Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz
enterlaci
üzenetére
Időről időre felmerül (igaz, a 3T topicban még nem, cska a simában) a téma, hogy miért jó a DASH.
Azért jó, mert az OnePlus (és az OPPO cég) modelljeiben egy egészen klülönleges akkumulátor-rendszer van, egy ún. OPPO charging system.
Nem, nem ők találták ki, cska ők alkalmazták először mobiltelefonokban.
Elektromos repülő és autómodelleknél igen régóta alkalmazzák az ún. cellánkénti töltést.Az OnePlus3-nál (ill. a VOOC charging systemnél) nem egyetlen cella van a nagy akkumulátorban, hanem 2-3 db, párhuzamosan kötve. A töltés pedig cellánkénti vezérléssel történik (ezért van a gyári akksinak 6 db érintkezője).
Így oldható meg, hogy a közel 4A-es töltőáram ne tegyen kárt a cellákban. És hogy (ellentétben a QuckCharge szabványokkal) a gyorstöltés ne eredményezzen semmilyen melegedést... -
Macika66
őstag
válasz
enterlaci
üzenetére
..viszont igen, sokszor futottam bele magyar webshopok hirdetésébe, hogy "ahhoz nincs töltő, meg ez sincs az sincs, de kicsit drágábban van!" Ez komoly, nem kamu, viszont borzasztó.
Nem, ezek nem magyar webshopok, ezek szarházi csempész cégek oldalai, akik minél többet akarnak lehúzni Rólad...
Az ilyeneket NAGYON messzire el KELL kerülni!!!
Ezeket egy könyvben sem lehet említeni az ultrakorrekt OnePlus-csapattal, nem hogy egy oldalon...
-
Macika66
őstag
válasz
enterlaci
üzenetére
Úgy gondolod, hogy töltő nélkül adnak egy készüléket?
Szerintem erre nincs példa a piacon...
Az OnePlus nem gyárt NEM DASH töltőt Onaplus 3(T)-hez.Ugyanazt az oldalt nézzük amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Battlefield 6
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest