Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
azért is felesleges amiért írták, meg azért is mert a 6.0 android nem támogatja a tömeges cache törlést.
tehát a programok hiába találják meg,nem fogják neked kitisztítani.
Egyedül a tárhely és usb menüponton belül a gyorsítótárazott adatoknál tudod törölni manuálisan.[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Colos1
őstag
A hangerő amit változtat jó, csak marhaságokat ír... Engem is megzavart eleinte, a csúszka előtti ikont nézd. Ha hangjegy, akkor az a média, ha csengettyű, akkor a csengőhang.
Az alkalmazásfiókban nem tudsz mappákat létrehozni, az elrejtést nem is néztem, Nova launcherrel oldottam meg, mert nekem más is hiányzott a Samsunghoz képest. Csak abból a pénzes kell, ha mappákat is akarsz. Viszont a TeslaUnread nem megy a Messengeren
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Ofmega
tag
válasz vitezlejszlo #9956 üzenetére
Holnap felrakom egy másik accal és kipróbálom
-
Willhunting
aktív tag
Együtt érzek, én is még azt nyüstölöm Ha minden jól megy már csak péntekig. A napi 2-3 töltés alap, meg a fagyások, de mostanában olyat is csinál hogy nem ébreszt reggel, töltőn hagyva kikapcsol
Viszont ahhoz képest mennyi idős, meg mennyi mindent látott, milyen support volt rá annak idején és még most is, hát le a kalappal előtte. Ha nagyon akarnám le lehetne pucolni és valami normális rommal rendbe szedni csak már nincs hozzá türelmem. Amúgy örülnék ha az OP3 is elszaladna 5 évet, persze itt az akksi csere már kicsivel macerásabb -
NextError
tag
válasz Willhunting #9959 üzenetére
Szia neked már felvették a csomagot akkor? ha igen milyen időpontban? és az oldalukon van neked ez az időpont?
-
UberMutant
őstag
válasz Willhunting #9961 üzenetére
de azt tudod, hogy van egy teljes topik ennek? (szállítás , stb)
van egy tippem, rootolt telefonon egy build prop editorral ez nekem bevált LINK a (name) net.hostname (value) amilyen.nevet.szeretnél kombinációval meg lehet változtatni a készülék hostnevét , így a wifi hálózatokon a megadott néven szerepel majd, és nem az android-02432412505 akármi fura névvel.
(cyanogen os alatt a oneplus one készüléken ez elérhető volt a developer menüben, sajnos OP3-on gyári rendszeren a fenti eljáráshoz kell folyamodni)
(vigyázzatok a pontos név/érték megadására, mert ez a build.prop file az andoid lelke)
-
NORBl
aktív tag
válasz Willhunting #9959 üzenetére
Multhét pénteken megjött már a teló, de a tokot később rendeltem így most azt várom, nagyon komolyan megterhel pszichésen. Nah jó nem, csak viccelek. ( ) A héten kell jönnie a toknak, aztán már nyomatom is. Bejött ez a kártyagigszer Micro-Nano, de tegnap kipróbáltam, jó lesz.
Más.: Két kártyával 53%-ra feltöltve 5 óra akkuidőt írt. Azért (is) vettem a telót, hogy két kártyával használjam, de ha nagyon megrövidíti az akkumulátoridőt, akkor elgondolkodok, hogy mégis külön használjam őket. Élesben megmutatkozik, hogy melyik opcióval, mennyit megy el.
[ Szerkesztve ]
-
Nekem a legújabb update után megszűntek frissülni a widgetek. Másnál is van ilyen probléma?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
gyurma888
aktív tag
Sziasztok!
Használ itt valaki olyan alkalmazásokat, ami SafetyNetes ellenőrzést használ, pl. Pokemon Go, Horizon Go?
Felraktam a topjohnwu féle Magisket, ami tudja a root meglétet ki-be kapcsolni. Ez működik is tökéletesen, AutoMagisk-el még csak át sem kell kapcsolni, alkalmazás indításkor szépen kilövi nekem a rootot Viszont a systemless xposed már nem működik, úgy néz ki ezt észreveszi ellenőrzésnél. Ha inaktiválom beállításokban az xposed-ot és újraindítom, onnantól kezdve megint működik (szerencsére az alkalmazásokat ilyenkor nem inicializálja újra). Jó lenne erre is kitalálnának valami ki-bekapcsolható megoldást, újraindítás nélkül -
válasz thomasvold #9966 üzenetére
Újratelepítés nem segít, és a shelfen sem frissül az időjárás (ami ugye nem widget, hanem beépített funkció), szóval valami gubanc van.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zhata
senior tag
Ahogy láttam tegnap késő este a nézett filmen, a kijelző minősége lényegesen javult.
-
pècsimunkás
addikt
Lehet , hogy 2 kártyával rövidebb az üzemidő , de az egy napot akkor is kibírja . Normál használat mellett persze ...
Èn is 2 kártyával használom , állandó bluetooth , mobilnet - ami csak 3 G , 2 óra körüli napi beszélgetés netezgetek vele 1 órát biztos , ès simán kibìrja az 1 napot .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Ofmega
tag
válasz vitezlejszlo #9958 üzenetére
Hát,ez sem nyert Reggel 7-kor újra raktam már volt egy nem fogadott hívásom...
A beta verziót azért nem akartam eddig felrakni,mert nem kompatibilis a jelenlegi multi twrp-vel,de lehet teszek egy próbát.
Azért köszi
-
FingR86
őstag
KÉRDÉS.
wifi-direct-en keresztül hogy kell küldeni fájlokat másik telóra ?
régen samsungon csak bekapcsoltam mindkét eszközön a wifi-direct-et és párosítás után a fájl megosztási fülén ott volt a wifi-direct, ahol a bluetooth és hasonlóak is. Na itt is megvan a párosítás, de ha egy képen vagy videón ráállok a megosztásra, nem látom a wifi-direct opciót. -
NORBl
aktív tag
válasz ToniSlow #9976 üzenetére
+ (#9972) sky11
Nah az faja.
Kérdés.: 2 kártya,
1. A sajátom, mobilnettel
2. Céges
A netet a enyémről oldanám ugye meg, viszont telefonálni a cégesről telóznék. Nem nagyon használtam még a telót, de hívásnál megkérdezi, hogy melyikről indítsa a hívást, vagy be lehet állítani ? Mert azt láttam, hogy az első foglalatba tettet kezeli ugye 1. számúnak, de én a 2. ról telefonálnék.
[ Szerkesztve ]
-
NORBl
aktív tag
Mi van ezekkel a call recordekkel ? Működik, akkor is ha két kari van a telóban ?
[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
válasz jaysee13 #9981 üzenetére
sRGB-t használok, a fényerőt a korábbi verzióhoz (3.2.4) képest jelentősen visszább lehet fogni. (Persze töksötétben.) Ha jó minőségű a nézett film (minimum HD-Ready), akkor a képminőség már eléri a Galaxy Alpha amoled moziáét. Bár van benne némi vöröses árnyalat, de nem zavaró. A mozikban vetített minőséget a elsősorban a sötété részek miatt messze veri, és az LCD tévémét is. Ami még javítható lenne az, ha rossz minőségű a nézett film, akkor a sötét részeknél "foltosodik". Emlékeim szerint, az amoled mozinál ez nem volt, de ebben már nem vagyok olyan biztos.
Az automatikus fényerő javítással is összefügg, amit írtam. -
Macika66
őstag
A llama progi is képes megbolondítani a rendszert.
Ez amiatt van szerintem, hogy a natív Android (amihez a legközelebb áll az OOS) alapból nem tartalmaz profilokat (hangos, rezgő, néma), pedig a Nokiák óta tudjuk, mekkora okosság. A Samsungok az utolsó verziókba is belepakolták, megy is jól. Már az LG V10-nél (6.0.1 alatt) jelentkeztek problémák, a korábban megszokott gördülékeny (helyérzékeny vagy időzített) profilváltás nem igazán ment rendesen.
Most, ennél a telónál (és androidverziónál sajnos megmaradt ez). Sokszor van, hogy az éjfél és reggel 8 között a llamaval lenémított telefonom egész nap néma marad, pedig a program már feloldotta a némítást.Nem hiszem, hogy ez magának a készüléknek lenne a hibája, inkább a MM Androidra tippelek...
-
Colos1
őstag
-
hyperspace
őstag
3.2.6 alatt nekem kicsit rosszabb lett a Hearthstone.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Ofmega
tag
válasz vitezlejszlo #9987 üzenetére
Nem,mert látom a hívás idejéből
Majd megnézem a bétát,úgyis hazavágtam vhogy a telót az ujjlenyomat kóddal,hiába rakom újra a NucleaRom-ot,nem működik a home gomb,pedig töröltem a fájlokat twrp-ben,szóval tolok egy unbricket megint -
Macika66
őstag
Valóban így van. Támogattam is az E-robot íróját, mindig meg szoktam venni minden olyan progit, ami tényleg jól használható, megérdemlik a fejlesztők.
Ami viszont hibádzik a Llama-ban, az az Android fejlesztésével lehetetlenült el (pl. GPRS automatikus ki/bekapcsolása és hasonlók).
Ebben egyik program (a Tasker sem) tud csodát tenni, csak a root.De most, hogy írtad, megint megpróbálom az E-robotot, mert az 1+3-on még nem próbáltam.
-
zoltan6
őstag
válasz hyperspace #9988 üzenetére
vagy magyarul beszélj,vagy angolul,ne keverve.mi a tököm az a Hearthstone? google ezt dobja rá: Kandalló márványlapja
-
Rem-X
senior tag
Bár elvileg javítottak rajta, szerintem a 3.2.6-ban még mindig nagyon magasan hagyja a fényerőt automatikusan teljesen sötétben.
Try again, fail again, fail better!
-
morfeus08
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de nálam 3.2.6-on a Sky Force Reloaded például szeret igencsak szaggatni, eddig ilyen nem volt. Más is vett ilyet észre hogy játékok alatt mintha gyengébben teljesítene a telefon?
-
vranyek
aktív tag
Azon kaptam magam, hogy már egy ideje elfelejtettem tölteni, erre nézem, hogy már 60 órája nem töltöttem
Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy a napokban egyáltalán nem nyomkodtam, volt vagy 1 – 1,5 óra SOT… de akkor is zseniális, hogy végre nem kell azon aggódnom, hogy délután hazaérjek, mielőtt lemerül a telefonom![ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
FingR86
őstag
egy kis nougat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs