Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzLin
újonc
Köszi a hozzászólásokat, én is MINDIG kiveszem az adagolot, szétszedem és kiteszem a párkányra száradni, a mosógép SOSINCS zárva, az a bajom, hogy a dob körül olyan a gumi, hogy alá bemegy a víz és ott még másnap is áll... és ezt megnéztem tegnap 3 üzletben is, az AEG és E-luxoknál még mindig így van gumirozva, a többi márkánál, ahol az adagoló az ajtón van, más a gumirozás, ott nem tud bemenni a víz a gumi alá, más a kialakítás. Viszont azt kitörölni nem 20mp, elég macerás vmi ruhadarabbal körbetörölni. 2 kisgyerek mellett eleve napi 1-2 mosás megy, nincs türelmem és időm ezzel bajlódni, ezért keresek olyat, ahol ez nem merül fel, hogy még a gumi alól minden mosás után ronggyal szedjem ki a vizet. Csak az ajtós adagolóst meg lehúztátok.
A másik, hogy ma már vannak 7kg (8 is) felültöltősök, de itt is talán írtátok korábban, hogy attól még nem biztos, hogy több megy bele, mint a mostani 5,5 kg-os gépbe. Miért is? És honnan tudom, hogy tényleg belefér 7kg? Olvastam valahol, hogy az egyetlen megoldás, mérőszalaggal a boltban megmérni a dobot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Filmvilág
- iPhone-t használók OFF topikja
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest