Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJack21
tag
Pedig osztanom kell Sinesol véleményét. Lehet jó volt pár éve még az anyagminőség és anyaghasználat, de az sokat romlott mára.
Pár hete volt egy "szabad" napom, és amíg várakoztam addig benéztem pár bevásárlóközpont nagy műszaki boltjaiba. A tapasztalatom hasonló. Az ott kiállított darabok (mosógép, szárító mindegy mi.) ajtajai annyira vékonyak voltak, hogy nyitáskor csavarodott, a zsanér lötyög, lóg, a helyére kell emelni, a gombok és a tekerő gusztustalan. Ezt szinte márkától függetlenül kijelenthetem, a Bosch-t is beleértve. Viszont azt is hozzá kell tennem, hogy a Boschnál a 1-2 kiállított darabtól eltekintve nem volt Series 6 vagy magasabb osztályú modell, Series 8 egy sem, se a MM-ben, de a ENICS-ben sem. Más gyártók modelljei is az alsó kategóriákra zsugorodtak. Tehát aki bemegy a boltba ezt tudja megvenni (Mindenre igaz, a választék iszonyatosan lecsökkent, van ahol a teljes termékpaletta ment a levesbe( DSLR, MILC fényképezőgépek). A webshopok nyilván jóval nagyobb választékkal rendelkezhetnek, de azt nem lehet megtapogatni. -
pjen
félisten
válasz BlackJack21 #14352 üzenetére
Ha a Bosch is ilyen, akkor miről beszélünk?
-
Gömbike
senior tag
válasz Hori05 #14345 üzenetére
Az AEG 74850a [link] mosógépem 2011. Január eleje óta hibátlanul üzemel, csavaros dobbal, de a csapágy csak nem akar bedögleni🤔.
A saját elképzelésem az, de cáfoljatok meg, hogy ha magasabb polcról választ az ember, akkor megalapozottan feltehető, hogy a pénzéért jobb minőségű alkatrésszel szerelt terméket kap az user.
Akkor ez a gép 135 ezer volt.
Az Elux esf 6630x mosogatógép 2008. februárjában 125 volt, a mai napig hibátlanul mosogat.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
addikt
6 éve van már meg a BEKO. Anno 80k volt és 5 év gari. 1 szivattyú romlott el gari alatt.
MIndegy mennyiért veszed,Bosch,LG.... bármi el fog romlani. Kérdés javítani akarod vagy veszel újat. MIvel a javítás manapság nagyon drága(kiszállás,óradíj,alkatrész)jobban megéri újat venni amire gari van.Mindegy mit veszel legyen rá sok gari. 5 év valszeg és utána ha tönkremegy csere. Ennyi. Ha 100k a mosogép akkor év múlva annyit kell kidobni,rossz esetben. Ha 200k a mosogég akkor 200k. Így kell kalkulálni. Minden további működés ajándék. Nem kell ezt túlagyalni.
-
Rekro
aktív tag
Helló!
Egy bosch maxx6 mosógépünk volt ami sajnos "behalt" a héten , ezt szeretném lecserélni.
Elöltöltős, 8-9kg ruhatöltet gépet keresek 200k körüli áron.(egy 4 fős családnak) Ebben a kategóriában mik az ajánlott vételek most? Mik a legjobb márkák/konkrét típusok?Köszi!
-
SirRasor
addikt
Hány évet bírt?
Na egy kis Bosch WGG142Z0BY (Serie | 6) élménybeszámoló, mivel megjött:
-Hangos. Nem vészes azért, de az nettó hazugság, hogy csendes. A vízszivattyú ugyanolyan hangos, mint a Beko-nál. A motor alacsony fordulaton csendes, de centrizés közben, a vízszivattyúval együtt már igencsak lármás.
-Anyagminőség Elmegy. Nem vészesen rossz, de nem is kiemelkedően jó. A Beko is ugyanilyen volt, sőt, annak a kihúzható mosószeradagolója még prémiumabb érzetet is keltett ehhez képest.
-Mosószeradagolót nem lehet koppra benyomni, mert elmérték vagy deformált vagy csak szimplán sz*r
-Centri közben meg se rezzen, ez egy pozitívum
-A dobtisztító program szépen visszaszámolt 1 percig, majd ott 3 percet gondolkodott, tekergőzött, majd visszaállt az időzítő 6 percre. WTF?
-Nem magyar nyelvű a kezelőpanel. Legalább adnak hozzá egy magyarított matricát, amit ráragaszthatsz. Ja de nem teljesen magyarított, mert a vasaláskönnyítés és a Higiénia plusz lefordítása már nem ment
Ja csináltam róla egy kis videót. Nem aludtam sokat, pár szó nincs a helyénSzóval eléggé Zs-kategóriás érzetem van. Ez mondjuk 120-140k-ért oké, de nem 180+ért.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz SirRasor #14360 üzenetére
Egy kis kiegészítés:
Már a 4. program megy (ja, kapja az ívet ) és csukott fürdőszobaajtónál teljesen elfogadható hangja van. Tehát azért hangos és hangos között is van különbség.
Amikor csak ide-oda lögyböli a ruhákat (és a programok 90%-át ez teszi ki), akkor egész halk.
Régi LG DD azért tényleg csendes volt. 1200-as centri közben ott álltam mellette és...habár nem 0 hangja volt, de azért teljesen elfogadható. Olyan halk volt, hogy be se csuktuk a fürdőajtót az esetek többségében. Csak hangos volt a szivattyúja.
Na és akkor szüleimnél volt egy régi Privileg mosógép...na az valami hihetetlen volt, hogy 1200-as centrizésnél odaálltam mellé és konkrétan 0 hangja volt, mintha nem is menne.
Ehhez képest most egy picit csalódás a Bosch, de az is lehet, hogy jelenleg a 120-140-es kategóriában méghulladékabbakat lehet kapni.Make Love not war!
-
FNZ
őstag
Sziasztok!
Van egy felültötlős mosógépünk ami 6 kg-os kapacitású (rozsdásodik az ajtónál a tető, centrifugáláskor már lehet hallani, hogy a lengéscsillapítói kezdenek hangosodni, kb 8-9 éves viszont inverteres a motorja, stb) és tervezünk egy keskeny elöltötltőset venni (Elektrolux, LG, Samsung). Ha jól gondolom, akkor a 6 kg a száraz ruhatöltet súlyára vonatkozik.Nézegetve a boltokban az elöltötltős gépek dobjait, kisebbnek tűnik a 6 kg-os, mint a felültöltősnek. Ez lehetséges vagy csak optikai csalódás??
-
SirRasor
addikt
Nem optikai csalódás, tényleg kisebb.
Csomó mosógépet megnézve általánosságban elmondható, hogy a mosógép mélysége és a dobméret korrelál:
8 kg töltetűek:
45-47 cm mélyek: 46-48 liter
54-56 cm mélyek: 54-56 liter
59-60 cm mélyek: 62-64 liter
Eltérés nyilván van márkától függően, mert a fentieket nem egy márkán belül gugliztam össze.
Amit most vettem Bosch: 59,8 cm mély, 9 kg-os és a dobtérfogat mégis csak 63 liter...Azaz ha veszel keskenyet, akkor a 45 cm mélyek helyett erősen az 55-öseket ajánlom, mert érezhetően nagyobb a dob és még befér panel fürdőszobába...mondom ezt úgy, hogy szintén panel fürdőszobába tettem most a kb. 60 centiset és hát...meg lehet szokni na Legalább van min pelenkázni a babát
Előző hsz-emben: "Ja csináltam róla egy kis videót. " - a második videón kintről megyek be a fürdőbe: az elején szépen látszik, hogy mennyivel áll ki az ajtó síkjából.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
FNZ
őstag
válasz SirRasor #14363 üzenetére
köszi.
múltkor mérőszalaggal mentem az MM-be és méregettem, melyik milyen mély.
Sajnos elég hülyén van megcsinálva a fürdőszoba, mert max 49 cm mély gép fér be, de ha gyárilag arrébb rakták volna a mosdót 5 cm-rel, akkor beférne mélyebb is. Így csak akkor férne be, ha a mosdó alatti szekrénynél a lefolyócső kivágásánál kivágné még valahogy 3-4 cm-t és akkor arrébb menne és így talán beférne a mélyebb, de ez már takeszolás lenne, vagy egy nagyon kicsit átlósan csúsztatnám be a helyére ha úgy is beférne
alapból 8-9 kg-osat szeretnénk, csak a hely a probléma, ezen matekozunkna de a 62 literes és a 48 literes is 8 kg???
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Igen, simán vásárlók megtévesztése a helyzet.
Viszont így nagyon könnyű helyzetben vagy, mert csak az LG 47,5 cm-esei jöhetnek szóba.
Make Love not war!
-
FNZ
őstag
válasz SirRasor #14365 üzenetére
köszi, nézegettem én is.
DE sajnos a 47,5 cm csak maga a doboz, de hátul a kiálló részek és elöl az ajtó kinyúlása már együtt 53 cm körül van és ezzel kell még játszanom.
egy 60*50-es hungarocell lappot vágtam és azt forgatom , hogy lehetne berakni, mivel az ajtó kinyúlása kb 3 cm még hozzá. -
Rekro
aktív tag
válasz SirRasor #14360 üzenetére
2006ban gyártották, ha jól emlékszem 2008-ban vettem.(szerelő azt mondta, hogy 70-80k körül javítható utángyártott alkatrészekből ezért gondoltam jobban megéri venni egy újat)
Elolvasta az előző 5-6 oldalt nem jutottam sokkal közelebb a megoldáshoz. Van aki azt írja a Bosch még mindig jó(amikor legutóbb foglalkoztam a kérdéssel akkor még egyértelműen az volt az ajánlott) mások az AEG ajánlják. Nézegettem a pár hsz-el visszább ajánlott AEG prosense 6000-et meg a Boschok-at 200k körül és nem kerültem ezek alapján közelebb a döntéshez. Tényleg már szinte csak a garancia ideje számít(ahogy páran írták) vagy vannak konkrét márkák/típusok amik ajánlottak ebben a kategóriában ?(lehet adott márkából egy szárítógép is lesz mellé véve)
-
FNZ
őstag
nézegettem a keskeny mosógépeket és az alábbi párat néztem ki:
Elektrolux
ew6sn327si ez tutira beférne a leírása szerint, de csak 7 kg-os, viszont 5 év gari, "csak" inverteres motor
vagy ew6sn427wijó lenne a 8-9 kg-os
LG direkt inverteres motor miatt, de csak 2 év gari és takeszolással / egy kicsi elforgatással férne be
lg-f2wr709s2w
lg-f2wr508s0wsamu 8 kg, ez is csak takeszolással vagy elforgatással férne be és 1cm-rel mélyebb mint az LG
ww8nk52e0vw-levalszeg az elektrolux lesz legfeljebb többször mosunk.
a programok mosási ideje mennyivel csökkenthetők, miket lehet beállítani rajta? ezeket a 3,5 órás mosásokat egy kicsit sokallom, 1-1,5 órások már jók lennének ha tudná.
valami kupon vagy kedvezmény jó lenne ha lenne hozzá.[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
válasz SirRasor #14361 üzenetére
- A maximális hangot kiegyensúlyozatlan dob esetén adják a mosógépek. A Bosch meg jó ebben stabil és halk marad.
Ha vigasztal a kínai motoros AEG 8000-es széria 350 ezerért a belső hangszigetelés ellenére hangosabb.
- Magyar feliratos Bosch-t eddig nem láttam, kár volt magyarítani. Kis piac vagyunk így nincs magyar érintőpanel. A tekerőgomb körül más nyelven sem magyarítanak mindent ott is Iron Assist vagy Jeans stb. Egyébként sem értem miért magyarítják.
- Nekem szerencsére az üvegajtón nincs műanyag, nem tudom mi a szerepe (dizájn, védelem?). A szárítógépemen van. Nem vékony viszont az üveghez képest könnyen karcolódó. De legalább belül üveg, mert van amelyik műanyag belül is.
- Olcsó gépek zöme meglepően jól van összerakva. Az a fedél tényleg gáz de pl. a 6000-es Electroluxomnál ott szinte sehol nem volt jó illesztés és betolva ferde rés volt. Amit 2008 körül vettem Electroluxot az még perfect volt. Az AEG is gáz volt de nem annyira. Egyébként eddig betolható mosószerfedelek voltak a Bosch-nál, ez új.
Dobtisztító program az nálam 1 óra 10 perc.Még mindig nem megy? -
SirRasor
addikt
válasz d@minator #14373 üzenetére
Azért kell magyarítani, mert feleségem kérte. Mondtam, hogy had'ne ragasszam már rá, de kérte. Ilyen szempont is van
Viszont az is biztos, hogy több elöltöltőset nem fogok venni. Elég volt. Egyszerűen rossz konstrukciónak tűnik az elöltöltős a felültöltőshöz képest."Még mindig nem megy? " Mármint mi? A dobtisztító csak egyszer ment le a fenti össze-vissza időkkel, viszont azóta több programot is próbáltunk és rendesen hozta az időket. Illetve ami még feltűnt, hogy szebben mos, mint a Beko, Samsung vagy LG. Kevésbé gyűröttek a ruhák (gőzprogram nélkül).
Ja és +1 a mosószeradagolónak: ilyet még nem láttam: valami csúszásmentes réteggel vonták be, így simán, nyom nélkül ki tudom önteni belőle a vizet a program végén (hogy ne vízkövesedjen..sőt, így lehet nem is kéne kiönteni, mert úgyse tapad meg).Make Love not war!
-
Rekro
aktív tag
válasz SirRasor #14375 üzenetére
Szia!
Akkor összeségében elégedett vagy a géppel, jó vétel volt?(videókat megnéztem már, de kiváncsi vagyok, hogy szerinted érdemes-e a bosch-t venni ebben a 200k körüli kategóriában)
Mert most már fél évnyi hsz-t visszaolvastam a topikból és vannak akik az electrolux/aeg vonalat ajánlják 5 év garival/ingyenes szállítással van akik meg egyértelműen a Bosch-t annak ellenére, hogy 2 év garival van. Alapból inkább vennék bosch gépet, de a hivatalos el/aeg webshopban annyi pluszt adnak most, hogy így azért nehéz döntés. -
Hori05
csendes tag
-
d@minator
addikt
Vegyél Electroluxot kuponnal innen. 5 év gari az 5 év. [link] (Más boltokban 2 év van.) 600-asból már csak kis kijelzősök vannak. Egy 700-as (gőz verzió) kijön 170 körül.
Arra figyelj, hogy legyen hely az ajtónyitásnak, mert kiálló fogantyúsak.
LG is jó a csavaros üsttel igaz nem tudjuk, hogy mind az e. -
Rekro
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Abban esetleg tud valaki segíteni hogy egy 700as Electrolux mosógép tetejére szerelhető egy 800as szárítógép, ha megveszem a keretet?
Érdemes felhívni őket vagy általában egymásraszerelhetőek akkor is egy gyártó gépei ha más szériába tartoznak?Köszi
-
Hori05
csendes tag
válasz grabber #14379 üzenetére
Magyon is számít. Nekem meg pláne, mert minden mást kb tudok javítani.
De mi szokott behalni egy mosógépen ezen kìvül?
Elektronika, szivattyú, lengéscsillapító. Esetleg még rozsda idő előtt.
Kb mindegyik olcsóbb, mint egy dob-üst kombo.
Szerinted mi megy tönkre átlagosan előbb, mint a csapágyazás? -
SirRasor
addikt
Üdv.
Röviden: nem, de 200k körül szerintem nincs jobb vétel.
Ha feleségem nem kötötte volna ki, soha többet nem vettem volna elöltöltőset. Felültöltősből valószínűleg electrolux/whirlpool lett volna, de a fentiek miatt nem néztem jobban utána.
Szerintem 145-ért lett volna a legjobb vétel a 8kg-os Gorenje a maga 55cm mélységével.
Vagy 175k körül ugyanez, csak LG-ben.
EU-nak adjuk a pénzt (Gorenje, Bosch, Electrolux), vagy dél-koreának? (LG)Make Love not war!
-
FNZ
őstag
válasz Csorbi #14388 üzenetére
köszi, akkor csak azok vannak.
beregisztráltam (ezek szerint feleslegesen), az 5%-os működik, mert kipróbáltam egy termékkel, mivel tegnap még majdnem mindből volt raktáron, ma már csak 1 típus van raktáron
úgy látszik nem akarják, hogy mosógépet vegyek tőlük, nézzek másik gyártót
vajon mikorra töltik fel a készletet?[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
válasz SirRasor #14383 üzenetére
Nekünk két felültöltős is volt a mostani elöltöltős előtt, de azok se jobbak.
Mindkettő folyamtosan csapágyas lett, van, hogy 2 év elteltével, volt, hogy 1 évente, pedig direkt figyeltünk rá, hogy ne tömjük meg.
Annyi, hogy abban tudtam én is cserélni a csapágyat, de ez sem jelent semmit, mert utóljára a dob csillag törött le.
Most egy elöl töltős LG van, így legalább rá tudtam tenni a szárítógépet, és így kevesebb helyet foglal. -
FNZ
őstag
bejelentkeztem a weboldalukra és a kinézett mosógépet beraktam a kosárba a kuponok tesztelése miatt és csodák csodájára ott viszont azt írta van raktáron (a fő oldalon még mindig nem elérhető).
Ha csomagban választottam ki a vásárlást a 20% kuponnal nem változott a csomagkedvezményes ára viszont az 5%-os érvényesítette.
Fentebb olvastam, hogy a csomagkedvezményt szüntessük meg és akkor elfogadja a 20%-os kupont és az 5%-os kupont is.
Kipróbálva, valóban érvényesítette mindkét kupont a csomagkedvezmény nélkül és így a 183.000-es gép 137.000-be jött ki a végén.Az árukeresőn 160.000 ft-tól kapható, így a 137.000 szerintem elég jó ár érte 5 év garival, meg is rendeltem.
remélem ki is szállítják, van raktáron. -
samu000
tag
Sziasztok,
Kis segítséget szeretnék kérni mivel teljesen laikus vagyok. Eddig csak felültöltős mosógép volt itthon, abból is 20 év alatt kettő. Sajnos egyszerűen a mostani büdösen mossa ki a ruhákat, hiába van jó illatuk mosás után, száradnak meg bent vagy kint a napon van egy ilyen áporodott szaguk felvétel után. Próbáltunk 90 fokos vízzel szódabikarbónás, ecetes mosásokat üresen tolni és nem segített. Az alját kitisztítottam de magából a dobból jön a szag ha belehajolok. Ugyanezek a ruhák, akár újak akár régiek a szomszéd mosógépépben ugyanezzel a mosószerrel és öblítővel teljesen hibátlanok felvétel után is.
Így kanyarodtam ide, hogy kellene egy új, ebben szeretnék segítséget kérni.
Ketten vagyunk összesen hetente 10 maximum 12 kiló mosni valóval (2 kanyar).
A hely kissé szűkös a 60 centi szélesség elfér, de a mélységnek a 60 centi nagyon kilógna.
Kérdések:
1, Előltöltős illetve felültőltős között a főbb lényegi különbség?
2, Melyik márkák az ajánlottak, sokszor látom az Electrtoluxot illetve az LG-t.
3, Van hátránya a belepakolható ruha mennyiségen kívül annak ha keskeny előltöltőset választanék?
4, Az én esetemben van jelentős fogyasztás beli különbsége egy A (0,50 kWh/ ciklus) illetve egy D (0,70 kWh/ ciklus)kategóriás gépnek így hogy "keveset" mosunk?
Köszönöm. -
Gömbike
senior tag
válasz samu000 #14395 üzenetére
Szia!
Kicsit leegyszerűsítve a válaszok:1./ Lényegesen komolyabb az elöltöltős, a nagy gyártók, pl a Bosch, Miele, nem véletlenül nem gyártanak ilyet. Az Aeg-Elux is a piaci rést tömi be a felültöltőseivel, a wh csoport viszont eleve az ajtóba szereli a mosószer adagolót, teret engedve a korróziónak, hogy pár év alatt elvégezze a felültöltős kivégzését. Ha a családi döntés mégis a felülnél maradna, nincs jobb alternatíva, mint az AEG-Elux vonal.
2./ az Lg direct drive motoros gépei igen halkak, megbíthatóak, de az Aeg-elux gépek is igen jók.
3./ csak előnye van.
4./A túlzott energia figyelés nem jó irány. Abban mindig van egy csavar.
Kevés vízzel nem lehet tisztára mosni semmit sem, a több vizet meg több áram melegít fel.
Ez a különbség éves szinten ezzel a felhasználói szokással biztos nem fogja megemelni a villany számlát, másra tudtodon kívül sokkal több megy el.Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
samu000
tag
válasz Gömbike #14396 üzenetére
Szia,
Köszönöm szépen a válaszokat. Ezek alapján előltöltős lesz, amúgy is inkább most egy ilyet szeretnék kipróbálni. Természetesen nem az energia besorolás a fő szempont.
A PH oldalakon általában szokott lenni az első oldalon egy összefoglaló mik az ajánlott specifikus termékek árkategóriákban, itt sajnos nincs ilyen, ebből kifolyólag jönne a kérdés, hogy melyik márka melyik terméke a jól bevállt mondjuk árkategóriánként lebontva?
Ha nem megy semminek a rovására, akkor minél keskenyebb annál jobb nekem.
Árukeresőn nézelődtem kommentteket és az
- Electroluxoknál termékenként van 3-4 olyan komment ami arról szól hogy silány az anyaghasználat, nem lehet állítani programot, zörög kattog csattog centrifugálásnál, valamelyiknél olyat is olvastam hogy nem jelzi mennyi idő van a mosásból. Viszont láttam, hogy ott 5 év garit adnak meg tán valami kuponok is vannak, ahogy olvasgattam visszafele. Van esetleg ebből olyan ami 45 centi vagy kevesebb a mélység és tényleg bevált valós tapasztalatok alapján? 13 találat van a weblapon 11 fehér ebből 5 darab kapásból nem látok árat.
- LG ből pl ez és ez között a ruha súlya kb a különbség? Ez az allergén eltávolító gőzdolog valami hablaty vagy tényleg jó? Pollenre például allergiás vagyok.
- AEG- márkát is megnéztem gyorsan igazából mindegyik 200 felett van. A pénz nem a fő tényező remélhetőleg több évre veszi az ember, csak heti két mosásra nem tudom hogy tényleg annyival jobb lenne egy 220 ezres gép mint egy 150 ezres.[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz samu000 #14395 üzenetére
Hali!
Ha büdös, azt a penész okozza, azt kiirtani a mosógépből, sima eccerü hypóval lehet....
Inditsd el a mosógépet 60°c programon, amikor befejezte a vizfeltöltést, akkor állítsd meg és önts bele 2L sima háztartási hypót.
Futtasd le a programot, és nem lesz büdös a ruhád.Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Csorbi
addikt
-
samu000
tag
válasz Nagya21 #14398 üzenetére
Szia,
Na akkor ennek még adok egy esélyt holnap.
Szellőztetésről, mindig nyitva van a dob kb egész nap, sosincs lecsukva a teteje a mosógépnek. A töménytelen öblítő sem jellemző, mamám itt a szomszédban szerintem 5x annyit használ mint mi mert 3 méterről érezzük az illatát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest