Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crixtm
tag
válasz
macii97
üzenetére
Nem pampogásból írtam, csak fyi.
Persze állat a 3 fő verzió váltás, de talán soha nem követték ilyen gyorsan egymást a fő verziók. Persze nincs is gond, ha vége lesz a gyári supportnak akkor ott community. Nincs is ezzel gond. Eddig az asus telómon kívül mind cyannal adtam el. -
Cifu
félisten
válasz
macii97
üzenetére
Azért a 3 úgy jön össze, hogy amikor kijött a 3T MM-el, már kint volt a Nougat főverzió negyed éve, csak hát a Nougat elég nehézkesen érkezett meg minden telefonra (nem csak a Oneplusra). A harmadik főverzió hivatalos startja pedig alig 10 hónappal a telefon kijövetele után van.
Azt is tegyük hozzá, hogy egy kevesebb, mint egy éves telefonon (a 3T ugye még annyi sincs) már 3 hónapnyi lemaradás az android security patch (ASP) terén finoman szólva is véleményes. Nem véletlen, hogy a hivatalos fórumon annyi panasz volt erre, de mondjuk annyi hozománya csak volt, hogy a végén ennek hatására szétbontották a frissítést, és remélhetőleg hamarosan jön egy ASP frissítés legalább. A másik oldalról persze én legalábbis bajosnak tartom, hogy szerintük teljesen rendben lett volna az OOS 5.0 megjelenéséig, hogy a májusi ASP-s OOS 4.1.6 a legfrissebb stabil rom a telefonra. Ismétlem, egy tavaly novemberben kijött telefonról beszélünk!
-
-
Cifu
félisten
-
-
Macika66
őstag
válasz
macii97
üzenetére
A kijelző csak egy négyzetrácsos papír.
Semmilyen forgatás nincs rajta.
Ezt csak az újságíróknak találták ki magyarázatnak, mert ezt talán megértik...
Ha egy AMOLED_es kijelzőjű SAMSUNG tabletet (az OP5 kijelzője is Samsungh AMOLED) teljesen sötétben használsz (nem látod, melyik az alja és melyik a teteje), körbe forgatod és ő is forgatja a képet, nem látsz semmi különbséget, amikor fejjel felfelé vagy fejjel lefelé van a kijelző.
A bal felső pixel „neve” a 0,0, a jobb alsóé meg az 1079,1919.
Ha elforgatod 180 fokkal, akkor az 1079,1919 lesz a bal felső, és a 0,0 a jobb alsó.
A vezérlés dolga, hogy máshogyan címezze a pixeleket.
Szó nincs forgatásról, a vezérlés nem képet lát, hanem a videokártya által ledigitalizált képnek megfelelő RGB értékeket küldi ki az adott pixelekre. -
-
-
-
Cifu
félisten
válasz
macii97
üzenetére
Hát, én azért bízom benne, hogy az 5 ára sem fog az egekbe szökni, akkor a oneplus az eddig felépített olcsó flagship killer stratégiának lenne vége.
Oneplus One (16GB): 299 US$
Samsung Galaxy S5 (16GB): 450 US$
Oneplus 2 (16GB): 329 US$
Samsung Galaxy S6 (16GB): 600 US$
Oneplus 3 (64GB): 399 US$
Samsung Galaxy S7 (32GB): 669 US$
Oneplus 3T (64GB): 439 US$
Samsung Galaxy S8 (64GB): 725 US$A helyzet az, hogy kúszik fel a Oneplus telefonok ára, de ha megnézed, minden flagship telefon ára megy felfelé általában. Szóval a stratégia továbbra is áll, csak ha szeretnének mindent, ami elvárás, akkor az ár megy fel.
Azzal, hogy kiszórják a 3t-t, a belső konkurencia is megszűnik,
Szinte nem létező fogalom a belső konkurencia, az OPO csaknem kifutott az OP2 előtt, ugyanez nem tartott sokkal tovább az OP3 esetében, az OP3 és 3T váltás pedig markáns és határozott volt (megszűnt a 3 és jött a 3T).
akkora gyártókapacitás sem lehet, hogy egyszerre gyártsák mindkettőt.
Pláne, hogy tudomásunk szerint nincs saját gyára, az anyavállalat OPPO gyárt neki.
-
g0dl
addikt
válasz
macii97
üzenetére
"Ami árt az akkunak az a hő, illetve hosszútávon az egész éjszakás (több, mint 8 órás) töltés."
Pont az az okosság maradt volna ki az elektronikából, hogy kezelje hosszú töltésből adódó veszélyeket?
Én korábbi telefonjaimat 2-3 évig töltöttem minden este ( 8 órás alvás azért ritkán jön össze sajnos), és ennyi idő alatt egyik sem ment tönkre. -
Belba
őstag
válasz
macii97
üzenetére
Igen, kedves Macii97, MOSTMÁR én is megtaláltam ezt az oldalt, de tavaly decemberben nem találtam meg...
Annyi elágazása van annak az oldalnak, hogy valahol elsikkadt ez az oldal... De ezek szerint nem csak én kerültem el ügyetlenül ezt a leírást, hanem lám mások is....És azt gondolom, hogy ha itt ebben a témában fórumozunk, akkor segítenünk kell egymást az információkkal, nem pedig kigúnyolni azt, aki kérdez!...

Egyikünk sem a Bölcsek Kövével a zsebében született, könnyű úgy okoskodni, amikor valaki már 1-2-8 mobilrendelésen van túl...
-
adakiller
senior tag
válasz
macii97
üzenetére
Nálam nem a gyári app volt, hanem az alarm clock extreme amit évek óta használok és sose volt baj vele. Tegnap egymás után többször kipróbáltam hogy a pontos időhöz képest ébresszen egy perc múlva. Egyszer sem ébresztett, az app futott, hisz realtime néztem. Aztán megjavult újrainditas után.
-
Cifu
félisten
válasz
macii97
üzenetére
Igen, nem is arról volt szó, hogy egy protóról vagy esetleg legyártott telefonról készült fotó lenne, hanem olyanok beszámolója alapján készült photoshop-kép, akik látták a prototípust, és így írták le a telefon kinézetét. A lényeg itt az, hogy két kamera modult láttak, függőlegesen elhelyezve. Kb. ennyi.
-
válasz
macii97
üzenetére
egyébként nem teljesen alaptalan a felvetés, anno az első nexusban nem volt rádió, míg a hardveresen szinte teljesen megegyező desire-ben igen. és idővel lettek is romok, amikben ment a rádió. mondjuk a chipben még fm transmitter is volt, de ahhoz sose írtak drivert (vagy nem is volt meg hozzá minden hw? nem emlékszem)
-
adika4444
addikt
válasz
macii97
üzenetére
Nekem személyszerint nem volt problémám.
Hogy másnak gondja volt az pech, de mivel nekem nem ezért az én szemembe 3 iPhone-t látva az akkuk rendben vannak... Hibás darab persze mindehol lehet.
Abban pedig igazad van h tényleg csúnyán spórolnak.
(#3113) Pszihonaranc:
Google Play a barátunk. Vagy nem
-
Sajtqukac
tag
válasz
macii97
üzenetére
Hasonlóan használom én is! A Nexus 5 második gyári akkuja megmuttyant úgy is hogy figyeltem rá és ekkora jöttem rá hogy felesleges ezzel törődni. (Ha valaki jót akar akkor mindig 50-60% között tartja és lehetőleg hűtőben, egy biztonsági zsákban.)
Egyébként ha a telefon kikapcsol az bőven nem 0%-os akkut jelent. Ugyanis ha egy lítium cella ténylegesen 0%-ra merülne akkor az többé nem kapcsolna be. És ezeket a szabályzásokat nem a telefonba építik hanem az akkuba. Túltöltés és alultöltés védelem az egyik alap dolog amikkel rendelkeznek ezek az akkumulátorok.
Vannak modell akksiaim amiket lazán 2-3C-vel töltöttem és a gyári ciklus számot bőven túl lépték és a kapacitás veszteség is minimális. Szóval a gyorstöltés sem okoz kárt ezekben a modern akkukban. -
PistiSan
addikt
válasz
macii97
üzenetére
Veled érték egyet, én is így használom ahogy te is írod.
Van egy nexus 7 (2013) tabletem, az első pillanattól fogva így töltöm, 3 éves az akku benne, 6 órás képernyő idő meg van mindig, eleinte 7 körül volt ez az érték, ha 3 év alatt az op3 akku is ennyit romlik, akkor elégedett leszek vele. -
boros44
tag
válasz
macii97
üzenetére
Szivárványosodást én is észrevettem rajta. Azt hittem, hogy csak én kaptam hibásat. Elvileg az eladó küld nekem másikat. De akkor az is megy majd a kukába?
Jobban jártam volna, ha visszakérem a pénzem.
Egyébként van itt valakinek tapasztalata a CaseBase üvegfóliákkal kapcsolatban?
Én ilyet használtam még a OnePlus 2-nél és szerintem egész jó minőségűek.
Remélem OnePlus 3T esetén is tartják ezt a jó szokásukat.
Nillkin üvegfóliát csak ezt találtam: [link]
Viszont ez sem elég nagy méretű. -
magyarl
tag
válasz
macii97
üzenetére
Szuper, pont ilyet kerestem, de a Oneplus 3T Toolkit linkje halott.
Ez lenne az? -
g0dl
addikt
-
Kocsó
aktív tag
válasz
macii97
üzenetére
Részemről nagyon megköszönném az áldozatos munkádat!

És ha esetleg még szájbarágós is lenne (mi az a bootloader, twrp, root, recovery, stb.) és melyik mire jó, akkor meg még egy sörre is meghívnálak, mivel sajnos nem vagyok otthon ebben a témában, mondhatni kezdő lennék...
(már ha egyszer ha elkezdeném)

(#1350) qnadam: nekem ugyanilyen tokom van csak én nem itthon vettem, hanem ali-ról
-
duodecima
csendes újonc
válasz
macii97
üzenetére
A probléma az, hogy angol forrásokban is alig tudja valaki a megoldást pl. erre a dm verity problémára. A TWRP hivatalos honlapján is van egy figyelmeztetés ezzel kapcsolatban. A legegyszerűbb végleges megoldás az utóbbira egy custom kernel lenne. Ez olyasmi, mint a Windowsnál a Secure Boot, ha jól értelmeztem a leírásokat.
-
hzs91
csendes újonc
válasz
macii97
üzenetére
Legalább subpixel hiba ne legyen...
Látszanak a kis pöttyök pl Youtube videók közben, meg máshol is.
Így már amúgyis akarva-akaratlanul odanézek, ha már észrevettem.
Kezdem visszasírni a IPS-t. Lehet, hogy gagyi a kontrasztja, de legalább nincs annyi pixelhibás darab, meg nem kell félni a beégéstől.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- League of Legends
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Talán az OP6 lesz a jó. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)