Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #37600 üzenetére
Még is csak segített, mert googlizás után olvastam, hogy indítsam el recoveryben és úgy néz ki innen boldogulok.
-
-
ucli
senior tag
RR 6-tal mik a tapasztalatok? Vannak komoly hibái?
-
kano
nagyúr
Tegnap feldobtam a decemberi jgcaap-ra az új Play és Google frissítést azóta folyamatosan FC-ket produkál. Úgy érzem ismét egy jól sikerült frissítés a Google-nél.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #37601 üzenetére
Siker.
Az arcfelismerést sikerült nektek a friss jgcaap-on beüzemelni? Nálam csak tölt és nem látom, hogy csinálna valamit is.
-
norbert1998
nagyúr
válasz grizlisandor #37605 üzenetére
Én évek óta nem is találom azt a funkciót egyik romban sem
melyik gapps kell hozzá vagy hogy megy ez?Mindig látom hogy faceunclok vagy mi telepietese a recoveryben, de ennyi
-
Obyboy
addikt
válasz grizlisandor #37605 üzenetére
Én sem találom a Security menüben a face unlock lehetőséget, 20180329-i lagfree.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
gentlemann02
tag
Sziasztok. Hát srácok nekem ez a jgcaap féle 15.1LOS nem igazán jött be alkalmazások összeomlottak volt ,hogy kilépet alkalmazásokból merült is rendesen. Pedig teljes törléssel usb-ről telepítettem. Tegnap ezért feltettem az AOSPExtended Romot 180314 verzióját. Volt már fenn ez a rom réges rég ,de azóta nagyon sokat fejlődött eddig nagyon tetszik a hardveres gombok testreszabása bőséges, és egyéb beállítási lehetőségek tárháza van benne. Aksiidő majd kiderül jelenleg 39h készenléti idő 2óra kijelző 51p telefon és 42% állok majd kiderül. Jah és ebben már elsőre fel tudom venni a hívást míg a többi Romnál nem igazán érzékelt megfelelően. Hibát eddig nem tapasztaltam. Aki kedvet kap a Romhoz a 180314 buildet a hozászolásokba linkelve lehet leszedni ,én hozzá open nano gappsot raktam. Ezen a linken elérhető: [link]
[ Szerkesztve ]
Optimus 2x; Nexus 4; OnePlus One; Xiaomi Mi8, Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Mi 9T Pro, Poco X3 Pro
-
Obyboy
addikt
-
ucli
senior tag
Felraktam, de kár volt. Alig akarta feltelepíteni, első két indításnál loopot is kapott, majd amikor elindult, rögtön elkezdett brutál laggokat produkálni, amik nagy számban ma is előjöttek. Az appok fagytak, a telefon meg gyorsan merült. Kísértetiesen hasonlók a tünetek, mint a Xiaomi-mnál, az is pont ilyeneket produkált.
-
norbert1998
nagyúr
Szóval melyik gapps-ban van arc feloldás? Mert nekem évek óta nincs olyan opció...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz norbert1998 #37612 üzenetére
Sztem a pikóban már van. Mikróban biztos. De nem mindegyik romban megy sajna. Lagfree januári 7.1.2-ben pl sucks.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
grizlisandor
veterán
válasz norbert1998 #37606 üzenetére
Utolsó jgcaap ROM és nano OpenGApps. Délután dobok be képeket.
-
Bayla
csendes tag
Az enyémen napok óta rinyált az Adroid: "You might be a victim of software counterfeit..." (7.1.2)
A tegnap letöltött frissítéssel megszűnt a "probléma".[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Micro, nano, pico, mind volt már, de egyikben sem volt benne, pedig látom twrp-ben,hogy írja, hogy telepíti. Rr-ben és los-ban sem működik.
-
Obyboy
addikt
-
rum-cajsz
őstag
válasz norbert1998 #37612 üzenetére
Ha az opengapps-t használod, akkor itt egy táblázat hozzá: [link]
De a rövid válasz nano és attól felfelé.
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
guyver
senior tag
Az aosp ext.alatt mindenkinek működik a proximity szenzor telefonálás közben?
Poco F3 & Gear S3
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #37614 üzenetére
Ezt látom(katt) smart locknál.
Hogy lehetne szerintetek életet lehelni bele?
-
Maffia91
aktív tag
Valakinél nincs véletlen elfekvőbe gyári hátlap?
Vevő lennék ráHonor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
Maffia91
aktív tag
Obyboy
Köszi, de nekem is vanucli
Szomorúan hallomMás:
Csak én érzem azt, hogy lassan 4 év használat után is (a kamerát leszámítva, bár az sem a legtragikusabb) kielégíti az igényeket? Gyorsaság, használhatóság stb. (persze egy akkumulátor csere nekem is be van tervezve )Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Maffia91 #37628 üzenetére
Ha a hálózati egység nem lenne az enyémen beszarva, egészen jó ma is, valóban. Bár vannak pl. játékok, lásd war robots, amelyek érthetetlen black screenekkel bombáznak random, meg a romokban is mindig van valami disznóság. Kamera, háát... 2014-es
Viszont pl. a hangja is egész remek (persze arise/viper modullal), érezhetően jobb, mint a stock qualcomm dac-kal szerelt telefonoknak. Volt az a hoax, miszerint ebben yamaha dac van, meg mittoménmilyen erősítő, ezt nem tudom se cáfolni, se megerősíteni.
Aztán van még egy xperia z2-esem, na azt szeretem igazán, mert kézbe áll, qrvajól néz ki és a sztereó hangszóró istenkirály. Ott viszont a rühes, megkerülhetetlen sony boot rendszer miatt folyamatos a szopás a kamerával (marshmallow felett nincs is megoldás a minőségre sajnos)"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Obyboy
addikt
válasz Maffia91 #37628 üzenetére
Nekem is maximálisan megfelel az OPO, bár feleségem Mi A1-e érezhetően gyorsabb. Játszani csak a HillClimbRacing2-vel játszom és nagyritkán Ingress ezeket simán viszi.
Idei készülék trendeket figyelembe véve még egy ideig ez marad az elsődleges telefonom."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Ti zárt képernyőnél használtok valamilyen widgetet? Lehet egyáltalán?
Amire szükségem lenne: Óra + naptár kijelzés. Ha érkezik egy hívás és nem veszem fel, akkor az is jó lenne, ha látszódva, vagy SMS stb.
Az ACDisplay-t használom, de sajnos már nem fejlesztik. Ha a telót újraindítom, akkor meg újra kell állítani a felületet!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
norbert1998
nagyúr
Fel raktam friss gappsot, még sincs face unlock. Mi lehet a kínja?
-
fornettisuti
veterán
válasz tihibaby #37638 üzenetére
Ez így vagy.
Azt még tudni kell, hogy a technológiából kifolyólag, amig amolednél, csak azok a pixelek vilagitanak, amiknek kell, addig ips és társainál az egész kijelző bekapcsol aodnál is.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
guyver
senior tag
Frissült az aex rom.
Poco F3 & Gear S3
-
kano
nagyúr
IPS nem ég be ellentétben az oleddel.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Obyboy
addikt
Frissítettem a 0329-i jgcaap buildet a 0415-ire, első bootolásnál ez a kép fogadott. Mi a gyártói kép és mitől avul el? Ez már a Google Play Certification miatt lehet?
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Nálam se oké valami, péntek este levettem a telefont töltőről, reggelre ~80% körül volt az aksi töltöttsége. Wifi, Bt off. Screeneltem dolgokat, majd este bedobom ide. Meg most este 33% volt, mondom berakom energiatakarékos üzemmódba, hogy tuti kibírja. Annyira, hogy a reggeli ébresztő meg se szólalt. Még szerencse, hogy kellek automatice, vagy ha nem akkor a MiBand2 szól.
[ Szerkesztve ]
-
guyver
senior tag
Nálam a legfrisebb aex rom-mal folyamatos bt és mobilnettel 0.7%-ot merül óránként kikapcsolt kijelzővel. Ja és teljesen belakott rom, szóval elégedett vagyok.
Poco F3 & Gear S3
-
RetepNyaraB
veterán
válasz grizlisandor #37645 üzenetére
Nyilván elb*ta a gugli szokás szerint. Wipe cache általában segít, plusz playstore, google services adatainak törlése. Persze újra be kell jelentkezned mindenhol.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
grizlisandor
veterán
válasz RetepNyaraB #37647 üzenetére
Köszi, majd használom, ha az update után is produkálja.
Más:
Nem tudom twrp-ből telepíteni az update-t, updater process ended with error:7 error hivatkozva.
Mi lehet a baja? -
Obyboy
addikt
válasz grizlisandor #37648 üzenetére
Töltsd le újra a fájlt lehet megsérült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.