- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Szerintetek lehetne venni külső bluetooth adaptert a tablethez? Mert ott van a menüben a lehetőség, csak mennee egy külsővel. Vagy hol lehetne venni? Tudtok valami megoldast erre?
-
gyu456
tag
Sikerült, másik PhoenixSuit kellet...
-
gyu456
tag
Próbálom újra rakni a tabot Andr3wJ leírása szerint a PhoenixSuit nevű progival de semmi, nem ismeri fel!
Rootolt... Ilyenkor mit csináljak? HELP!
-
Domi392
tag
válasz
hardsongoku #791 üzenetére
Probáld meg megtalálni az android data vagy obb mappábba a játék mappáját. Lehet azt nem torolte ki es ha igen torold.
-
krystman
őstag
Nézegettem cpu-z programmal a készüléket, és fura, hogy 1.2GHz es a proci, de akármennyire van terhelve, nem megy 1GHz-től feljebb. Csináltam egy teljes visszaállitást is, de mindig 1GHz-et mutat.
-
hardsongoku
csendes tag
Üdv. Mivel a navon predator 8-ról nem találtam topic-ot ezért ide fordulok segitségért. Vettem egyet még januárban a feleségemnek. Olvas rajta, meg ilyenek, viszont én szoktam rajta játszani. Mivel 8 gigás a háttértár, eért bátran tettem fel rá egy 1,42 gigás játékot. Letöröltem mert meguntam, aztán ismét feltettem egy 1,40 giga körüli játékot, de azt is letöröltem. Aztán feltettem egy 500 megásat, tetszett jó is volt, majd még egy appot fel akartam rakni, de ezt már nem engedte, jelezvén hogy nincs elég lemezterület. Két tárhely rész van a tárhely menüben, az egyik egy 0,99Gb-os a másik meg egy 4,20 Gb-os. A 0,99-esen az appok 347 MB-ot foglalnak, de a tablet azt irja, hogy a 0,99-ből 60 mega a szabad. Haver azt mondta, hogy szerinte bebugolt, és nem üriti rendesen a cache-t. Soha nem volt androidos kütyüm, és nemigen értem hogy hogyvan ez a tárhelyes dolog.
-
Exian
addikt
Lejárt a szerk. idő: na de majd teszek még egy próbát, kilőve a háttérben futó cuccokat, mert valahogy akkor is úgy emlékszem, hogy nálam is ment a 20e feletti pont. De könnyen lehet, hogy az tényleg más verziójú Antutu volt, ahogy sejtem.
Viszont krystman! Most akkor mi van?!?!
Nálad is mért ezek szerint 20e körül korábban.
-
Exian
addikt
válasz
krystman #783 üzenetére
Na lefuttattam én is, a legújabb Antutuval nekem is csak 14ezer valamennyi jött ki! Viszont a régebbi verzióval megvolt a 20ezer feletti. Nem lehet, hogy ez a helyzet? Különböző verziók tudnak különböző értékeket produkálni, hiszen akár teljesen más algoritmusok és értékrendszerek szerint működnek és pontoznak.
Mint a borversenyes borkóstolás
Nem mindegy, hogy egy adott tétel a sor elején, vagy a sor végén van
-
krystman
őstag
Hát ez nem semmi akkor! Nem tudom miért kevés ennyire nekem. :/
-
krystman
őstag
Nektek mennyit nyom ki az Antutu teszt? Nekem max 14 ezer pontot dob ki. Ahoz képest elég kevés, hogy 4magos a gép.
-
thboxx
aktív tag
Köszi srácok, de mint írtam ezen már rég túl vagyok...
Nem akart menni a tab, majd megpróbáltam az itteni leírás alapján megcsinálni, firmware fölment. Majd recoveryből felraktam a 4.2 droidot, aztán megint nem állt fel (kb fél óra után sem) ekkor valamit elnyomkodtam rajta úgy, hogy látszólag be sem kapcsol. Hót fekete képernyő. De valamit mégis csinál, mert a PC látja...
Itt tartok most,és elegem van belőle. Ötlet? -
thboxx
aktív tag
Sziasztok!
A napokban OTA-n keresztül frissítettem az említett készüléken az Android operációs rendszert,
mely látszólag jól működött ( 4.4 KitKat ), majd egy kikapcsolást követően fel sem állt a rendszer.
Megállt a "boot" képernyőnél, és kész. Próbáltam magam visszaállítani az előző ( még használható, működőképes ) állapotába, tettem rá firmware-t amivel legalább addig eljutottam, hogy elő tudjam hozni a Recovery-t. Majd a recovery-ből feltettem a 4.2-es JB androidot, ami fel is ment, de a a tablet azzal sem állt fel. Ezt követően sikerült valamit úgy elnyomkodnom a gombjain, hogy látszólag már be sem kapcsol a készülék. De mégis csinál valamit, mert resetre, felismeri az asztali PC, úgy mint "USB Device(VID_1f3a_PID_efe8)". Ez alapján mégis ad ki magából valami életjelet.Valaki valami segítség? Anyáméké a TAB, úgy hogy nagyon kéne hogy menjen...
-
Exian
addikt
Ja
Én egyébként a Dealextreme.com-ról szoktam rendelni főleg, onnan minden megjött eddig max. 2 hónapon belül. És korrektek, volt olyan cucc, ami úgytűnt, hogy elveszett (reptéren lefoglalták az egész rakományukat), aztán elküldték még egyszer - reklamáció után - , de utána meg megjött az eredetileg rendelt cucc is, miután az ellenőrzést megcsinálták
Múltkor meg véletlenül rosszul adtam meg az új lakcímünket (házszám nem stimmelt), persze nem kaptam meg a cuccot, következő vásárlásnál beszámították.
-
Exian
addikt
Az ingyen posta nem annyira nagy szám. Én már évek óta rendelek így különböző honkongi meg egyéb weboldalakról, meg ebay-ról is. Csupán az akár 2-3 hónapos postázási időt kell mindig bekalkulálni!
A dolog egyszerű, és ez magyarázza a hosszú szállítási időt is: ezek a cégek nem egyesével adják fel a csomagokat, mint ahogy esetleg gondolnátok. Nem. Azt csinálják, hogy kibérelnek komplett nagy konténereket (vagy akár komplett hajót, bár ahhoz már igen nagy cégnek kell lenni). Azt elkezdik feltölteni, és amikor csurig telt, na akkor "adják fel", és így az egyes termékekre leosztott költség már szinte észrevehetetlen, filléres tétel nekik. Mert ugye 1db terméket elpostázni tudjuk mennyibe kerül. Ehhez képest egy egész konténer már nem annyiszor több. Olyan ez, mint amikor Magyarországon ugyanarról a helyről rendelsz 1db dolgot, az ugyanannyiba kerül postaköltség tekintetében, mint ha rögtön 20db-ot rendelsz ugyanabból. Nem nagyon szokott többe kerülni.
Tehát mittudom én, nagyon HASRAÜTVE és nagyon elnagyolva a példát: amíg 1db mondjuk mobiltelefon postázása kínából belekerül akár 10-15 ezer Ft-ba is, úgy egy komplett konténer lehet, hogy 100-200ezer Ft (fogalmam sincs a pontos árakról!). Viszont nem csak 10-20 mobiltelefon fér bele, hanem több ezer. Így már leosztva szinte semmibe sem kerül nekik.
Arról nem is beszélve, hogy eleve a termékek is fillérekért készülnek náluk, extra hasznot tudnak rárakni.
Azért az ilyen helyekről való mobiltelefonrendelésnél bele kell kalkulálni, hogy pl. egy Samsung Galaxy telefon helyett egy Samsung Galxay fog érkezni
(Igen, nem GalAXY, hanem GalXAy). Nővéremék jártak így. Egy full koppintást kaptak.
A linkelt cucc is "Item location: HongKong, China"
Úgyhogy az is konténeres...
Ráadásul van sokszor olyan, hogy több cég bérel ki együtt egy konténert. Tovább oszlik a költség. Azt viszont már ne kérdezzétek, hogy itthon a postával hogyan vannak leszerződve, hiszen ezeket a csomagokat a sima Magyar Királyi Posta juttatja el végül a postaládátokba... hogy velük hogyan van az egyezség, az számomra is rejtély!
-
kayman
senior tag
Na ma felleltem valamit, a HP Slate 7 kb pont azonos méretekkel bír. 200x120x9,4mm
Vajon annak a tpu tokja jó lehet a miénkhez? Tud valaki ilyen tabletről az ismeretségében, amihez mellé lehetne próbálni összehasonlításra? elméletileg kb 2mm rövidebb a miénk és kb 2mm vékonyabb, de más hasonló méretűt még nem találtam.De ilyen verzión is gondolkodom : [link]
-
djkacor
tag
Na végül sikerült újra tenni a tabot
Valami driver gond volt :S
Köszi!Andr3wJ a leírást
-
kayman
senior tag
Azóta sem talált senki egy jó méretű szilikon tokot a termékhez?
-
djkacor
tag
Vagy esetleg valami boot img-t nem tudtok linkelni amivel legalább bekapcsoljon? :/
-
djkacor
tag
Pls Help!
[link] -
djkacor
tag
Sziasztok gyors segítség kéne tőletek van egy ilyen predator tabom és nem kapcsol be Andr3wJ leírása alapján próbáltam megcsinálni de nem kezdi el feltenni a szofit a tabot felismeri a gép de amikor Phoenixel elkezdem visszatenni akkor nem cainál semmit csak annyit ír hogy A rom frissítése megkezdődött és onnan sehova tovább :/
Tudnátok segíteni valahogy? Köszi előre is -
djkacor
tag
Hali olyan kérdésem van hogy hogy kell visszatenni erre a tabra a régebbi szoftvert a 4.2.2- őt? Mert letöltöttem hozzá innen a fórumból azt ami kell de nem teszi fel :/ az OTA elkezdi kicsomagolja meg minden de amikor ujra indul és átdob a recoverybe egy idejig csinálja aztán valami hibával abbahadja és csak rebotolni tudom :/
Szóval hogy kell jól visszatenni a régebbi rom.ot? Most a 4.4.2 van rajta és a 4.2.2 kellene vissza rá!
Előre is köszi a válaszokat nagyon szépen! -
krystman
őstag
Hát én a Vrootot használtam annak idején Rootolásra, azzal vissza is lehet zárni. De ezt a Play Ujsagost nem kell kiszedni, csak egyszerűen az eszközkezelőben, a programoknál LE KELL CSAK TILTANI, es nem latszik a play szamara sem. A menüből meg el is tűnik. :-)
-
kayman
senior tag
-
Exian
addikt
válasz
Kuznyikov #746 üzenetére
Dealextreme.com -on nem egész 3000ért volt 32GB-s Sandisk meg Kingston. Sajnos lecsúsztam az akcióról, pedig akartam párat rendelni. Most már 5000 felett van.
Viszont most nézem, van most Toshiba ~3300-ért, ingyenpostával
Persze, ez valószínűleg annyira Toshiba, hogy semennyire.
Bár a véleményezők azt írják, hogy eredetinek tűnik, és hogy jó.
-
nobela
senior tag
Vagy így jártál.
Csak 1Gb-re lehet appokat telepíteni, a többi tárhelyen csak adatokat lehet tárolni.
Ha úgy írták meg az appot hogy ez neki nem jó, akkor Predator7 = szopás. -
Kuznyikov
aktív tag
Szerintetek ez az ami "nekünk" kell? Az kellene, hogy a töltés IS és a pendrive olvasás IS menjen egyszerre. Autóban mesenézés, töltéssel...
-
envagyok
veterán
Még egy kérdés, 8gb-ot írnak tárolónak, de nekem csak 2.8 Gb-ot plusz 1Gb-ot lát.
Van egy játék, aminek 3.2GB kell, hogyan lehetne helyet felszabadítani? -
envagyok
veterán
Sziasztok, mi a legújabb szoftver rá?
-
djkacor
tag
Sziasztok
Valaki nem tudja hogy hogyan lehetne kicsit tuningolni a hangerejét? Hogy hangosabb legyen? Meg hogy valahogy nem lehet rá csatlakoztatni usb-s bluetooth-ot?
Válaszokat előre is köszőnöm -
Domi392
tag
valaki nem tudja hogy kell rootolni gép nélkul?
-
Rogal
csendes tag
Ok bakker, elindult. Tudjátok mi volt a baj? Az k*szott microsd kártya!
Ez kész XD Visszarakom a rootot, és mára ennyi volt.
-
Rogal
csendes tag
Szép napot!
Kellene egy kis segítség. Én is birtokosa vagyok egy ilyen tabletnek és tegnap estig minden rendben is volt.
Régebben rootoltam a kicsikét. Volt pár program ami nem indult el, de nem foglalkoztam velük. Viszont az egyik ilyen program leírásában láttam, hogy rootolt eszközön nem fut. Ezért gondoltam, hogy a Super su-ban unrootolom és ha úgysem megy max visszarakom a root-ot megint. Megcsinálta, kérte, hogy indítsam újra. Újraindítás után viszont csak üres képernyő fogad, még a Allwinnwer a31-es logóig sem jut el a készülék.
Tudnátok segíteni?Előre is köszönöm!
-
kayman
senior tag
Jön a tabletem konkurense teló formájában :
http://prohardver.hu/tema/thl_4000_a_kinai_filmnezo_telo/hsz_1-100.html -
Domi392
tag
ki tudom rootolni a tabletet gep nelkul?
-
kayman
senior tag
-
Domi392
tag
ilyen vékony a vége a billnek : http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQmYQvvY-HXKl5Rum9quy6N0Is7wH9uBNN5JQIVTAgG6qhkiqkSkMIO453xgA
-
Domi392
tag
de olyan kábel vagy valami hasonló van amivel az égette es a billentyűzetet egyszerre bírom csatlakoztatni és olyan a vége mint a tabletbe a töltő rész tehát ez a vekonybolyan a billentyű zet
-
Domi392
tag
Ja es Szerintetek milyen kábel kéne hozzaamiveljlj a billentyűzetet es az egeret is tudom egyszerre csatlakoztatni? ez az a kábel : http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQu8hNh1DSLT8zHiVrgVR5BqAU2Bz_gkax5MyySisotq6_SeFIB4UfnO1c
-
Domi392
tag
ha pont jól Beállítom akkor felismeri. de azért kell ez a kábel hogy energiát adjon az egernek mivel alapból nem támogatja az otg kabelt . es nem a kabellel van baj mivel a haverom ps joystickát is simán viszi.
-
Domi392
tag
köszi de szerintetek ezzel menne a tab mert alapbol nem ismeri fel az egeret? : http://m.vatera.hu/item/view/action/getProductData/cod/2004806525/image/0
-
krystman
őstag
Elnézést :-) Okes látom :-) Ez megfelelne szerintetek? [link]
-
Domi392
tag
Valaki nem tudja hogy hogy tudnám megoldani hogy az egeret az otg kábelen felismerje és tudjam használni?
-
predator7
újonc
Üdv Mindenki!
Tulajdonomba került egy rootolt darab, de néhány app megtagadja az együttműködést pont e miatt. Van megoldás arra, hogy ideiglenesen unrotoltnak tűnjön a kicsike?
Nem szeretném unrootolni mert jól működik és nem bolygatnám.
Előre is köszönöm, minden jót! -
djkacor
tag
válasz
shadowsteve #699 üzenetére
zte k4607-z hez nem tudtok valami helyet ahonnan le lehet tölteni a 3g_dongle.cfg-t?
mert ez nincs benne és valahogy beírni hogy támogassa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest