Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloo79
tag
válasz
nico9519
üzenetére
Nálam az elmúlt egy hétben kétszer fordult elő, hogy töltés közben magára hagytam a telefont, aztán később megnyomtam röviden a bekapcs gombot, hogy felébresszem, semmi.
Olyan volt, mintha kikapcsolt volna.. Hosszan nyomtam, hogy bekapcsoljam, semmi.
Lehúztam a töltőről, visszadugtam, és csak utána írta ki, hogy éppen 78%-nál tart a töltés. (15%-nál raktam töltőre, gyorstöltéssel.)
Miután kiírta a 78%-ot, utána sikerült bekapcsolni a telót, és használat közben nem volt gond.Második alkalommal, amikor ugyanezt eljátszotta a teló, utána végleg megadta magát az eredeti piros töltőkábel, mindkét végein eltört a kábel piros műanyag külseje.
Szerencsére vettem még korábban USB-C kábelt, úgyhogy tudom mivel tölteni a telót, de a gyorstöltésről le kell mondanom.Az enyém is már elmúlt 3 éves, és én is kénytelen vagyok másik teló után nézni.
Kár, nagyon szerettem. -
PistiSan
addikt
válasz
nico9519
üzenetére
A problémára nincs ötletem, hardveres gondnak tűnik, ez az a pont ahol erőteljesen utód után néznék.
Lehet már egy szolgáltatónál kapható telefont választanék, ahol alapból trükközés nélkül megy a VoLTE, egyre többet hallani, hogy a szolgáltatók megszüntetik a 3g hívást, 2g-n telefonálni meg elég gáz 2020ban, bár baromi keveset telefonálok.
-
-
-igu-
veterán
válasz
nico9519
üzenetére
Köszi, ez jó hír. Én olyan 200 euróra számítottam a kijelző és burkolat cseréje okán.
(#6409) g0dl: nem használok tokot, melóban folyamatosan olajos a kezem, a szintetikus olaj meg megeszi a műanyagot/gumit/bőrt elég hamar. Próbáltam, folyamatos költséget generált. Az üveg meg a fém bírja.
-
gya82
csendes tag
válasz
nico9519
üzenetére
Nem túl régóta, de már előző OOS verzióknál is tapasztaltam ugyanezeket. Egyszerűen nem tudom hova tenni én sem, hogy ez mitől lehet, de időnként belassul pedig én minden este kikapcsolom és reggel indítom, de van, hogy már pár óra használat után (akár délben) ez van. Ilyenkor újraindítom aztán nincs gond egy darabig. Ugyanígy az ujjlenyomat feloldáskor veszem észre és laggol használat közben. Érthetetlen...
-
snyper990
őstag
válasz
nico9519
üzenetére
Nincs. Felraktam, kipróbáltam. Nem jelentkeztem be, de simán tudtam nyomtatni itthon a hálózati Canon nyomtatón.
Nézd át az engedélyeit, hogy megvan-e minden, amire szüksége van és töröld az alkalmazás cache-ét. Vagy használj másik office appot, van belőlük elég. Már csak azért is, mert minek kell a Wordnek hozzáférnie pl. a névjegyeimhez?...
És legközelebb inkább appspecifikus topikban kérdezz, ott lehet, hogy hamarabb kapsz jobb választ -
Cifu
félisten
válasz
nico9519
üzenetére
Beállítások -> Akkumulátor -> Itt kattints az diagram ábrára, ahol az aksi állapotát látod -> Itt az új ábra alatt legfelül látnod kellene a "Mobilhálózati jel" alatt, hogy milyen a jelerősség.
Ha zöld / sárga, no para, de ha piros, akkor bizony nincs mobilkapcsolatod. Innen már el lehet indulni, hogy mi a probléma (ha végig sárga / zöld, akkor nem a jellel van a gond, ha piros, akkor sem feltétlenül a telefon a hibás, lehet, hogy mobiljel nincs ott, ahol éppen tartózkodtál).
-
Belba
őstag
válasz
nico9519
üzenetére
Javaslom, hogy megrendelés előtt klikkelj a MAGYARORSZÁG változatra!!!....
(Ha USA oldalon vagy, akkor nem fogadja el a magyar címet.)Utána pedig javaslom, hogy az irányítószámhoz írd be HU-xxxx...
És mindent ékezetek nélkül írj...Én az első megrendelésnél a xx lépcső / xx emelet / xx ajtót angolul írtam be, de aztán rájöttem, hogy úgyis magyar UPS futár fog kézbesíteni, jobb lesz ez magyarul, így a második rendelésnél már magyarul írtam be ezt a részt...
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OpenWRT topic
- Egérpad topik
- Sorozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi