Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
krystman #783 üzenetére
Na lefuttattam én is, a legújabb Antutuval nekem is csak 14ezer valamennyi jött ki! Viszont a régebbi verzióval megvolt a 20ezer feletti. Nem lehet, hogy ez a helyzet? Különböző verziók tudnak különböző értékeket produkálni, hiszen akár teljesen más algoritmusok és értékrendszerek szerint működnek és pontoznak.
Mint a borversenyes borkóstolás
Nem mindegy, hogy egy adott tétel a sor elején, vagy a sor végén van
-
kayman
senior tag
-
törölt tag
válasz
krystman #665 üzenetére
Wifit ki lehet cserélni, külön kis lapon van. Kérdés mit raknál a helyére és kernel szinten ugyan sok driver benne van alapból menni fog e.
Egy antenna mod lehet javítana de én már nem szedem szét ha nem muszáj, mert már igy se pattan össze rendesen. Pedig én is gondolkodtam rajta hogy berakok egy másik antennát mer a fürdőkádban majdem használhatatlan -
Exian
addikt
válasz
krystman #665 üzenetére
Nekem nincs gondom a sebességével. A wifivel már nekem is annál inkább.
Amúgy azt sem szabad elfelejteni, hogy a telefonod valószínűleg kisebb felbontással üzemel (az enyém legalábbis igen, csak 800x480-as), a tablet meg ugye 1280x800-as, azért az is eszik plusz megaherceket.
Mindenesetre nekem is 2 magos Huaweim van (Y300), de nekem az sokkal lassabb, minden tekintetben. A tableten azért sokkal pörgősebb mondjuk GMail-ból Chrome-ra váltani és vissza, meg gyorsabban is nyitja meg az oldalakat nekem.
A sebességével sohasem volt gondom.
Én a wifit szívem szerint úgy berhelném meg, hogy ráraknék egy külső antennát, vagy legalábbis egy külső csatlakozót ráraknék, és ha kell, antennát rátekerve lehetne erősíteni. De ez csak akkor él, ha gyárilag gyenge az antenna és amiatt gyenge a wifi és nem az adó-vevő miatt, mert ha azzal van a gond, akkor hiába rakunk rá akár parabolát is... hiába a nagyobb antenna, ha nincs utána eszköz, ami küld-fogad megfelelő erősséggel.
Nekem jelenleg az egyetlen jel erősítés úgy valósult meg otthon, hogy megfelelő helyre (lakás kellős közepére) való elhelyezéssel mindenhol egyforma nagyjából a jelerősség.
-
Exian
addikt
válasz
krystman #610 üzenetére
Hagyd, kár több időt-energiát pocsékolni rá. Úgy is csak az értelmetlen szitkozódás jön majd, ahelyett, hogy belátná, hogy az általa felvázolt hibák csak képzelt hibák, és semmi köze az eszközhöz. De már leírtuk neki, de nem érti meg továbbra sem, csak időnként, pár hetes késéssel visszajön szitkozódni
Nem baj, én bírom. Csak már kicsit unalmas.
-
nobela
senior tag
válasz
krystman #572 üzenetére
Értem amit mondasz, és köszönöm is a segítségedet.
Én konkrétan HÁROM app miatt vettem tabletet, nos ezek közül KETTŐ a store alapján nem kompatibilis a Predator 7-tel...
Ez azért elég rossz arány, talán megmagyarázza a hangulatomat.
"Ha a tablet típusát nem tették be a fejlesztők, akkor nem kompatiblist ír ki"
Gyanítom valami konkrét oka lehet, hogy nem tették be a fejlesztők!
Mivel az Office Mobillal például dolgozni is szeretnék, ha nem "normál módon" a store-ból telepítem fel, nyilvánvalóan megnő az adatvesztés esélye. Ez pedig elfogadhatatlan
-
Exian
addikt
válasz
krystman #564 üzenetére
Na, épp erre gondoltam én is és itt egy építő jellegű hozzászólás. Hőbölgés és kuvvaanyázás helyett talán inkább utána kéne járni minimális szinten a dolgoknak és lehet SEGÍTSÉGET kérni.
Én pl. ezért nem vettem Windows-os cuccot, mert utánajártam és tudom, hogy vannak dolgok, amikre nekem alkalmatlan. Nem pedig látatlanban megvettem és anyázok a topikjában, hogy miért nem megy ez meg az.
-
Exian
addikt
-
Landro666
csendes tag
-
Exian
addikt
válasz
krystman #515 üzenetére
Lehet, hogy Te nem is érzékeled a probémát. Lehet, hogy Te bekapcsolod alvó módból X idő után, és csak annyit látsz, hogy ott van a Wifi jele az értesitésisávban, mintha jó lenne (ez nálunk is rendben van). Aztán persze 1-2 percen belül feláll újra a wifi kapcsolat és megy, mintha le sem szakadt volna. Ez a része nálunk is oké, visszacsatlakozik. DE! nekem az kéne, hogy alvó módban is elérhető legyen a tab, amikor nem is használom.
Szóval, megkockáztatom, hogy nálad is ugyanaz a helyzet, mint nálunk, csak Te nem veszed érsze, mert nem akarod elérni a tabot távolról, amikor alvó módban van. Mikor bekapcsolod, mire pl. böngészőt nyitsz, már megy is a wifi, mintha ment volna folyamatosan. De közben egyáltalán nem biztos, hogy tényleg ment.
-
Chanhy
csendes tag
válasz
krystman #465 üzenetére
ha bezárod feleslegesen futó alkalmazásokat, az általában segít. Tipp: amit a "legutóbbi folymatoknál" kihúzol, az ténylegesen be is záródik.
Az is lehetséges, hogy alapból a CPU csak 1 Ghz-n megy, energiatakarékossági céllal.
Én teljesen egyedire állítottam, ebben a SetCPU-t ajánlom. -
Exian
addikt
válasz
krystman #460 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy abban van e, nézd meg
Mint írtam, a Samsungban legegyszerűbben a "sources" (bemeneti eszközök) listában található meg. De azt hiszem a Smart menüben is előcsalogatható a "csatlakoztatott eszközök" résznél.
Nem tudom, milyen a Te Panasonicod, de talán hasonlóan megy a tieddel is.
-
Exian
addikt
válasz
krystman #451 üzenetére
Esetleg valamilyen spéci otg kábellel, vagy Y elágazós kábellel talán megoldható. Egyik csatlakozóra menne a töltő, másikra az egér+bill. Én sem tudom, hogy működne e, megkéne próbálni. Amúgy ezért IS utálom, hogy egyetlen microUSB van csak a tableteken, igazán lehetne egy pluszban a toltő mellett egyéb célokra. Jó, persze, ezeket a kütyüket nem is arra tervezték, hogy teletuszakoljuk mindenféle perifériákkal, meg egyebekkel, meg alapvetően nem töltés közbeni használat a cél, de akkor is. Néha bizony jól jönne 2db usb port, na. Meg ha könnyen, gyorsan lehetne akkut cserélni, akkor is egyszerűbb lenne a folyamatos üzemet összehozni.
-
-
Exian
addikt
válasz
krystman #360 üzenetére
Persze, én már csináltam. Usb elosztóval
De elég macerás, helyette inkább a touchpados mini billemet szoktam használni, ami ráadásul vezetéknélküli.És főleg azért jó, mert általában a tablet mellett nincs hely az asztalon, vagy ölbrvéve, a touchpados bill viszont kézbe vehető, nem kell hozzá hely.
-
ssdragon
csendes tag
válasz
krystman #267 üzenetére
Én is úgy tudtam, hogy nincs, de az akkumulátor fogyasztásnál egyszer megjelent, nem tudom, hogy hogy csinálta
Működésre bírni nem tudtam
De ennek a jó wifinek nagy ára van, iszonyúan szívja a naftát. Ha töltőn van a készülék, kikapcsolt monitorral, és nem megy semmi program, akkor is folyamatosan merül, csak egy kicsit lassabban.
-
törölt tag
válasz
krystman #257 üzenetére
Biztos van egyszerübb, és jobb....
Le vannak mentve nekem az eredeti particiók.
ADB segítségével visszaírom a boot, bootloader, recovery, env particiókat. Majd újraindítom recoveryben wipe, és vagy SD-ről vagy ADB-vel felrakod az ota.zip-etVolt hogy system particiot is felirtam menet kozben de ez nem egeszseges
Kene egy jo recovery, majd probalok csinalni dr annyira nem ertek hozza -
törölt tag
válasz
krystman #222 üzenetére
Az lenne a legjobb ha lenne valamilyen custom recovery. De mivel még nem tudom van tökéletesen működő a mi gépünkre marad az ADB.
Visszaállítás kérdéses, azt még nem próbáltam.adb shell
mkdir /sdcard/backup
dd if=/dev/block/nandc of=/sdcard/backup/boot.img
dd if=/dev/block/nanda of=/sdcard/backup/bootloader.img
dd if=/dev/block/nandb of=/sdcard/backup/env.img
dd if=/dev/block/nandg of=/sdcard/backup/recovery.img
dd if=/dev/block/nandd of=/sdcard/backup/system.img
dd if=/dev/block/nande of=/sdcard/backup/data.img
dd if=/dev/block/nandh of=/sdcard/backup/cache.imgÍgy a belső SD backup mappájában lesznek a particiók lementve.
Én is mentettem magamnak, cache és data partició nélkül.
Ha valaki ment esetleg KitKatet az rakja fel valahova. -
Fonyod
tag
válasz
krystman #173 üzenetére
Köszi a választ, de sajnos nem ez a megoldás.
A wi-fi beállításoknál az alvó módra nekem is az van bejelölve, hogy "Soha", ettől függetlenül ha a képernyőzár lezár és "alszik" a kicsike, akkor hiába keresnek skypeon, küldenek e-mailt vagy chat üzenetet - nem ébred fel a tab. Ha manuálisan feloldom a képernyőt, akkor azonnal jelez, hogy van elmulasztott hívás vagy mail. Olyan beállítást pedig nem találtam, hogy alvó mód - soha, kivéve ha töltőn van a tablet. Ha töltőre teszem, akkor a képernyőzár lezár, de nem megy el aludni, így megkapom azonnal az üzeneteket és jelzi, ha keresnek skypeon.
No erre kéne nekem valami megoldás!!!Köszi!
-
Chanhy
csendes tag
válasz
krystman #170 üzenetére
A build.prop fájl bizonyos rendszerbeállításokat tárol. Módosításához root szükséges.
A software rendering pedig a GPU helyett a CPU-t használja renderelésre, ami ugye nem túl effektív. Ezt a sort kitörölve hardveres renderelésre vált, ami az alap. Mivel minden a saját munkáját csinálja, ezért jobb lesz a teljesítmény és az akksiról is tovább bírja. Valószínűleg tesztverziós KitKat-et kaptunk, ezért maradhatott benne ilyen.A feladatra én a Total Commandert ajánlom, ingyenes, de ennek ellenére az egyik legjobb fájlkezelő, roottal vagy anélkül. A build.prop A /system mappában van. Ha nem tudod mit csinálsz, ne piszkálj bele nagyon, mivel bootloopot okozhat.
Az akksi kijelzés hibára a Battery Calibration nevű appot ajánlom, szintén root kell hozzá.
+Még egy hasznos app: GL to SD. A külső sd-re pakolhatod a játékokat és a program elhiteti, hogy a belsőn van. Ismét szükségesek a root jogosultságok.
Majd a rootolásról is írok, de jelenleg költözés miatt nem tudok géphez jutni, a táblán pedig nincs rajta a program.
-
royal63
tag
válasz
krystman #160 üzenetére
Köszi a választ , sajnos ez nem sok , nálunk a gyerek inkább játékra és egy kevés böngészésre használná , így néznem kell egy olyat aminek izmosabb az akksija , pedig tetszik a gép .
Tehettek volna bele nagyobb akksit .......
Megnézem az Asus Memopad HD7-et és az Acer Iconia Mango-t.
Még egyszer köszi !!! -
Fonyod
tag
válasz
krystman #137 üzenetére
Sziasztok!
Köszi, hogy megnézted! Az "élő" adás nálam is ment, csak a videók nem. De sikerült orvosolni a problémát! Feltettem a BSPlayert és láss csodát!!!!
A Skype probléma is megoldódott - részben! Feltettem a 4.5.0.39600 verziót és így már használható! Hívni is tudok és hívhatnak is. (Audio és video is van)Viszont ez csak addig lehetséges, amíg a gép "ébren van"! Ha készenléti (alvó) módban van, vagy a képernyő kikapcsol, akkor nem érnek el! Néztem a beállításokban a wi-fi beállítást - nem kapcsol ki alvó módban sem (a partnerem látja is, hogy állapotom aktív). Tehát ez OK! Más lehetőséget nem nagyon találtam, hogy ne menjen alvó módba a gép, mert a képernyő beállításoknál is csak időkorlát van - max 30 perc.
Mit lehet ilyenkor csinálni? (Most már 4.4.2. a rendszer - sajnos?!)
-
Dickinson
tag
válasz
krystman #123 üzenetére
Örülök, remélem már nem lesz baj vele senkinek, mert nekem sincs kedvem edigitalba rohangálni vele. Nem tudom, hogy a régi rendszert vissza lehet-e rakni rá, de nekem fontosabb a gmail rendesen működése, mint a youtube.
Kicsit megizzasztom még este, hogy ha hibája van, akkor kijöjjön. -
Dickinson
tag
válasz
krystman #117 üzenetére
Kiváncsi lettem.
Én is újraindítottam a tabot és elszomorodtam. Percekig állt a predator felírat, a víz levert, rágyújtottam, megebédeltem, de végülis mire visszamentem már betöltődött.
Akkor kiírt pár hibát, hogy ez meg ez hibát talált és bezárt. (com.android.systemui)
Utána rányomtam még egy újraindítást, utána az android felíraton pörgött sokat, de betöltődött kb fél perc alatt. A hibákat most is kiírja. Most rányomok egy gyári visszaállítást, remélem elmúlik ez a baj. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- VoIP telefonálás
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest