Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SzLin

újonc

Köszi a hozzászólásokat, én is MINDIG kiveszem az adagolot, szétszedem és kiteszem a párkányra száradni, a mosógép SOSINCS zárva, az a bajom, hogy a dob körül olyan a gumi, hogy alá bemegy a víz és ott még másnap is áll... és ezt megnéztem tegnap 3 üzletben is, az AEG és E-luxoknál még mindig így van gumirozva, a többi márkánál, ahol az adagoló az ajtón van, más a gumirozás, ott nem tud bemenni a víz a gumi alá, más a kialakítás. Viszont azt kitörölni nem 20mp, elég macerás vmi ruhadarabbal körbetörölni. 2 kisgyerek mellett eleve napi 1-2 mosás megy, nincs türelmem és időm ezzel bajlódni, ezért keresek olyat, ahol ez nem merül fel, hogy még a gumi alól minden mosás után ronggyal szedjem ki a vizet. Csak az ajtós adagolóst meg lehúztátok. :D

A másik, hogy ma már vannak 7kg (8 is) felültöltősök, de itt is talán írtátok korábban, hogy attól még nem biztos, hogy több megy bele, mint a mostani 5,5 kg-os gépbe. Miért is? És honnan tudom, hogy tényleg belefér 7kg? Olvastam valahol, hogy az egyetlen megoldás, mérőszalaggal a boltban megmérni a dobot. :D

Új hozzászólás Aktív témák