártja? Bosch Serie 8 és Miele 6xx között gondolkozok.
Üdv, Rolcomp
-
d@minator
addikt
válasz Rolcomp #13649 üzenetére
- Egy pöcök le volt törve a fiókból igazából nem számít semmit.
- A kompresszor hűtő ventilátor eléggé ciripelős hangú tud lenni.
- Az ajtó belül üveg (sok szárítónál műanyag) de kívül műanyag és nagyon karcolódik.
- Egy idő után ha bemelegedett elkezdett kopogni, görgő és szíjcsere. Majd dobcsere oldotta meg a problémát.
Szóval nem Made in Germany. De azért még így is jobb, mint a lengyel Electrolux és AEG azon az extrém spórolás jegyei mutatkoztak.A mosógépem 6-os török Bosch, az patent. Amúgy nagyon stabilak a Boschok.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest