Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris_2
aktív tag
Én is hezitálok még OP3, P9 és G5 között, de ami egyelőre eltántorít az OP3-tól, az az a bug, hogy nem küld értesítéseket a telefon pl. Gmail-ről, ami elég nagy baj. Ugyan van rá átmeneti javítás, de én nem szeretem ha egy új telefonnál egyből buherálni kell, hogy alapfunkciók jól működjenek. Úgyhogy én egyelőre kivárok, hogy mit és hogyan javítanak, aztán meglátom mi lesz a nyerő. Addigra lesz Honor 8 is...
-
randras_83
addikt
-
SharpSA
veterán
Nekem pont egy iPhone SE helyett lett a OnePlus 3. Nekem az ios még mindig fapados több helyen, sok dolog hiányzik, ami más rendszereken alap dolog régóta. Maga a készülék egész jó, bár kicsi. A home gomb nem tetszik, jobb ez az érintős.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Tibko8
senior tag
Ha szereted dobálni a telefont és szeret kiesni a kezedből akkor megeri mindenképpen. Meg amúgy is.
Teljesen mindegy mi történik a telefonnal rögtön cserélik azt. Nem kell fizetni semmit.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
pampika
őstag
válasz ndavey #10075 üzenetére
próbáld meg a routert is körbenézni, hátha ott nem kóser vmi.
nekem viszi szépen a hálózatokat, a gyengébb jel erősségűt is.ezzel a progival pl. meg tudod nézni, milyen csatornák mennyire erősek a környéken és esetleg ha átállítod másik csatornára, esélyesen jobb lesz a vétel.
-
oba
addikt
válasz ndavey #10075 üzenetére
Nálam egyszer sem kérte még ezt a képernyőfedvény dolgot. Nem tudom milyen alkalmazásokat használsz... én is használok egy jó párat, és a telefon is megvan már egy jó ideje. Soha nem találkoztam ezzel a dologgal. A wifi pedig nálam kivételesen jó, a harmadik emeleten lakom, a ház előtt (vagyis picit odébb) a villamos megállóban még az itthoni wifit használva netezek amikor várom a villamost
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
-
Tibko8
senior tag
válasz ndavey #10965 üzenetére
Nálam semmi lag még Fb esetén sem. Insta fut a legszebben. Fb is csak lassú nettel képes laggolni de az mondjuk iPhone 7 en is láttam laggolni.
Viszont ha ilyen lassulásos a téma akkor a telenorosokat kérdezném hogy nekik milyen az internet ebben a hónapban? Nálam kb 3 napja annyira lassú hogy már a hajamat tépem lassan. Messengerben egy egy szavas üzenet elküldése 4G-n kb 1 perc. WiFi-n nincs gond egymás után teszteltem többször is. Az oldalakat is nagyon nehezen tölti be. Speedtestet sem bírja elinditani mnettel. Szóval szerintem a szolgáltatónál lesz valami mert WIFI-n minden pikk pakk működik.
Előző hónapban még belassított nettel is gyorsabb volt minden.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
kano
nagyúr
válasz ndavey #11430 üzenetére
30 nap után ügyet kell indítani a PayPalon. Mikor rendelted?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Rick4
félisten
Xiaomi colorful edition-t rendeltem még a nyáron, ez egy 5$-os kis valami, de meglepően jól szól, megjött kb 1 hét alatt, most nemrég hallgatta a a párom, kért ő is egy ilyet. Megjött az is egy hét alatt, de nem lett jó, mert a mikrofonja nem dolgozott, írtam nekik, kérdezték, hogy a pénzt kérném vissza, vagy egy másik terméket, utóbbit választottam, mondták, hogy amíg végigmegy a rendszeren, kell neki pár nap, de küldik, úgy is volt, 7-8 nap alatt megjött az is, ebből nekem az jött le, hogy gyorsak is, meg korrektek is.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
k810
aktív tag
Hú, nekem még soha nem veszett el onnan csomagom, pedig már tíz rendelésen túl vagyok csak onnan. Bár ötletem nincs azon kívül, hogy vegyétek fel velük nyilván a kapcsolatot, legközelebb MINDIG tracking numberrel kérjétek, 1 dolcsi csak.
szerk: hmm keverem vagy a Banggooddal, mert a GB-n mégsem lehet tr nr-t kérni külön.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 Pro/Galaxy S24 Ultra
-
kano
nagyúr
válasz ndavey #11434 üzenetére
Úgy látom nem szoktál sokat rendelni Kínából. Alap, hogy az eladóval csak PayPalon keresztül vesszük fel a kapcsolatot és egyből indítani kell egy "reklamációt". Mikor rendelted?
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
K82
őstag
válasz ndavey #11465 üzenetére
Előtte Motorola telefonjaim voltak, ahol az Ambient Display-nél kismilliószor jobb Active Display működött. Normálisnak normális, mert a zsebben hordott véletlen feloldásokat és az állandó ujjlenyomat-szkennelést pont ezzel tudja kiküszöbölni. Ne zavarjon, az energiafogyasztása nagyon minimális (ahogy az ambient display-nek is).
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
FingR86
őstag
válasz ndavey #12386 üzenetére
engem is idegesített ez a nem frissülős dolog, mert egy ideig tökéletesen működött, aztán hirtelen meg elkezdte azt a jelenséget amit te is leírtál. 1.1-es verzió volt fent. Letöröltem. Restart. 1.0-ás verzió fel. Azóta tökéletesen működik mint az elején, azonnal megjön az üzi és azonnal küldi is. Soha nem kell bezárni már.
-
zoltan6
őstag
válasz ndavey #13797 üzenetére
Egyenlőre még én sem látom át ennek a kapcsolónak a működését,én is úgy szoktam,ha ledőlök aludni felkapcsolom legfelső állásra a kapcsolót,hogy ne zavarjanak,viszont úgy meg nem ébreszt,így ha azt akarom hogy ébresszen,akkor a hangerőt veszem csak le.
Ennek a kapcsolónak úgy lenne értelme szerintem,hogy középen rezegne,legfelül néma,viszont ébresztene minden állásba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest