Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSlow
senior tag
Nekem semmi bajom a 3.2.6 üzemidejével. Semmivel sem rosszabb/jobb mint a 3.2.4-é, vagy a 3.2.2-é.
-
dib0079
csendes tag
Én is már három napja nyüstölöm a 3.2.6-ot, nincs baj az üzemidővel. Játékok nem szaggatnak - Happy Street, Granny Smith, Samurai II, Ski Safari, Subway Surfers is remekül fut. Mondjuk egyik sem nagy vasat igénylő game. OTA frissítés volt, majd Recovery cache törlés, de az újraindítás után kb. még 5 perccel is csinált valamit a háttérben.
üdv.:
dib
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
ha frissítek mindenképp kell gyári visszaállítás utána? vagy ha nincs gond akkor minden maradhat úgy? mert nem szívesen kezdeném előröl....
ma kénytelen voltam felrakni a jött fóliát ami elég jól sikerült is mindenhol szépen takar a széléig.
lent kicsit jobbra megcsúsztam de még épp jó...
Mivel a fekete szélű TG-t megnyomta a tok egy helyen a zsebemben.erre tiszta szivárványos lett a felület nem is érzékelt és fel is jött,mérgemben lekaptam róla...
szóval senki ne vegyem mert egy f*s....
a fólia ilyen:amennyire látszik[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Tibko8
senior tag
-
Colos1
őstag
A fényképezőben a HDRA mód az pontosan micsoda?
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
zoltan6
őstag
válasz ToniSlow #10101 üzenetére
Azt észrevettem már,hogy minden telefonos topikban ez a sláger,várja mindenki a frissítést mint a messiást,ha megjön,akkor meg mindenki visszaakar térni a régire,ha tehetné,akkor 1.0-ás androiadra,mert az milyen jó volt,tipikus magyar mentalitás minden új dologban a rosszat látni.
Nekem egyik frissítésben sem volt semmi bajom,mondjuk nem is kerestem nagyítóval a hibákat,hátha beletudok kötni valamibe. -
silvergod
őstag
válasz latyika1994 #10114 üzenetére
PET Plastic full cover ,az olcsót
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Yager01
senior tag
Samsung Galaxy gear S2 okos órával használja valaki a készüléket ? Ha igen akkor Minden funkciója tökèletesen használható? Elore is köszi a válaszokat
-
vranyek
aktív tag
Ez a 3.2.6 akksi szempontból egy rakás f.s...mehet vissza a 3.2.2
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
Nippel
tag
válasz zoltan6 #10113 üzenetére
Sokaknak igen is szempont az aku idő, a másik meg amit hozott magával a frissítés abból egy funkciót se használok. A frissítés meg úgy gondolom egy olyan szolgáltas amit az eszköz használója vagy elfogad vagy nem. Amúgy meg konzolokon is mindig várom a havi ingyen alamizsnát de ha nem paszol azt se fogadom el.
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok! Múlt héten vettem én is egy ilyen telefont (oneplus 3),és bluetooth fülhalgatóval telefonálnék,de én hallom akivel beszélek,de ő nem hall engem! 2 headsettel is próbáltam.Előtte Note 4-em volt,azzal működött!
Mi lehet a probléma?Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
zhata
senior tag
válasz Nippel #10118 üzenetére
Próbálok kísérletezni, hogy csökkenjen a Google Play Szolgáltatások aksit zabáló hatása a NET-en található bejegyzések alapján, és - remélem - sikerül. Nincs kedvem visszatenni a 3.2.2-t, mert a 3.2.6 több mindenben jobb. Érdekesség, hogy bár magyar nyelven van a teló, mostmár nem GP szolgáltatások alatt írja ki, hanem úgy, hogy GP Services!
-
Macika66
őstag
-
silvergod
őstag
válasz Macika66 #10122 üzenetére
azért látod úgy mert rajtahagytam a 2. réteg fedőfóliát..később kapjon karcokat maga a fólia.
mindig így szoktam,a kis fület simán le lehet vakarniteljesen fed, és ragad is .
A felrakás nem egyszerű annyira, én is kicsit megcsúsztam ..majd legközelebb
több órája rajta van, nem vált fel a széleken eddig...remélem marad is így.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Nagytoll
senior tag
Jelentem official RR 5.7.4 alatt működik teljesen a portolt OOS kamera, a stabil BjRR framework-öt kell alá flashelni. Az érdekesség: BjRR 5.7.4 alatt megöli a romot ez a kamera, indulás után nem érzékeli az érintést a telefon.
-
KraX
őstag
-
ndavey
tag
Sziasztok! Elég fapados az alap zenelejátszó, ti mit használtok? Illetve nincs ugye gyári böngésző, most próbálgatom belassult mobilnettel az Operát, Firefoxot és Chromet... Az utóbbi tűnik a leghasználhatóbbnak ilyen nettel, viszont úgy tudom eléggé zabálja az akksit. Esetleg tud valaki valami jó böngészőt?
Kezdőoldalon a google keresősávot el lehet tüntetni valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
Másnak is ennyit újraindul ez a telefon? nem lehet beállítani valahol benne,hogy valami hibánál,vagy alkalmazás fagyásnál csak bezárja,és ne induljon újra?
3.2.6 gyári mókolatlan rendszer van rajta,de 3.2.4-nél is csinálta,előszór horizon go alkalmazásnál csinálta két alkalommal,gyenge volt a wifi jel,kimerevedett a kép és újraindult.Ma két alkalommal produkálta 3.2.6-os rendszernél.fejlesztői beállításoknál ki akartam próbálni az srgb módot,ahogy átkapcsoltam már indult is újra,majd opera mininél produkálta,gyenge lekorlátozott mobilnettel nem töltődött be az oldal,nyomtam egy vissza gombot,majd újraindult ismét.rendes újraindulás volt minden esetben,kérte a telefon kódot,pinkódot,feloldókódot,mindent. -
BikeZ
tag
Az mennyire normális hogy 5% os tőltöttségröl 18 perc alatt fullra tölt.. Majd két napig birja szuflával ugy hogy gyűröm rendesen..
Válaszodat előre is köszönöm!
-
zoltan6
őstag
válasz szkorhetz #10139 üzenetére
Nekem 3 hete van meg,és már vagy 6x ujraindult.
most már nekem is gyanús,munkahelyemen 13:45-kor telefonáltam vele egy pár másodpercet,most vettem elő a telefont 15 órakor,és konkrétan ki volt kapcsolva fullra.akksi 39%,tököm ki van már vele,még sose fogtam ki hibás dolgot semmiből örültem hogy végre van egy normális telefonom,amit nem kell piszkálgatni,mókolgatni,csak használni,erre tessék ez van.pedig a gyereknek is ilyet akartam karácsonyra venni.
Pedig nem is vagyok egy power user alig használok egy két alkalmazást,meg 1-2 egyszerű játékot.[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
válasz derrik #10134 üzenetére
Nem titok, csak még nem értem a dolgok végére.
Írd be a Google keresőbe, hogy "Google play services drain battery",
számos találatot kapsz, amin végig kell menni. Pl. Itt
A képen láthatod, hogy a fogyasztás jóval kisebb lett, laposabb lett a görbe, de biztosat, csak később tudok mondani. (Éredekes, hogy újra magyarra váltott.)[ Szerkesztve ]
-
Peterzon94
tag
Sziasztok ezt a telefont néztem ki magamnak. Tudnátok pozitív és negatív dolgokat írni a telefonról? És aki emlékszik annak hány nap alatt küldték ki? Előre is köszi a válaszokat
-
promagus00
tag
válasz Peterzon94 #10144 üzenetére
Az összefoglalóban mindent megtalálsz
A szállitásról annyit,h kb. 1 hónapot kell most várnod..Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
Madoc
veterán
Tegnap rendelve haveromnak, 5 hetet írt a szállításra!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Pozitív: van topik összefoglaló
Negatív: nem mindenki olvassa elPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Willhunting
aktív tag
Sziasztok!
OTA frissítés után a gyári adatok visszaállítása egyenértékű a TWRP-ből történő wipe-al? Tisza telepítésnek minősül?
-
ndavey
tag
Az appdrawerben van egy seprű jel amivel optimalizálni tudom a háttérfolyamatokat (vagy valami ilyesmi), tudja esetleg valaki, hogy lehet ez ellen néhény alkalmazást védetté tenni? Van egy időjárás alkalmazásom ami folyamatosan mutatja az értesítési sávban a hőmérsékletet, de ha rányomok a seprűje eltűnik és csak akkor indul újra az értesítés ha belépek az alkalmazásba.
Más: Egyedi csengőhangot szeretnék beállítani, de ehhez ki kéne vágnom egy részletet a zenéből. Erre van lehetőség telefonon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest