Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
Van olyan köztetek esetleg aki a régi 2esről váltott az új készülékre? Nekem régen volt és szerettem de nem voltam teljesen elégedett vele. Úgy éreztem hogy a kamerája az előző készülékemhez képest (Note négy) nem volt az igazi. Most megnéztem egy videót az új kütyüről és nagyon meggyőzőnek tűnik. A kamara mellett talán még az is hátrányként jelentkezett hogy mikor meguntam akkor csak nyomott áron lehetett eladni mert akármennyire is jó volt az emberek nem ismerték és féltek tőle. Most viszont úgy látom hogy az új modellek sokkal nagyobb a promója és talán egyre jobban el is terjed. Szóval Nagy a dilemma hogy mit csináljak mert note 7et szeretnék de annak horror az ára. Szívem szerint bevállalnám de előtte érdekelne hogy mi a személyes tapasztalat az előző modellhez képest
[ Szerkesztve ]
-
Yager01
senior tag
Honor 8 vs. OP3 ? Valakinek esetleg személyes tapasztalat ?
-
Yager01
senior tag
Azért dobtam fel a témát mert tegnap a kezembe került a Honor8 Jelenleg iPhone 6 használok aminek a mérete elegendő de jó lenne egy kicsivel nagyobb készülék. A H8 nem sokkal nagyobb és kézbe fogva rendkívül meggyőző volt a minősége. Egy szó mint 100 nagyon megtetszett a készülék. A OnePlus 3 már rendelés alatt van szerintem október elején legkésőbb a kezemben lesz. Méretét tekintve biztos hogy macerás lesz az egykezes kezelése a telefonnak. A többit majd meglátjuk
-
Yager01
senior tag
Samsung Galaxy gear S2 okos órával használja valaki a készüléket ? Ha igen akkor Minden funkciója tökèletesen használható? Elore is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest